Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι όντως. Δεν τους κατηγορώ βρε πουλάκι μου για τις πεποιθήσεις τους...να τις έχουν και να τις χαίρονται. Ένα σωρό κόσμο ξέρω που πρεσβεύει τα ίδια και μια χαρά παρέα κάνουμε...ακόμα και η κολλητή μου.

Αυτό όμως που δεν δέχομαι είναι να έχω κάνει δυο εντελώς αθώα ποστ σε ένα θέμα μεταναστών (ένα εκ των οποίων ήταν "Συμφωνώ με όλα όσα είπε η τάδε") και να τρώω την επόμενη στιγμή τρεις κίτρινες: μία για μεγάλο τίκερ (σου λέει κάτι?), μια για άσχετο μήνυμα και μια για μήνυμα τύπου τσατ! Αν αυτό δεν φανερώνει εμπάθεια και μισαλλοδοξία, τότε τι?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το έγραψα ξανά για τα τίκερς: Οι κάρτες για τα τίκερς πέφτουν "βροχή" όπου υπάρχει έντονο ενδιαφέρον από τους χρήστες που δεν έχουν τα έχουν διορθώσει με βάση τη ΝΕΑ ανακοίνωση που έγινε... δεν κάθονται να ψάξουν ποιος έχει τίκερ... τον βλέπουν μπροστά τους (σε θρεντς καυτά ας πούμε που τα παρακολουθούν) και by the way τους το θυμίζουν ;)

Για τους άλλους δύο λόγους που λες έχω φάει κι εγώ κάρτες και το ξέρεις και δίκιο έχουν εφόσον εν γνώση μας παραβαίνουμε τον κανόνα! Όχι δεν ήταν από εμπάθεια οι τελευταίες κάρτες που έφαγες και ξέρεις πως δεν θα τους υπερασπιζόμουν! Προσπαθούν όμως να μαζέψουν τα αμάζευτα γιατί τον τελευταίο καιρό θες λόγω κρίσης και αυξημένων νεύρων θες γιατί κάποιοι βαριούνται έχει παραγίνει το κακό!

Και ρε συ Αγγελίνα τώρα σοβαρά... μου φαίνεται αστείο να έχουν εμπάθεια μαζί σου :lol: δηλαδή αν έχουν εμπάθεια με σένα με την Κική δηλαδή τι έπρεπε να έχουν; :lol:

Αυτό που σου λέω εγώ Χριστίνα δεν έγινε τώρα, έγινε πριν από πολύ καιρό, πριν αρχίσει να γίνεται αυτός ο χαμός, γι' αυτό και μου ήρθε κεραμίδα. Στο τωρινό το θέμα των μεταναστών δεν έγραψα καθόλου, δεν είχε άλλωστε και καμια σχέση το ένα με τοο άλλο. Εκείνο ήταν για την υπηκοότητα, θυμάσαι καθόλου? Που είχε σκυλοβρίσει ο ρασοφόρος τη Ντάλια και πήρε μια απλή κίτρινη, στο χαλαρό.

Δεν λέω ότι έχουν εμπάθεια ειδικ´α μαζί μου, αλλά με όποιον τολμήσει να ξεστομίσει την παραμικρή αντίθεση με τα δικά τους πιστεύω. Εγώ τουλάχιστον έτσι το εισέπραξα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Καλημέρα κοπελιές! Μπήκα κι εγώ επιτέλους και σας διαβάζω...

Κική μου εύχομαι να βγείτε και να είστε όλοι καλά. Το mail πολύ καλογραμμένο, συνοπτικό, όπως πρέπει τέλος πάντων. Φοβάμαι όπως πως δεν θα βρει ανταπόκριση. Δεν πειράζει όμως, το γαϊδούρι αν δεν το βαρέσεις δεν κουνιέται λένε στο χωριό μου.;)

είναι αλλά ακόμα περιμένουμε εξελίξεις.... ο Θεός να μας λυπηθεί... Και να βάλει το χέρι του.... σας καληνυχτίζω και ο Θεός να σας έχει καλά ΟΛΕΣ... εσάς και τις οικογένειές σας....

περαστικά για τον έρπητα... για το άλλο... μακάρι να πάνε όλα καλά για όλους......

μάκια Στινάκι!

τα όπελ θεωρώ ότι είναι υπερεκτιμημένα.:P

τα τογιότα τα θεωρώ... δεν μου αρέσουν.;)

εμείς έχουμε φορντ. το αγαπαω το ντιντίτι μας.:)

μου αρέσουν τα βόλβο.;)

τί κάνετε κουκλιά μου;

εγώ χάθηκα λόγω τρεξίματος.

σας στέλνω φιλάκια και θα τα ξαναπούμε μάλλον ........αύριο, μέχρι να διαβάσω όσα γράψατε.:tongue:

Kαλημερα αστραψε και βροντηξε η Κυρια Στυλιανακη χθες αλλα ειχε δικιο νομιζω. Η οποια οταν την δεις απο κοντα παθαινεις πλακα με το ποσο νεα και γλυκεια ειναι. Την ειχα συναντησει σε ενα παρτυ και μου εκανε φοβερη εντυπωση ποσο πραος ανθρωπος ειναι.

Kαλημερα αστραψε και βροντηξε η Κυρια Στυλιανακη χθες αλλα ειχε δικιο νομιζω. Η οποια οταν την δεις απο κοντα παθαινεις πλακα με το ποσο νεα και γλυκεια ειναι. Την ειχα συναντησει σε ενα παρτυ και μου εκανε φοβερη εντυπωση ποσο πραος ανθρωπος ειναι.

πού καλέ????

ΚΑΛΗΜΕΡΑ σε όλες τις αλλοπρόσαλλες!!!!!

Διαφημίσεις

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...