Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα όλη μερα σας κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε??? Εμένα κοιμάτε ο μπεμπης και είπα να μπω λιγουλάκι!!!

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Διαφημίσεις

Και τώρα τα άσχημα...

Αρχισαν οι απολύσεις στην εργασία του άνδρα μου....Και χτυπάει η καμπανα για ΟΛΟΥΣ μηδενός εξαιρουμένου...Κορίτσια τι θα κάνουμε αν τον απολύσουν?? έχουμε σκάσει και οι 2 απο την στεναχώρια και την αγωνία!!!

uop51syge.png

Καλημέρα Στελλινούλα! Πώς πάει το νινί?

ΜάρκοΠολο ναι, εμείς στους 22 μήνες...αλλά τώρα η Ειρήνη βλέπω χαράζει νέα πορεία! :D Πόσες φορές ξυπνάει τώρα και πόσο κάνει να ξανακοιμηθεί?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Ξανακοιμαται ευκολα αλλα ξυπναει τουλαχιστον 3 φορες μεσα στην νυχτα.

Στελλινουλα ελπιζω να την γλυτωσετε, προσπαθησε να εισαι ψυχραιμη και ευχομαι ολα καλα να πανε.

καλημέρα!!!!

ξύπνησα 7 παρά 15 το πρωί, άνοιξα τα παράθυρα, είδα το χιόνι και με συνοπτικές διαδικασίες... αποφάσισα να μην πάω δουλειά ούτε το παιδί σχολείο...!!!!

πριν λίγο έφτιαξα τηγανίτες:cool:, τώρα θα βγούμε λίγο έξω στο πεζοδρόμιο να παίξουμε χιονοπόλεμο πριν λιώσει το λιγοστό χιόνι από τον ήλιο!

σας γλυκοφιλώ!!!!

υ.γ. επιτέλους (προφανώς) μπήκα στο καφέ! έχουμε και έντιτ - τέλεια!!!!!!!!:D

Διαφημίσεις

Καλημέρα Στελλινούλα! Πώς πάει το νινί?

ΜάρκοΠολο ναι, εμείς στους 22 μήνες...αλλά τώρα η Ειρήνη βλέπω χαράζει νέα πορεία! :D Πόσες φορές ξυπνάει τώρα και πόσο κάνει να ξανακοιμηθεί?

Ααααα πολύ καλυτερα το ΟΜΟΛΟΓΩ...Πριν 3 μέρες κοιμηθηκε απο τι 12:00 το βράδυ έως τις 6 το πρωι, μετά για 2 μέρες έκανε πάλι 3ωρα και εχθες πάλι κοιμηθηκε απο τις 12:00-6:00...Λέτε να σταθεροποιηθει?

Γελαμε μερικές φορές στον ύπνο μας, σκάμε απο τα γέλια σας λέω....Ματσουλάει ότι βρεί μπροστά του και πρέπει να ακουσετε πως κάνει την πιπιλα όταν την βάζει στο στόμα (φουτς φουτς φουτς) πολύ πλακα.

Εχουμε μαλλάκια και ένα λοφείο που σιγά σιγά μεγαλώνει και σχηματίζει μια μοϊκάνα...Θα τον κάνω ροκά ο κόσμος να χαλάσει....χαχαχα

στεκόμαστε όρθιοι και έχουμε ΠΟΛΥ δυναμη λέμε...

Σαν γονεις είμαστε εντελώς χαζογονεις και οι 2. Το κοιτάμε με τις ώρες σαν χαζοι και με την πρωτη ευκαιρία το αγκαλιάζουμε συνέχεια και το φιλάμε...Ο αγκαλίτσας μας!!!

πού δουλεύει ο άντρας σου στελινούλα?

Κιουλτάκι είναι ηλεκτρονικός στο σερβις μηχανημάτων μια μεγάλης εταιρείας με είδη κομμωτηρίου και αισθητικής ομορφιας...

uop51syge.png

Σέβη τώρα μπήκες ρουφιάνα, πού είσαι τόσες ώρες που ήθελα να σε ρωτήσω συνταγή???????

μαρή, ταραμά ούτε με σφαίρες δεν τρώω. δεν έχω ιδέα.

μάκια και στην τσαχπίνα σου!

Καλημερα Σεβη!!!!! Φορντ ειχε ενας φιλος μου και του εβγαζε μονιμως προβληματα.

μπα, σκυλί σε λέω. κ δεν καίει κ πολύ.

Καλημέρα!

Σέβη, σε είδα τις προάλλες μέσα στο φόρουμ ή κάνουν πουλάκια τα μάτια μου?

τις προάλλες όταν λες;

περαστικά ρε για το παιδί. ομοιοπαθητικό γρήγορα, αφού εξαντλήσεις΄ωρλ κλπ.

Καλημέρα όλη μερα σας κοριτσάκια μου, τι μου κάνετε??? Εμένα κοιμάτε ο μπεμπης και είπα να μπω λιγουλάκι!!!

καλημερούδια Στέλλα!

καλημέρα σε όλα τα αλλοπρόσαλλα.

μα καλά τί πίνατε όσο γράφατε τόσες μέρες;

είμαι 29 σελίδες πίσω.:shock::(:mad:

Καλημέρα!

Εμείς πάμε καλά. Αν βγει αρνητική η καλλιέργεια το μεσημέρι βγαίνουμε! Δόξα το Θεό! Τώρα κοιμάται.

Το μέηλ θα το στείλω. Να ξέρετε ότι αν συμβεί αναφορά για δημόσιο υπάλληλο έχει ποινή στο μισθό του. Γι αυτό χθες με έπιασε η προισταμένη με γλυκανάλατο τρόπο να μη στείλω αναφορά, εμμέσως πλην σαφώς. Λεπτομέρειες θα σας γράψω άλλη ώρα. Τώρα κοιμάται ο γιος μου και κλέβω λίγο χρόνο. Γι αυτό και όλοι πρέπει να διαμαρτυρόμαστε για τα κακώς κείμενα. Δε μπορεί, κάποια στιγμή κάτι θα γίνει.

Απαίτηση: Να βάζετε και κανένα λινκ από δίπλα γιατί λόγω αποκλεισμού δεν παίρνω ειδοποιήσεις.:tongue: Μη χάνω τα τεκταινόμενα. Που έγινε το θέμα με τους μετανάστες?

Και η αλήθεια είναι Αγγελίνα μου ότι περίμενα να φάω κόκκινη σε πολλά από τα ποστ που έχω αναρτήσει κατά καιρούς. Παρότι θεωρώ ότι δεν είμαι αγενής ή προσβλητική (είμαι?:rolleyes:), έχω την αίσθηση ότι θίγω συγκεκριμένη κάστα που ίσως είναι κι η αγαπημένη εδώ. Ή ήταν, αν κρίνω από το αρχείο. Άρα πιστεύω ότι δεν τίθεται θέμα εμπάθειας. Γενικώς δε μου αρέσουν οι συνομωσιολογίες. Πιστεύω βέβαια ότι ρίχνουν άκαιρες κάρτες, αλλά λόγω βλακείας, βιασύνης, μησωστής δουλειάς κτλ.

Όσον αφορά τους μετανάστες, χωρίς να έχω δει τι συζητάτε δίπλα(αφού δε μου δώσατε λινκ:mad:) είχα τη συζήτηση με τον άντρα μου. Και στενοχωριόμουν κι έλεγα ότι κάτι πρέπει να γίνει. Μη θρηνήσουμε ανθρώπινη ζωή. Και μου έλεγε ότι αν τους κάνουμε νόμιμους μετά θα έρθουν κι άλλοι και θα πουν οκ, να ο τρόπος και θα γίνει ξέφραγκο αμπέλι.

Θέλω να γράψω κι άλλα αλλά αργότερα.

Επαναλαμβάνω:λινκ:tongue:

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...