Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Περαστικα Χριστινακι, το καψιμο απο νερο δεν ειναι τπτ. Το καψιμο με καυτο τηγανιτο λαδι να δεις.....και μαλιστα αν εχεις καψει ΟΛΟ το πισω μερος του ενος χεριου......οεο

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τον επιδειξια λες?.....και μενα μου το ειχαν κανει και ειχα γυρισει απαθεστατα και του ειχα πει 'μονο αυτο εχεις?'..........:D:D:D:D:D

καλα εγω δε πιστευω μια....αυτηνης ολο κατι τρελα της συμβαινουν και παντα καταληγει να τσακωνεται με ολο τον κοσμο....

Δεν είχα bepanthol και δεν είχα και το άλλο που βάζω συνήθως που είναι για εγκαύματα από τον ήλιο! Κρύο νερό έβαλα μπόλικο! Δοκίμασα να βάλω και sudocream αλλά με έκαιγε περισσότερο και την ξέπλυνα με συνοπτικές διαδικασίες!

Και από τηγάνι το έχω δοκιμάσει Ελλ μου και από φούρνο... αλλά έκαψα μεγάλη επιφάνεια και εσωτερικά από το χέρι στον καρπό και με έχει πεθάνει!

Διαφημίσεις

και να φανταστείς σκεφτόμουν να την φτιάξω! αλλά δεν πρόλαβα! Με πρόλαβε το κωλοέγκαυμα! Ελπίζω να μην κάνει φουσκάλες γιατί δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα!

Διαφημίσεις

και να φανταστείς σκεφτόμουν να την φτιάξω! αλλά δεν πρόλαβα! Με πρόλαβε το κωλοέγκαυμα! Ελπίζω να μην κάνει φουσκάλες γιατί δεν θα μπορώ να κάνω τίποτα!

εγώ έχω ένα βαζάκι έτοιμη (δλδ δεν την έφτιαξα εγώ, λογικά ηναγορασε η μητερα μου κ μου την έδωσε)

Δεν είχα bepanthol και δεν είχα και το άλλο που βάζω συνήθως που είναι για εγκαύματα από τον ήλιο! Κρύο νερό έβαλα μπόλικο! Δοκίμασα να βάλω και sudocream αλλά με έκαιγε περισσότερο και την ξέπλυνα με συνοπτικές διαδικασίες!

Και από τηγάνι το έχω δοκιμάσει Ελλ μου και από φούρνο... αλλά έκαψα μεγάλη επιφάνεια και εσωτερικά από το χέρι στον καρπό και με έχει πεθάνει!

Περαστικα βρε κοπελα μου......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...