Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Home sweet home!

Είμαστε όλοι σπίτι και είμαστε καλά!:D Αρνητική η καλλιέργεια του γιου μου, αλλά θα την επαναλάβουμε η Δευτέρα καλού κακού!

μπράβο!!!!!!!! επιτέλους κάτι καλό. άντε να κάνετε κ την επαναληπτική κ να μην ξαναπατήσετε στους γιατρούς!!!!!:)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλα ρε....εσεις γιατι εχετε μπει απο χτες κι εμενα με εβαλε σημερα το απογευμα? γκρρρρρρρρ

χαλο!

τα αρρωστακια τι κανουν? κικη? αγγελινα?

σε αυτό έχεις δίκιο...

αλλά η συζήτηση από κει για την διαγραφή μου φαίνεται... πως κάποιοι προσπαθούν να γίνουν "βασιλικότεροι του βασιλέως"...

εντάξει, είναι φόρουμ με κανόνες κι άμα μας αρέσει μπαίνουμε κι αλλού είναι η πραγματική ζωή = σύμφωνη σε όλα (και το εννοώ)

αλλά μην βγάλουμε και το σκασμό (τύπου, yes sir) σε όσα βγάζουν μάτι...

καλα το θεμα αυτο ειναι τυμπανοκρουσια του κερατα δλδ. θες να φυγεις? προς τι η ανακονωση? για να σου πουνε... "αχ, οχι" "μη", "δε θελω"? καλα η εξελιξη δε....

τεσπα...δε το παρακολουθω πλεον γιατι αναφερονται και σε θεματα (ιωαννα πχ) που δε τα ξερω καθολου....

Επεξεργάστηκαν by Active Member
Ετσι! Εκανα ενα edit να το εγκαινιασω! :P

Διαφημίσεις

Αχ...βιάζομαι κιόλας και τι να πρωτοπώ...

Κικίτσα, μπράβο σας! Σιδερένιοι! Να το στείλεις το ρημάδι και γι' αυτό του Π.Ο.Υ...θα το βάλω στην υπογραφή μου! Τελευταία φορά έγραψα στο εμβόλια και ασφάλεια.

Σέβη, μωρό είναι ακόμα η Χρύσπα, δεν θα παραπατήσει και καμιά φορά? Αφού την πήγες πρόσφατα, βγάλτο από το νου σου...και χαρά στο κουράγιο σου που κάθεσαι και τα διαβάζεις όλα!

Ράννια, σε λίγο θα τον πάω στην παιδίατρο να μου πει αν μειώθηκε το υγρό στο αυτί. Έχω ήδη κλείσει ραντεβού σε έναν ωρλ την άλλη Τετάρτη και θα παε και σε ομοιοπαθητικό.

Ζώπυρον, ας παει και το παλιάμπελο! καλά έκανες!

Αν ξεχνάω καμία, σόρρυ...θα ξαναμπω με την πρώτη ευκαιρία.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλησπέρα σας,

Κικη μου περαστικά θα σε κάνω call αυριο ε?

btw αερικο εμεις έχουμε καιρό να μιλήσουμε via tell....

μαλεκονάκι λες να το τσακωσες το σπορίδιο?? Μακάριιιιιι

Κοριτσια και εγώ διαβασα το θεμα με το παιδακι και την δασκαλα και γελαγα μόνη μου, πολύ τσαμπουκας η μικρή...μαρέσειιιιι...

Ραννια μου??? (καρδούλες εμοτικον)

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

ίστρια.

έλλ, βοήθα, γιατί θέλω να το κόψω το ρημάδι, αλλά η ψυχολογία μου είναι θκατά.:(

Βρε χαρα μου να σε βοηθησω αλλα θες?.....αμα δεν θες πραγματικα εγω μια τρυπα στο νερο θα σου κανω και μαλιστα μεγαλη. Στειλε μου πμ να τα πουμε.....

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...