Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλησπέρα τι κάνετε; εγώ υπομονή... :mad:

κάπου εδώ στη γειτονιά έχουν γυρίσματα, και είναι απέξω από το σπίτι τα τρέιλερ παρκαρισμένα, πηγαινοέρχεται κόσμος, ενδυματολόγοι, μακιγιέζ, βγήκε μια κοπέλα με ένα τεράστιο φόρεμα και το κρατούσανε 3 να μην σέρνεται στο δρόμο :D, μουσικά όργανα πηγαινοφέρνουν, χαμός! πλάκα έχει, αλλά εγώ τα βλέπω σιδερώνοντας.... κι ύστερα σου λέει η χαρά της μητρότητας :tongue:

κατά τα άλλα ο καλός μου έχει εξετάσεις, το οποίο σημαίνει είναι με τα μαλλιά όρθια από το άγχος, οπότε τα ματσάκια είναι συχνά-πυκνά, εξ ου και η υπομονή... ζεεεεεεεεεεεν οοοοοοοοομμμμμμμμμμμμμ

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εχεις και πυρετο Στιν??? Κανει και πυρετο νομιζω. Περαστικα κοριτσι μου...

Πυρετό νομίζω δεν έκανα , (γιατί έβγαλα το εξάνθημα από το Σάββατο και απο τότε είναι που πονάω, αλλά σήμερα έμαθα ότι είναι έρπης) δεν έβαλα και θερμόμετρο... πονάω πάρα πολύ όλη την αριστερή μου πλευρά, τη μασχάλη μου και το νεφρό μου... και νιώθω μια απίστευτη εξάντληση....Είχα κι άλλα δυσάρεστα σήμερα αλλά ας μη σας τα πώ όλα απόψε.....

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκι μου!

Πυρετό νομίζω δεν έκανα , (γιατί έβγαλα το εξάνθημα από το Σάββατο και απο τότε είναι που πονάω, αλλά σήμερα έμαθα ότι είναι έρπης) δεν έβαλα και θερμόμετρο... πονάω πάρα πολύ όλη την αριστερή μου πλευρά, τη μασχάλη μου και το νεφρό μου... και νιώθω μια απίστευτη εξάντληση....Είχα κι άλλα δυσάρεστα σήμερα αλλά ας μη σας τα πώ όλα απόψε.....

Ευχαριστώ για τις ευχές κοριτσάκι μου!

Αχ βρε Στίνα περαστικά κοπέλα μου

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Αχ βρε Στίνα περαστικά κοπέλα μου

ευχαριστώ αγάπη!!

Πάω να ξαπλώσω γιατί δεν αντέχω άλλο...

Α και όσο αφορά την ψηφοφορία Τογιότα με χίλιαααααααα.έχει η μαμά μου και είναι ΑΘΑΝΑΤΟ. Όπελ είχα εγώ και το χιλιοπλήρωσα... Συνέχεια προβλήματα , συνέχεια άλλαζα ανταλακτικά , τα προβλήματα επέμεναν... τελικά κάηκε και η μηχανή, το έδωσα για 500 ευρώ και ησύχασα.... Εφυγε από πάνω μου η λέπρα... Κμένη η γούνα μου σας λέω από Οπελ....ΜΑΚΡΥΑ...

Διαφημίσεις

Ελπιζω να μην ειναι κατι σοβαρο πολυ το αλλο δυσαρεστο.....

είναι αλλά ακόμα περιμένουμε εξελίξεις.... ο Θεός να μας λυπηθεί... Και να βάλει το χέρι του.... σας καληνυχτίζω και ο Θεός να σας έχει καλά ΟΛΕΣ... εσάς και τις οικογένειές σας....

Για να είμαι ειλικρινής το opel με προβληματίζει λόγω... Γερμανίας και μην βάλει καμία τα γέλια την έφαγα :lol:

αχαχαχαχαχαχαχαχα.......και φευγει με ελαφρα πηδηματακια.......:tongue:

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Tώρα τον κοίμησα, δυο ώρες παιδεύομαι! Μας φάγανε οι άτιμοι οι κάτω κυνόδοντες! Σερνόμουνα αλλά είδα δίπλα το ποστ της Στυλιανάκη στη μπουμπουκάκια και άνοιξε το μάτι μου. Τι φίκη έφαγε, ρε παιδιά? Σαν να της πάτησε τον κάλο! Και γιατί τη λέει τόσο άσχημα σε εκείνη και για τα δικά μου τα ποστ, τουμπεκί? Α ρε gioli, πού είσαι σήμερα! Στίνα μου περαστικά...πού το ψώνισες αυτό, καημενούλα μου?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Γιατί Αγγελίνα άλλο να κατηγορείς για συγκεκριμένες κοινωνικοθρησκευτικές πεποιθήσεις και άλλο να λες ευθέως στον άλλον εξυπηρετεί τους σκοπούς συγκεκριμένης πολιτικής ομάδας!

Δεν λέτε το ίδιο πράγμα εσύ και η bouboukakia. Αυτό που λες εσύ δεν το αρνούνται ότι συμβαίνει απλώς εσένα δεν σου αρέσει ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...