Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αααα... όπως πάντα, είμαι γρήγορο (ηλεκτρονικό) πιστόλι...:rolleyes:

ο λόγος?:cool:

Σχολιασμός διαχείρησης δημόσια:tongue:

leo k ego na apoxorisw...PARAKALESTE ME NA MEINWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWWW

(eimai over budget)

Για τη βάφτιση είσαι όβερ μπάτζετ?

Στέυ πλιζ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Καλα Στελινακι μου, κουρασμενη (ως συνηθως), πιγμενη μεχρι τον κροταφο και διεξοδος ΠΟΥΘΕΝΑ. Βαλανε και τον αντρα μου σε ωραριο με το ετσι θελω απο την εταιρεια του και ειναι χαλια και αυτος. Και με το που ειπα α, ωραια τουλαχιστον θα εχω λιγο χρονο εγω μιας και θα γυρναει σπιτι νωρις πλεον θελει να παει να δουλεψει αλλου απογευματινη δουλεια δεν ξερω για ποσο καιρο χαριστικα για ενα φιλο.......παλι εγω με την πιπα στον κωλο (μετα συγχωρησεως)......

Αγγελινα μου την παλευουμε. Με εχει βοηθησει αρκετα να κραταω τα νευρα μου. Μου εχει δωσει τροπους να το κανω. Το προσπαθω. Απο εκει και περα μαλλον θα ελεγα προσπαθει τελευταια να μου ανεβασει την αυτοπεπηθηση και να μου βρει λυσεις για τα προβληματα μου. Ειναι ομολογουμενως πολυ καλη η Vasdeli απο φορουμ μου την συστησε. Περιμενω πως και πως να πηγαινω καθε βδομαδα. Αλλα ακομα δεν ειμαι σιγουρη γιατι γινεται αυτο? Ειναι επειδη με βοηθαει ή επειδη ειναι η μονες ελευθερες μου τελειως ωρες μεσα σε ΟΛΟ το 7ημερο? .....αν ειναι το δευτερο ειναι ξεφτυλα. Φανταζεσαι? Να καταντησα να πληρωνω 70 ευρω για να εχω ελευθερο χρονο? .....

Καλα διπλα στο θεμα με τη διαγραφη εχει γινει χαλι μαυρο. Γιαυτο εγω την ειπα στην Γιοτα να σταματησει γιατι ηξερα οτι θα γινει αυτο. Ημουν σιγουρη......τωρα ο καθενας λεει το μακρι του και το κοντο του.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Δεν πειράζει βρε μαλεκόν...καλή φάση είναι και η προσπάθεια! Δεν κοιτάς κι εμάς που κοντεύουμε να καταργήσουμε το σπορ, για τον αντίθετο λόγο! :oops:

Ελλάκι μου, και έτσι να είναι, τι πειράζει δηλαδή? Τοσες άλλες που πληρώνουν του κόσμου τα λεφτά σε νταντάδες και παιδικούς, χωρίς να δουλεύουν, για τον ίδιο λόγο δεν το κανουν? Στο κάτω κάτω, εσύ να βελτιώσεις τον εαυτό σου προσπαθείς. Κι εγώ ένα διάστημα, ο μόνος ελεύθερος χρόνος που είχα, ήταν ένα 2ωρο την εβδομάδα, που πήγαινα ζωγραφική. Την περίμενα λες και θα συναντούσα το γκόμενο! Τώρα βέβαια, αν σε χαλάει η σκέψη "έχω τόσο λίγο χρόνο και λεφτά για ξόδεμα, κι αντί να κάνω κάτι πιο ευχάριστο, πάω στην ψυχολόγο", αυτό, να πω τη μαύρη αλήθεια, ίσως με χάλαγε κι εμένα λιγάκι.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ναι δεν εχεις αδικο Αγγελινα.....αλλες πληρωνουν πολλα πιο πολλα και μαλιστα δεν δουλευουν κιολας. Εχω φτασει σε σημειο να μετραω το δεκαρικο που δινω για μενα. Ρε ξερεις τι μου ειπε η Δ η προγονη μου προχθες? Πρεπει Ελλακι να περιποιηθεις λιγο τον εαυτο σου. Εισαι ωραια γυναικα αλλα εχεις αφεθει. Να λιγο να φτιαξεις τα μαλλια σου, λιγο να βαφτεις και λιγο διαιτα εισαι μια κουκλα και θελω να σε βλεπω ομορφη......και λεω πως καταντησαμε λοχια..........:-(:-(

Διαφημίσεις

Από που να αρχίσω και που να τελειώσω...

Βασικά σήμερα ξύπνησα στραβά! Το χειρότερό μου είναι να ξυπνάω το πρωί και για οποιονδήποτε λόγο να ακούσω φωνή! Ε σήμερα είχα ξυπνήσει μες στην τρελή χαρά που είχε το χιόνι και χαζεύαμε με τη μικρή που στριφογύρναγε σε όλο το σπίτι όσο ντυνόμασταν και την ώρα που έχει κατεβει κάτω ο καλός μου να ξεχιονίσει το αμάξι και να το ανάψει να ζεσταθεί με παίρνει η πεθερά μου τηλέφωνο και το σηκώνω (γαμώ την ατυχία μου) για να την ακούσω να φωνάζει "μα που είστε γιατί δεν σηκώνετε τα τηλέφωνα;" γρρρρρρρ Ξέρει πολύ καλά ότι το τηλέφωνο βρίσκεται ΠΑΝΤΑ μέσα στο γραφείο και δεν ακούγεται στα άλλα δωμάτια... είπα και του καλού μου ότι άμα μου την ξανακάνει αυτή την ερώτηση γιατί την έχει κάνει πολλές φορές θα της απαντήσω στην ψύχρα ΓΙΑΤΙ ΚΑΝΑΜΕ ΣΕΞ!!!

Στη δουλειά είχα και πολύ δουλειά και καθόλου όρεξη όπως έχετε καταλάβει από το υπέροχο πρωινό μου ξύπνημα που συνοδεύτηκε και από μια τούμπα της μικρής από το κρεβάτι μετά από αυτά τα υπέροχα...

Γυρίζω σπίτι πάλι κεφάτη να μαγειρέψω κι εκεί που μαγειρεύω ανακαλύπτω ότι δεν έχουμε ντοματάκια (για τα οποία κάποιος έπρεπε να έχει γράψει όταν χρησιμοποιήσε το τελευταίο να πάρουμε αλλά δεν το έγραψε) τσαντίζομαι στέλνω τον υπαίτιο να πάρει ντοματάκια επιστρέφει πάω να ρίξω ζεστό νερό για να αραιώσω τα ντοματάκια από τα νεύρα μου αστοχώ ΚΑΙΩ ΤΟ ΧΕΡΙ ΜΟΥ ΤΟ ΑΡΙΣΤΕΡΟ!

Βάζω fucidin... έρχεται ο καλός μου πάω να κάνω μπάνιο με το ένα χέρι! Στο άλλο όποτε έπεφτε ζεστή σταγόνα έκλαιγα... πάω να στεγνώσω μαλλί με ένα χέρι... πως να στεγνώσεις μαλλί; Μπάνιο το παιδί ευτυχώς το έκανα με ένα χέρι δικό μου και ένα του μπαμπά... Ευτυχώς η μικρή μου σε όλο αυτό έχει επιδείξει άψογη συμπεριφορά δεν με ταλαιπώρησε καθόλου και μου είπε και ένα σ' αγαπάω μόλις με είδε με το γάλα!

Και μέσα σε όλα αυτά έχω και μια φιλενάδα που με έτρεχε να της βρω στοιχεία "αρχαίας ιστορίας" για να μελετήσει γρρρρρρρρρρρ :P

Κατά τ' άλλα... όλα καλά!

καλησπέρα :P τζίφος τελικά, δεν τον έπιασα τον σπόρο...πού θα μου πάει όμως? μια του κλέφτη, δυο του κλέφτη που λέει κ ο λαός :D

το πηρες αυτο που ειπαμε?

Κοριτσακια εχω πεθανει στο γελιο πηγαιντε διπλα εκει που λεει επικαιροτητα .Και μετα θα σας πω μια ιστορια απο τα νιατα μου χαχαχαχα

Τον επιδειξια λες?.....και μενα μου το ειχαν κανει και ειχα γυρισει απαθεστατα και του ειχα πει 'μονο αυτο εχεις?'..........:D:D:D:D:D

Τελεια...... Τσαγκαροτριτη Αερικακι.... bebanthol να βαζεις για τα καψιματα.

Ελλ κρατιεμαι κρατιεμαι αλλα τοσες ανακριβειες και ξεκατινιασματα μου ανεβαζουν το αιμα στο κεφαλι. Οτι θελει λεει ο καθενας.... Κακως μπηκα στο θεμα.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...