Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν άλλα αντι άλλων σου τα έλεγα χτες :D:D:D:D:D Είχα κάνει λάθος υπολογισμούς :D:D:D:D Σε φάση καθυστερησης μπαίνω, πρώτα ο Θεός, από την Πέμπτη-Παρασκευή

χαχχαχα καλά δεν είναι τίποτα αυτό, εμείς προχτες το κάναμε 2 φορές χωρίς σύστημα και σήμερα ένιωσα λιγούρα.

Αυθυποβολή του κερατά!!!!:lol::lol::lol::lol::lol:

Διαφημίσεις

Βασικά εκτός από την προσοχή σε κινήσεις και να μη σηκώνουμε βάρη, το θέμα της διατροφής είναι πολύ σημαντικό. Εγώ τουλάχιστον που έχω και προϊστορία διαβήτη κύησης αλλά και πίεσης, μόλις μάθω τα χαρμόσυνα θα κάνω ΑΥΣΤΗΡΟΤΑΤΗ διατροφή. Και θα είναι καλό για το βάρος μας, για την ψυχολογία μετά αλλά και την υγεία κατά τη διάρκεια.

Α και να βάψεις κανένα μαλλί και νύχι δε βλάπτει, τώρα στις αρχές.;) Ας είν' καλά ο Κορρές.

Με το καλο οσες θελετε δευτερο παιδακι να σας ερθει συντομα!!!!!!!!!!! Μαριος νανι και εγω χαζευω παλι εδω. Σκοτωθηκα σημερα εκτος απο ενα μεγειρεμα δεν εκανα τιποτα αλλο.

Διαφημίσεις

Home sweet home!

Είμαστε όλοι σπίτι και είμαστε καλά!:D Αρνητική η καλλιέργεια του γιου μου, αλλά θα την επαναλάβουμε η Δευτέρα καλού κακού!

Αερικό πήρα το μέηλ σου στο φατσοβιβλίο! Ωραία γυναίκα πάντως όσο μπόρεσα να δω. Το έχω χωρίς φωνή για να κοιμηθεί ο μεγάλος και να την πέσω κι εγώ.

αλλά η συζήτηση από κει για την διαγραφή μου φαίνεται... πως κάποιοι προσπαθούν να γίνουν "βασιλικότεροι του βασιλέως"...

Θα σου κάνω αναφορά:tongue:. Θα λέει: δε συμπαρίσταται στη δύσκλολη στιγμή της συμφορουμίτισσας και δε δίνει λινκ:-P

Wktmp2.png

qIogp3.png

Α, και έχω να σας πω ένα καλό να το λέτε δίπλα. Το διάβασα στο νοσοκομείο.

Μιας και ο ΠΟΥ γίνεται σημαία για το θηλασμό, αλλά στα εμβόλια πχ τα παίρνει, ο ΠΟΥ λέει: 2 πράγματα έσωσαν την ανθρωπότητα:το καθαρό νερό και τα εμβόλια.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...