Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 29 λεπτά , kate82 είπε:

Οοοο μπράβο βρε τσακάλι δεν ήξερα ότι έβαλες δύο, τι βαθμολογίες είχες???  μακάρι να σου έρθουν αλλά δύο ταλιμπανακια 

Χαχαχ όχι διδυμα βρε.. ένα και καλό!! Και οι δύο βλαστοκυστες ηταν 4ΑΑ.

πρίν από 42 λεπτά , *Vasoula είπε:

Ναι καλέ 9η να πας..άκου περισσότερο...και που κρατιεσαι και δεν κάνεις τεστ σε θαυμάζω!!!

Πόσο είναι ο μικρός σου???έχω και εγώ ένα  ανιψιό στα 3 και μιλάμε όταν με βλέπει όσο του λένε πρόσεχε τη κοιλιά της θείας τόσο τρέχει πάνω μου...χαχαχαχαχαχα

Εννοείται! 9η απευθείας.. δεν τα θέλω τα τεστ. Η χοριακη να είναι καλή  είναι το θεμα! Να τον χαίρεσαι τον ανιψιό! Ο δικός μου είναι 2 χρόνων!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορίτσια θέλω τη γνώμη σας. Η μικρή βγήκε:D. Ο μεγάλος όχι:-(

Ο μεγάλος έκανε χθες το βράδι τελευταία φορά πυρετό 38.1 ο οποίος έπεσε χωρίς αντιπυρετικό. Εδώ δίνουν αντιπυρετικό από 38.5 και πάνω. Η διάθεσή του είναι καλή. Πολύ καλή. Αυτές τις μέρες δεν τρώει γενικώς και έχασε κάμποσο. Δηλαδή από 11250 έγινε 10500 μέσα σε λιγότερο από ένα μήνα.

Από εδώ μου λένε ότι πρέπει να κάνει 24 ώρες απύρετος καταρχήν για εξιτήριο. Έπειτα του πήραν ούρα. Έκαναν γενική που βγήκε καλή, και θα κάνουν τώρα και καλλιέργεια. Όμως, ενδέχεται λέει να μην έχουν σαφή εικόνα λόγω της προηγειθήσας αντιβίωσης. Οπότε θα του ξαναπάρουν ούρα με καθετήρα μεθαύριο το πρωί θυμάμαι εγώ, αύριο ο άντρας μου. Και θέλουν να τον κρατήσουν. Γιατί οκ, τη γαστρεντερίτιδα την έχουμε σίγουρη, λόγω της μικρής. Θέλουμε όμως να δούμε και την ουρολοίμωξη. Τη φοβίζει το ενδεχόμενο αυτό λόγω του ότι έχασε λέει πολύ σε κιλά. Α, ο μικρός έκανε μια διάρροια σήμερα, καθόλου όμως εμετό εδώ και μέρες. Έκανε δλδ Κυριακή πρωί λίγο γάλα γιατί ήπιε 2 μπουκάλια και χθες το πρωί γιατί ήπιε μια νταμιτζάνα νερό.

Από την άλλη, εδώ έχει παιδάκια με διάφορες αρρώστειες. Πχ ένα έχει μηνιγγίτιδα. Συν την ταλαιπώρια του.

Το ερώτημα είναι το εξής: να υπογράψω να τον πάρω ή τσου? Τι λέτε εσείς? Τι θα κάνατε στη θέση μου?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι εγώ το ίδιο αν και καταλαβαίνω πως δεν είναι εύκολο με ένα μωρό 4 μηνών να έχεις το έτερο μωρό στο νοσοκομείο!

Κι εγώ θα περίμενα να του πάρουν ούρα πρώτα για την καλλιέργεια. Γίνεται να βγεις αμέσως μετά και να πας να πάρεις τα αποτελέσματα μόλις βγουν ή πρέπει να περιμένεις? Είναι ύπουλη και επικίνδυνη η ουρολοίμωξη, μην το ρισκάρεις.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Κικη προσεξτε με την ουρολοιμωξη. Ετσι παθαμε εμεις πυελονεφριτιδα. Εφυγε το βακτηριο και προσεβαλε τα νεφρα.....καλα κανουν και τον κρατανε.....ουρολοιμωξη ΔΕΝ ειναι απλο πραγματακι.......μεγαλη προσοχη.....περαστικα και παλι και γρηγορα η ταλαιπωρια σας να τελειωσει.......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Παιδια η μικρη εχει ΞΕΤΡΕΛΛΑΘΕΙ με το χιονι που βλεπει να πεφτει απο το πρωι....αλλα να δεις την γκαντεμια μου μεσα που ΔΕΝ θα το στρωσει. Και ηθελα αυριο να την βγαλω στο βουνο. Οταν γινεται ασπρο ειναι υπεροχο......δεν θα μας την κανει την χαρη το ξερω.........ηρθε το πλυντηριο και επιτελους πλενονται ΜΟΝΑ τους τα ρουχα. Και δεν προλαβα Κικη να παρω για τους παιδικους. Μολις το κανω θα σου πω........καλη συνεχεια......

καλησπέρα!

έξω ρίχνει χοντρές νιφάδες χιονιού αλλά... θα το στρώσει? μάλλον όχι γμτ την ατυχία μου!

σήμερα δούλευα κέντρο - το τι κρύο έφαγα, δεν περιγράφεται...!!!!! αλλά μου άρεσε που περπάταγα μέσα στο χιόνι που στροβιλιζόταν! μ' έπιασε το ποιητικό μου...:rolleyes:

κικίτσα, εγώ θα περίμενα μια μέρα ακόμη τουλάχιστον πριν το εξιτήριο... αλλά μίλα με τους γιατρούς, θέσε τους προβληματισμούς σου και αποφασίστε ποιό ρίσκο είναι μικρότερο...

φαίη κορίτσι μου, πως είσαι? σε σκεφτόμουν σήμερα!

Ελλ πάρτην και πηγαίντε Υμηττό ρε συ! Έχει στρώσει αρκετά χαμηλά... φαντάζομαι ότι αν μπείτε από Μονή Καισαριανής θα το πετύχετε :)

Το γράφω κι εδώ λοιπον: Από το www.parentsafe.gr μπαίνω... από το parentscafe.gr (χωρίς το www) δεν μπαίνει!

Διαφημίσεις

Γεια σου ζούπυ μου :) Εξαιτίας αυτού που έγραψα πιο πάνω... οι περισσότεροι μπαίνουν από το link που έχει το parents.gr επάνω δεξιά... ε εκεί είναι χωρίς το www. μπροστά στο link και γι΄ αυτό δεν μπορούν να μπουν γιατί σε εκείνο λέει ακόμα ότι γίνεται αναβάθμιση αφού είναι ο παλιός ο σέρβερ! Μόνο με το www. μπροστά μπαίνουν... Έστειλα email και στους admins ;)

Ell μου θα ερχόμουν εγώ να σας πάρω αλλά θα είμαι στη δουλειά... αν παρελπίδα δεν πάμε αύριο και μας κάνει τη χάρη να το έχει στρώσει στο χολαργό τόσο ώστε να είναι επικίνδυνο να πάω... θα πάμε εκδρομή Υμηττό :lol:

Ell μου θα ερχόμουν εγώ να σας πάρω αλλά θα είμαι στη δουλειά... αν παρελπίδα δεν πάμε αύριο και μας κάνει τη χάρη να το έχει στρώσει στο χολαργό τόσο ώστε να είναι επικίνδυνο να πάω... θα πάμε εκδρομή Υμηττό :lol:

ΑΝ...... σε περιμενουμε με τα χιλια ;)

Καλώς το και το έτερο κορίτσι :) Εύχομαι να καταλάβουν και άλλοι τι έχω γράψει στο FB :lol:

Αν είχατε να διαλέξετε ανάμεσα στο Opel Astra (4θυρο) και στο Toyota Corolla (4θυρο) (1600 και τα δύο) ποιο θα διαλέγατε και γιατί;

Γιούπιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιιι έχουμε edit!!!!!!!!!!!!! Κοίτα να δεις που δουλεύει το mail στους Admins!!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...