Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλησπερα κορες.

Εγω κοριτσακια δεν παιρνω μερος στις συζητησεις του αλλου σπανια δηλ.γιατι δεν μπορω να υπαρχουν ατομα που τα ξερουν ολα νομιζουν.

Βασικα ειμαι και βρωμοστομη και σκιαζωμαι να μπω χαχα

Διαφημίσεις

δηλαδή?

γιατί εγώ έχω καιρό που 'χω φάει ήττα με πολλούς εκεί μέσα...

άτομα που δεν περίμενα ποτέ να κινούνται πλαγίως...

Δεν την παλεύω. μου έμειναν άλλες 7 σελίδες... μα τί πίνατε τόσες μέρες;

βρε κική μου...

τα υπόλοιπα αλλοπρόσαλλα τί κάνετε; χιόνισε κι εδώ την Καθαρή Δευτέρα, αλλά δεν έστρωσε.

έχει όμως ψοφόκρυο.

Αγγελίνα, σε καταλαβαίνω... δύσκολα πράγματα.

Άμα σου πω θα πέσεις κάτω απ' τα γέλια...ξέχασα ΚΑΙ το password ΚΑΙ το mail μου, η άπαιχτη χάκερ! Και ξανάκανα λογαριασμό για τον ίδιο λόγο και στο φόρουμ!:oops:

Καταλαβαίνεις τώρα για τι μιλάμε?:rolleyes: Κι ύστερα μου την έλεγε η Σέβη, που δεν φτιάχνω άλμπουμ! :lol:

το ίδιο μαρή έπαθα κι εγώ. αφού δεν το χρησιμοποιώ ατυό το μέηλ. έτσι δυσκολεύτηκα να αλλάξω νικ. τώρα το ξανασκέφτομαι....:rolleyes::tongue:;)

Ο Μαριος απεκτησε καινουργιο καρουμπαλο μεγεθους πινγκ πονγκ σημερα παιζοντας με τον πατερα του μαξιλαροπολεμο, πεταξε το μαξιλαρι κατω και εκανε βουτια να ξαπλωσει πανω αλλα δεν βρηκε τον στοχο βρηκε το πατωμα.....

μήπως είναι ξαδέρφια με τη δική μου;;;;;;;;

Μου τον μάτιασε τον άντρα η παλιολαρισαία! γρρρρρρρρρ δεν θα έρθει αθήνα; Θα γίνω το ραπι ντέπι της!

ματιάζω άσχημα.......:shock::rolleyes:

τί είναι ράπι ντέπι;;;;;;;;;:-P

Ναι σε ξωκκλήσι για να μην μας χρεώσει και πολλές ζημιές η εκκλησία :lol: ο καλύτερος παιδότοπός της λέμε! Τι ψύχωση έχει με την εκκλησία ποτέ δεν κατάλαβα... από μωρό που την έβαζα μέσα... αποχαυνωνόταν... τώρα παίζει κιόλας!

έεεεεεεεετσιιιιιιιιιιιιιι!!!!!!!!!:D

Ποσο προωρη ηταν η Κωτιτα Αερικακι??? Να ανησυχω και εγω??? Ποτε πρεπει να πηγαινουν σε οφθαλμιατρο πρωτη φορα????

εγώ την πήγα στους 11 μήνες. όλα καλά είπε. θα την ξαναπάω στα 2,5 χρόνια.

Λοιπόν, έχω να σας πω το εξής: καλό είναι να ελεγχθεί η όραση πριν τον χρόνο για πρώτη φορα κι από εκεί και πέρα άπαξ ετησίως. Τάδε έφη παιδο-οφθαλμίατρος. Τον μικρό τον πήγα 10 μηνών και μου είπε, έχει τη φυσιολογική υπερμετρωπία που έχουν όλα σε αυτή την ηλικία.

και η δική μου παραπατάει ώρες ώρες, αλλά αφού πάει πετώντας...

λες να έχει θέμα με τα ματάκια;;;;;;:confused:

μη με ανάβεις, και δεν δυσκολεύομαι να πάρω φωτιά...;)

malecon=άκαπνη

culte = άκαπνη

Aeriko = καπνίστρια

Νίτσα = καπνίστρια

Άρια = καπνίστρια

Ράννια = καπνίστρια

Βίκη = καπνίστρια

zopiron = καπνίστρια

Harlow = καπνίστρια

προσθέτω και:

Ellephriem = πρώην καπνίστρια

kinka = πρώην καπνίστρια

katerinakriti = πρώην καπνίστρια

καπνισμένη, όχι απλά καπνίστρια.

έλλ, βοήθα, γιατί θέλω να το κόψω το ρημάδι, αλλά η ψυχολογία μου είναι θκατά.:(

Η Δημητρα εφτιαξε μαζι με αλλες κοπελες...το mothersforever φορουμ και πηγανε ολες εκει!!!

Σας καλημερισα??Οχι εεε???

Καλα Κουλουμα,καλη Σαρακοστη!!

καλή Σαρακοστή μαρσολανάκι μου.

να το ψάξω αυτό το φόρουμ.......:cool:

καληνυχτα...παω να κανω ερευνα αν αξιζει να αγορασω kindle!!

τί είναι αυτό πάλι;

Διαφημίσεις

άτομα που δεν περίμενα ποτέ να κινούνται πλαγίως...

σε αυτό έχεις δίκιο...

αλλά η συζήτηση από κει για την διαγραφή μου φαίνεται... πως κάποιοι προσπαθούν να γίνουν "βασιλικότεροι του βασιλέως"...

εντάξει, είναι φόρουμ με κανόνες κι άμα μας αρέσει μπαίνουμε κι αλλού είναι η πραγματική ζωή = σύμφωνη σε όλα (και το εννοώ)

αλλά μην βγάλουμε και το σκασμό (τύπου, yes sir) σε όσα βγάζουν μάτι...

Ουφ, ψόφησα σήμερα, είναι μια από τις ελάχιστες ημερες που δικαιολογώ τον μισθο μου :P Τι κάνετε, πώς είστε?

Η Λευκή είναι εδώ τριγύρω?

ορίστε! (έκατσα και είδα το χτεσινό επεισόδιο του 1821 γιατί χτες κοιμήθηκα από τις 9 και τέταρτο και το έχασα:tongue:)

λέγε μαλεκον!

ΥΓ1. Αχ είμαι τόσο ILIXIO που στο προηγούμενο επεισόδιο του 1821 που έδειχνε για το Μεσολογγι εγώ έκλαιγα

ΥΓ2. Μου ψιλοαρέ ο Τατσόπουλος.... αν πάρω Amoxil θα μου περάσει???:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...