Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αχ...βιάζομαι κιόλας και τι να πρωτοπώ...

Σέβη, μωρό είναι ακόμα η Χρύσπα, δεν θα παραπατήσει και καμιά φορά? Αφού την πήγες πρόσφατα, βγάλτο από το νου σου...και χαρά στο κουράγιο σου που κάθεσαι και τα διαβάζεις όλα!

το θέμα δεν είναι ότι παραπατάει, αλλά ότι δεν περπατάει. πετάει, πατάει ό,τι βρεθεί στο δρόμο της, αφού πάει τρέχοντας.....

και φυσικά δεν έχω αφήσει τίποτα αδιάβαστο. είμαι φυτό κ φαίνομαι:tongue:

Βρε χαρα μου να σε βοηθησω αλλα θες?.....αμα δεν θες πραγματικα εγω μια τρυπα στο νερο θα σου κανω και μαλιστα μεγαλη. Στειλε μου πμ να τα πουμε.....

να βρω χρόνο σήμερα το βράδυ... δηλαδή να μην ξανακοιμηθώ την ίδια ώρα με την Χρύσπα και θα σου στείλω.;)

αλλά σε προειδοποιώ ότι δεν είμαι σε καλή φάση.....

ειμαι Over budget....EIMAI OVER BUDGEEEEEEEEEEEEET! βοηθατε χριστιανοιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι

θα το φέρεις στα ίσια. δεν σε φοβάμαι..:)

καλησπέρα :P τζίφος τελικά, δεν τον έπιασα τον σπόρο...πού θα μου πάει όμως? μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη που λέει κ ο λαός :D

θα τον πιάσεις αγαπούλα, μην αγχώνεσαι!:)

Ναι δεν εχεις αδικο Αγγελινα.....αλλες πληρωνουν πολλα πιο πολλα και μαλιστα δεν δουλευουν κιολας. Εχω φτασει σε σημειο να μετραω το δεκαρικο που δινω για μενα. Ρε ξερεις τι μου ειπε η Δ η προγονη μου προχθες? Πρεπει Ελλακι να περιποιηθεις λιγο τον εαυτο σου. Εισαι ωραια γυναικα αλλα εχεις αφεθει. Να λιγο να φτιαξεις τα μαλλια σου, λιγο να βαφτεις και λιγο διαιτα εισαι μια κουκλα και θελω να σε βλεπω ομορφη......και λεω πως καταντησαμε λοχια..........:-(:-(

στην ίδια φάση είμαστε ελλ!;):-(

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω...

Ευτυχώς η μικρή μου σε όλο αυτό έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά δεν με ταλαιπώρησε καθόλου και μου είπε και ένα σ' αγαπάω μόλις με είδε με το γάλα!

Κατά τ' άλλα... όλα καλά!

από εδώ να αρχίσεις κι εδώ να τελειώσεις.:D

Σέβη, το έχεις δει αυτό?

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=34912

το διάβασα. έχουμε δρόμο ακόμα γμτ!:-(:cool:

Φαίη μου περαστικά πουλάκι μου!

φιλιά σε όλες τις αλλοπρόσαλλες, σας χαιρετώ, γιατί οι επιταγές περιμένουν ....:-(

Γυρίζω σπίτι πάλι κεφάτη να μαγειρέψω κι εκεί που μαγειρεύω ανακαλύπτω ότι δεν έχουμε ντοματάκια (για τα οποία κάποιος έπρεπε να έχει γράψει όταν χρησιμοποιήσε το τελευταίο να πάρουμε αλλά δεν το έγραψε) τσαντίζομαι στέλνω τον υπαίτιο να πάρει ντοματάκια επιστρέφει πάω να ρίξω ζεστό νερό για να αραιώσω τα ντοματάκια από τα νεύρα μου αστοχώ ΚΑΙΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

Βάζω fucidin... έρχεται ο καλός μου πάω να κάνω μπάνιο με το ένα χέρι! Στο άλλο όποτε έπεφτε ζεστή σταγόνα έκλαιγα... πάω να στεγνώσω μαλλί με ένα χέρι... πως να στεγνώσεις μαλλί; Μπάνιο το παιδί ευτυχώς το έκανα με ένα χέρι δικό μου και ένα του μπαμπά... Ευτυχώς η μικρή μου σε όλο αυτό έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά δεν με ταλαιπώρησε καθόλου και μου είπε και ένα σ' αγαπάω μόλις με είδε με το γάλα!

Aυτό!!!!

Καλημερα (και αντιο ταυτοχρονα!)

ειμαι αναμεσα σε σχεδια, ικα, δικηγορους και τεχνικες υπηρεσιες....γκρρρρ! να δω τι θα τελειωσω απο ολα αυτα σημερα!

Bepantol πήρες να βάλεις? Αυτή θα σε σώσει!

Τα δικά μας τώρα...τις επόμενες 2 εβδομάδες θα πάμε 3 φορές Θεσ/νίκη: τη μια σε 2 ΩΡΛ, την άλλη σε ομοιοπαθητικό και την άλλη (προγραμματισμένα) σε οφθαλμίατρο. Αν και αυτό το τελευταίο, δεν ξέρω, μπορεί και να το αναβάλλω, πολύ σκότωμαμου κάνει η όλη φάση. Ένα πράγμα ξέρω σιγουρα-εγώ του παιδιού αντιβίωση ΔΕΝ του ξαναδίνω. Χθες πάντως που πήγαμε στην παιδιατρο μας είπε οτι είναι πολύ καλύτερα το αυτί του, αλλά εχει ακόμα υγρό. Πολύ φυσικό, αφού η θεραπεία τελειώνει την Τετάρτη.

Ρε κορίτσια, να κάνω λέτε κι εγώ ομοιο για την αλλεργική ρινίτιδα? Αλλά πώς να κόψω τον καφέ η δύσμοιρη?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Bepanthol δεν είχα και δεν νομίζω πως θα κάνει τώρα πια τίποτα... είναι για εκείνη την ώρα η bepanthol!

Ο καφές αντικαθίσταται Αγγελίνα :) Μίλα και γι' αυτό με τον ομοιοπαθητικό.

Το ιντερνετ σήμερα σούρνεται... οπότε μη με ρωτήσει καμμία γιατί δεν γράφω... απλά μέχρι να φορτώσει η σελίδα περνάει καμια ώρα!

Ναι αμέ...αντικαθισταται ο καφες....με ένα ωραίο ζουμί που βρωμοκοπάει...δεν θυμαμαι απο τι το φτιάχνουν αλλά βρε κορίτσια δεν πίνεται με τπτ :oops:

χαχα...ο ντεκαφεϊνέ δεν κάνει αγγελίνα?

Καλημέρα κοριτσάρες...

Δυστυχώς δεν προλαβαίνω να σας διαβάσω αυτές τις μέρες. Είμαι πηγμένη..

Σεβούλα αντιλαμβάνομαι ότι κάτι συμβαίνει με τη Χρυσπούλα, θα σε πάρω τηλ. να μου πεις..

Λοιπές αλλοπρόσαλλες έχω κάνει φατσοβιβλίο "Nitsa".

Τα λέμε από Τρίτη! θα μου λείψετε!!!

Φιλούσκια..

Διαφημίσεις

Καλημέρα και από εμένα!

Νομίζω Αγγελίνα πως ο καφές αντικαθίσταται με ένα ρόφημα από κριθάρι. Έχω πιεί. Εεεε δεν είναι καφεδάκι αλλά πίνεται.;)

Νομίζω πως το πιο ζόρικο που πρέπει να απαρνηθείς είναι η μέντα. Η οποία υπάρχει σε όλες μα όλες τις οδοντόκρεμες.

Καλημέρα και από εμένα!

Νομίζω Αγγελίνα πως ο καφές αντικαθίσταται με ένα ρόφημα από κριθάρι. Έχω πιεί. Εεεε δεν είναι καφεδάκι αλλά πίνεται.;)

Καλημέρα, αυτό δεν το σχολιάζω :D:D:D

Νομίζω πως το πιο ζόρικο που πρέπει να απαρνηθείς είναι η μέντα. Η οποία υπάρχει σε όλες μα όλες τις οδοντόκρεμες.

Μα και σε τετοια ποσότητα επηρεάζει? :confused:

Ναι αμέ...αντικαθισταται ο καφες....με ένα ωραίο ζουμί που βρωμοκοπάει...δεν θυμαμαι απο τι το φτιάχνουν αλλά βρε κορίτσια δεν πίνεται με τπτ :oops:

Κριθάρι!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...