Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 27 λεπτά , LeneL είπε:

Σε ευχαριστώ πολύ! Ναι, έχω δίδυμα από δωρεά, είναι 19 μηνών τώρα! Πήγαν όλα πολύ καλά, πιάσαμε με την πρώτη και γενικά πήγαν όλα πολύ καλά, όπως θα πάνε και σε εσένα..

Να σου πω την αλήθεια, πριν την ετ και κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης, ήμουν σίγουρη ότι θα τους το πω. Ήθελα μάλιστα να πάω και σε παιδοψυχολογο όσο ήμουν έγκυος, για να μου πει σε ποια ηλικία πρέπει να το πω και πως.. με τα διάφορα της εγκυμοσύνης, έμεινε πίσω αυτό, αλλά από τότε που γέννησα μου έχει φύγει κάθε σκέψη να το πω.. για μένα στο μυαλό μου, είναι σα να έκανα κάποια θεραπεία για να μείνω έγκυος. Τίποτα περισσότερο. Δε βρίσκω κανένα λόγο να το πω, ούτε νοιωθω ότι τους κρύβω κάτι. Όχι γιατί φοβάμαι μήπως δε με νοιώθουν μαμά τους μετά, ή κάτι τέτοιο , αλλά πραγματικά δε βλέπω το λόγο. Αυτό όμως είναι αυτό που σκέφτομαι εγώ.. νομίζω όμως ότι δεν είναι κάτι που πρέπει να σε απασχολεί σε αυτή τη φάση.. εφόσον το έχεις πάρει απόφαση και πας με αυτό τον τρόπο, αυτές οι σκέψεις θα λυθούν με κάποιο τρόπο σιγά σιγά.. και ακόμα και αν καταλήξεις ότι εσύ θες να το πεις, θα βρεις σίγουρα τον τρόπο όταν έρθει η ώρα!

Και εγώ κορίτσια μου αν δεν πάει καλά και αυτήν η ετ σκέφτομαι να προχωρήσω με δοτρια ,42 χρόνων δεν έχω άλλες αντοχές στα φάρμακα έτσι νιώθω τουλάχιστον... αλλά θεωρώ ότι είναι το ίδιο ακριβώς ,όπως ακριβώς είπες σαν να μπαίνουμε σε μια θεραπεία είναι και αυτό 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Opel Χριστινακι, γιατι εχω opel και τα λατρευω. Εξαιρετικη οδηγικη συμπεριφορα, φοβερα κρατηματα και πολυ καλη ποιοτητα κατασκευης. Αν και εγω εχω corsaki.....μικρουλι και ειμαστε ζουπιγμενοι. Εχει 60,000 επανω και δεν το πουλαω με τπτ. Αν παρουμε καινουργιο ποτε, αυτο θα παραμεινει. Τοσο πολυ μου αρεσει σαν αμαξι. Για τα toyota εχω ακουσει τα καλυτερα αλλα δεν μπορω να πω προσωπικη αποψη......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Τελικά μείναμε. Κι εγώ προς τα εκεί έκλινα, αλλά με έπρηξαν οι γύρω γύρω.

Κόντεψα να δείρω κι άλλη μία νοσηλεύτρια:evil: Τέσπα. Θα στείλω και το μέηλ τώρα κι όποιον πάρει ο Χάρος.

Κορίτσια ευχαριστώ για τη βοήθεια. Σας φιλώ γλυκά.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Τιμές ανταλλακτικών Elle?

Δεν χρειαστηκε πολλες φορες. Δεν τρακαραμε και απο μονο του δεν βγαζει βλαβες οποτε. Λοιπον θυμαμαι χαρακτηριστικα ενα καθρεπτη που μου φαγαν και ηταν 120 ο original και 90 o faux. Service κανει ανα 4000 χλμ ή ανα χρονο, και παει γυρω στα 200? το μεγαλο service 400 αλλα ειναι ανα 15,000 (νομιζω δεν ειμαι σιγουρη για αυτο. Μπορει και παραπανω-αναβει ενδειξη και μου τα θυμιζει). Δεν μας εχει τραβηξει λεφτα. Δεν το εχουμε αισθανθει. Ισως να μην το εχουμε αισθανθει οχι επειδη εχει φτηνα ανταλακτικα αλλα επειδη σπανια τα χρειαζεται.......τι να σου πω......:rolleyes:

Διαφημίσεις

Γεια σας κι από μένα. Θα βάλω το μωρό για ύπνο και θα ξανάρθω.

Μουρχ μουρχ πάλι για κάρτα με κόβω.

Έλλη μου, δεν παρεξηγήθηκες ελπίζω, ε?

Οχι ρε συ, αλλα ξεκολλατε βρεεεεεεε........το θεμα μπηκε με σκοπο να κανει θεμα δεν το καταλαβατε? Το κοριτσι αν ηθελε εβρισκε τροπο να φυγει μην τρελλαθουμε κιολας. Εγω εκει ειμαι που ερχομαι και παιρνω αναποδες.....

Καταφερα να ερθω και εγω επιτελους!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Τογιοτα ειχαμε και εμεις Αερικακι και ηταν σκυλι!!!!!!!!! Πολυ γερο αυτοκινητο και με τεραστιες αντοχες και φτηνα ανταλακτικα. Γυρισαμε ολη την Ελλαδα με αυτο το αυτοκινητο και ακομα παει τελεια παρα τα χρονια του και τα χιλιομετρα του. Πηραμε πιο μεγαλο γιαυτο το αλλαξαμε και οχι γιατι ειχε κατι.

Κικη περαστικα ευχομαι και γρηγορα και με τα δυο παιδια στο σπιτι... Και εγω δεν θα τον επαιρνα χωρις το οκευ των γιατρων.

Οσο για τα νοσοκομεια ετσι ειναι παντου δεν μου κανει καμια εντυπωση πια.

Διαφημίσεις

Στο θέμα του 'φευγιου' κι εγώ θα συμφωνήσω ότι κακώς ασχολείστε... όποιος θέλει πραγματικά να φύγει δεν βγάζει ανακοινωθεν... και θυμίζω τι λέγαμε χθες για τις Νοεμβρίου ;) Καλώς ή κακώς το φόρουμ είναι αυτό με τους κανόνες αυτούς και σε όποιον αρέσει μένει και γράφει, σε όποιον δεν αρέσει δεν γράφει και σε όποιον δεν αντέχει ούτε διαβάζει ούτε γράφει ;)

Μέχρι στιγμής είμαστε:

Opel 2

Toyota 1

:)

Για να είμαι ειλικρινής το opel με προβληματίζει λόγω... Γερμανίας και μην βάλει καμία τα γέλια την έφαγα :lol:

Οταν ημουν εγκυος Αερικακι μου ειχε υποσχεθει ο καλος μου οτι θα αλλαξουμε αυτοκινητο γιατι το τογιοτα μας ηταν καλο αλλα πολλων χρονων και μπαρουτοκαπνισμενο απο τα τσιγαρα τοσων χρονων. Περναγαν οι μηνες τον ρωταγα ποτε θα το παρουμε λιγο πριν την γεννα μου ελεγε και ψαχνομασταν με μοντελα. Στο τελος γεννησα προωρα και ο Μαριουλης βγηκε απο την απολυτη αποστειρωση της θερμοκοιτιδας και ηρθε σπιτι μας με το μπαρουτοκαπνισμενο τογιοτα.

Ο γαμπρος Αερικο ξασαλωσε στο καρναβαλι του Ρεντη, εκανε θραυση στα κοριτσακια μικρα μεγαλα, χορευε συνεχεια και ξετρελαθηκε με την Σακιρα συγκεκριμενα. Και το γυαλι γυαλι η ψωναρα δεν το εβγαλε ουτε στιγμη τοσες ωρες!!!!!!!!

Καλησπέρα!!! Επιστρέψαμε απο Σαλόνικα!!! Το μωρό ταξίδεψε μιά χαρά!! Όλα καλά κι ωραία εκτός το ότι εγώ γύρισα με ερπη ζωστήρα και ΥΠΟΦΕΡΩ......

Τι κάνετε κοπέλες μου?? Ολα καλά??

Τι γίνεται? Έχουμε ψηφοφορία για αυτοκίνητα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...