Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Καλησπερα σε ολες!

Σας διαβαζω οσο και οποτε μπορω.. Δυστυχως δεν εχω δει ακομα εμφανη σημεια βελτιωσης.. Δεν ξερω ουτε τι να κανω, ουτε πως θα την παλεψω. Ηδη στη μια βαρδια που εφυγε ο Βασιλης και η μανα μου δεν μπορεσε να ερθει, τα ειδα ολα οχι σκουρα... καταμαυρα!

Εχθες κοιμομουν απο τις 12 το βραδυ μεχρι σημερα το μεσημερι στις 3 παρα τεταρτο. Εκανα μονο ενα διαλειμμα για να μου δωσει στο στομα ο Βασιλης τα φαρμακα και μετα ξαναξεραθηκα. Μου την εχει βαρεσει που δεν μπορω να κανω τιποτα, που δεν μπορω να ασχοληθω με το παιδι και που εχουμε καταντησει να με αναζηταει κι εγω να κοιμαμαι στο διπλανο δωματιο. Αδεια ο Βασιλης δεν μπορει να παρει, αφηστε που δεν ξερουμε και ποσο θα τραβηξει αυτη η ιστορια. Σημερα συζητουσαμε το ενδεχομενο να παει η Μαρια για λιγο Πατρα.. Καλα, αυτο δεν παιζει παρα μονο αν παω κι εγω μαζι της για οσο χρειαστει! Το παιδι μονο του στους παπουδογιαγιαδες δεν το στελνω που να πεσω τωρα να πεθανω.. Η πεθερα παντως σημερα ειπε πως μας περιμενει και τις δυο για οσο θελουμε.. Θα δειξει!

Φιλακια σε ολες!

Οταν φτανει ο κομπος στο χτενι, δεν φταιει το χτενι... Εσυ εισαι αχτενιστη!

gM4vp2.png

Γεια σου, Φαίη. Τι ζόρι τραβάς βρε πουλάκι μου κι εσύ...αλλά απ' ό,τι θυμάμαι, δεν είναι και ό,τι καλύτερο η πεθερά σου, έτσι? Η μανούλα σου δεν μπορεί καθόλου?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...