Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 36 λεπτά , helena212 είπε:

Ναι μια χαρα και η καρδούλα, 161 παλμοί.. εσύ πως πάνε τα διδυμακια..?

Κάθεται το ένα απέναντι από το άλλο χαχαχα, μέχρι στιγμής ολα καλά, τη Τρίτη θα πάω στον γιατρό για υπέρηχο.

• Μου αρέσει 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Αγγελίνα μου ξέρεις να αλλάζεις διαστάσεις σε φωτογραφίες;

Όχι...τι 'ν' τούτο παλί?

Καλά σας λέω είμαι μες την πίκρα και την ταλαιπώρια, απόψε βρήκατε να μου τα πείτε αυτά? :?

ζώπυρον, πού είσαι? 'Ελα να με συνδράμεις!

Δεν μπορώ κορίτσια, από Δευτέρα...τα ΣΚ θέλω να μου λέτε μόνο ναι! ;)

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Εντάξει! Δεν θα δούμε φωτογραφίες της Αγγελίνας :lol:

Κόρες εγώ θα πάω για ύπνο... Έχω κι ένα εισπνεόμενο να κάνω και έφυγα!

Μάκια σταυρωτά!

Με το κατάλληλο πρόγραμμα που θα πρέπει να έχεις στον υπολογιστή σου και να ξέρεις να το δουλεύεις :P

Η ερώτηση ήταν διερευνητική!

γιατί είσαι μια κιουρία και θέλεις να γίνεις σούπα:P;):tongue:

καμπούρα και να με πεις δεν πιάνει, γιατί δεν είμαι. πες με κοντή. 1,60:rolleyes:

Πάψε, γιατί η Λάρισα μου πέφτει κοντά! Σε είδα εσένα μινιόν στις φωτό, μια χαρά! Εγώ δηλαδή γιατί να κυκλοφορώ μονίμως σαν 4 μηνών έγκυος? Όλα στην κοιλιά είναι, τα σκασμένα!

Διαφημίσεις

...Με πονάει ο λαιμός και το κεφάλι μου πάει να σπασει. Άρχισαν τα όργανα.

ομοίως...

Κι ύστερα με ρωτάει η Νίτσα, που έχει δίπλα την πεθερά και της κρατάει τα παιδιά όποτε θέλει, γιατί σιχαίνομαι τα ΣΚ! Καλή διασκέδαση...πες ένα τραγούδι και για μας (παραπονιάρικο)!

έτσι ακριβώς...

ο μικρός μου παίρνει μόνο ομοιοπαθητικά και ορούς (και προσπάν από σήμερα που άρχισε βήχα - ευτυχώς παραγωγικό)

τώρα είμαστε στα 2,5 εικοσιτετράωρα κι έχει πέσει ο πυρετός 37,3-37,8

μόνο τώρα ξύπνησε με 38,5 ρε γμτ (τι έγινε ξαφνικά?)

και κάθονται με τον πατέρα του και βλέπουν μίκυ μάους...

α ρε νίτσα με το καραόκε σου!

Με το κατάλληλο πρόγραμμα που θα πρέπει να έχεις στον υπολογιστή σου και να ξέρεις να το δουλεύεις :P

Η ερώτηση ήταν διερευνητική!

μόνο εγώ πθάρωθα;). τυχαίο; δεν νομίζω.:rolleyes:

Αγγελίνα ΚΟΙΛΙΑΚΟΥΣ! Δεν είναι κιλά! Είναι φούσκωμα! Όσο κάθεσαι στην καρέκλα κάνε ρουφηγματάκια για να γυμνάσεις κοιλιακούς και να πέσει η κοιλίτσα...

Αν το κάνεις πες μου πως το κατάφερες για να μπορέσω να το κάνω κι εγώ που όταν κάθομαι σε καρέκλα μόνο χέρια κουνάω γιατί το υπόλοιπο σώμα μου πέφτει σε λήθαργο!

Διαφημίσεις

Αφήστε με στην μακαρία μου άγνοια, επί των τεχνολιγικών. Κι άμα το καλοσκεφτείς, από τον Σεπτέμβριο που γράφτηκα στο φόρουμ, έχω κάνει άλματα προόδου! :rolleyes:

Αν θέλετε, σας στέλνω φωτό με το ταχυδρομείο...να με κορνιζάρετε στο σαλόνι! ;):tongue:

Καληνύχτα Αερικούλι.

Αν θέλετε, σας στέλνω φωτό με το ταχυδρομείο...να με κορνιζάρετε στο σαλόνι! ;):tongue:

χαχαχαχαχα! καλό!

πως θα γίνει να συναντηθούμε όλες μαζί?

από κοντά εννοώ!

Η απάντηση της Αγγελίνας ήταν λάθος οπότε δεν μπορώ να την βοηθήσω...

Η σωστή ποια θα ήταν? Αχ...θα βάλω τα κλάματα! Τοσο μπάζο είμαι?

Τι εννοείς αν θα σε αφήσουμε να πας για ύπνο, εσύ? Να σε κρατήσουμε από το πόδι, δηλαδή?:lol:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...