Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι εννοεις ρε μωτο μου λόγω εισοδήματος??? υπερβαίνετε το όριο?

Εμείς εργαζόμενοι κ οι 2 και μας τον πήρανε τότε, τα άλλαξαν?

Για του Κωστέα-Γείτονα έχω ακούσει τα καλύτερα, για τον Γείτονα σκέτο μου είπαν πως είναι μάπα...

Ειμαστε πολυ πανω απο το κατωτερο οριο.....οικονομικα. Συν οτι ΔΕΝ δουλευω. Δεν εχουμε καμια ελπιδα να μπουμε......εκτος αν εχουμε μεσον (που δεν) ή αν εχει ιατρικο θεμα το παιδι (ομιλιας ας πουμε) και μας συστησει γιατρος. Μονο ετσι. Κωστεα Γειτονα πηγα, εκει αποφοιτισα. Παλληνη (τοτε 93). Γαματα σχολεια ηταν και τα τρια απο αποψη εγκαταστασεων. Απο αποψη ΛΟΓΙΚΗΣ δεν μου αρεσαν......γεννουσαν εγωιστες.....γιαυτο την μικρη θελω να την στειλω με τον 'λαο' που λεει ο λογος. Γιατι τον γουσταρω περισσοτερο απο αυτους που πανε στα ιδιωτικα......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

πάντως ρε κορίτσια, φωνάζουμε για τη δωρεάν παιδεία στην Ελλάδα, και τελικά οι περισσότεροι από τους μισούς πάνε στα ιδιωτικά και τα δημόσια σχολεία είναι στο κακό τους το χάλι. αναρωτιέμαι, δεν θα ήταν καλύτερα να πληρώναμε ένα ποσό απευθείας στο δημόσιο σχολείο, και να καλύπτονταν οι ανάγκες του και με το παραπάνω μάλιστα; από το να τα δίνω στο κάθε ιδιωτικό για την τσέπη του ιδιοκτήτη, που με χρεώνει κι ό,τι θέλει, δεν θα ήταν καλύτερα να τα δίνω στο σχολείο, να μείνουν και για τα επόμενα παιδάκια; και λιγότερα θα πληρώναμε και θα μπορούσαν να υπάρχουν και κριτήρια για τους πιο φτωχούς... για μένα αυτό σημαίνει δημόσιο

Δυστυχώς δεν σκέφτονται όλοι έτσι...

Αν έλεγαν κάτι τέτοιο θα ξεσηκώνονταν όλοι...

Ειμαστε πολυ πανω απο το κατωτερο οριο.....οικονομικα. Συν οτι ΔΕΝ δουλευω. Δεν εχουμε καμια ελπιδα να μπουμε......εκτος αν εχουμε μεσον (που δεν) ή αν εχει ιατρικο θεμα το παιδι (ομιλιας ας πουμε) και μας συστησει γιατρος. Μονο ετσι. Κωστεα Γειτονα πηγα, εκει αποφοιτισα. Παλληνη (τοτε 93). Γαματα σχολεια ηταν και τα τρια απο αποψη εγκαταστασεων. Απο αποψη ΛΟΓΙΚΗΣ δεν μου αρεσαν......γεννουσαν εγωιστες.....γιαυτο την μικρη θελω να την στειλω με τον 'λαο' που λεει ο λογος. Γιατι τον γουσταρω περισσοτερο απο αυτους που πανε στα ιδιωτικα......

Ψάξε τότε... δεν έχει η Αθήνα δημοτικούς σταθμούς?

Ψάξε τότε... δεν έχει η Αθήνα δημοτικούς σταθμούς?

Δημοτικους εννοεις δημοσιους? Δεν μας δεχονται βρε εκει λεμε....:P Εκτος αν λες κατι αλλο και δεν το ξερω? Ε?....για προνηπιο-νηπιο δημοσιο θα παει. Μαρασλειο αν τα καταφερω.......;)

Δημοτικους εννοεις δημοσιους? Δεν μας δεχονται βρε εκει λεμε....:P Εκτος αν λες κατι αλλο και δεν το ξερω? Ε?....για προνηπιο-νηπιο δημοσιο θα παει. Μαρασλειο αν τα καταφερω.......;)

Δημοτικοί=δημόσια πρόσωπα ιδιωτικού δικαίου, οπότε έχεις ελπίδες;)

Ρώτα στο δήμο που πρέπει να απευθυνθείς..

Διαφημίσεις

πάντως ρε κορίτσια, φωνάζουμε για τη δωρεάν παιδεία στην Ελλάδα, και τελικά οι περισσότεροι από τους μισούς πάνε στα ιδιωτικά και τα δημόσια σχολεία είναι στο κακό τους το χάλι. αναρωτιέμαι, δεν θα ήταν καλύτερα να πληρώναμε ένα ποσό απευθείας στο δημόσιο σχολείο, και να καλύπτονταν οι ανάγκες του και με το παραπάνω μάλιστα; από το να τα δίνω στο κάθε ιδιωτικό για την τσέπη του ιδιοκτήτη, που με χρεώνει κι ό,τι θέλει, δεν θα ήταν καλύτερα να τα δίνω στο σχολείο, να μείνουν και για τα επόμενα παιδάκια; και λιγότερα θα πληρώναμε και θα μπορούσαν να υπάρχουν και κριτήρια για τους πιο φτωχούς... για μένα αυτό σημαίνει δημόσιο

Κανονικα οι αναγκες των δημοσιων επρεπε να καλυπτονται απο αυτα που ΗΔΗ πληρωνουμε στο κρατος, αλλα στην Ελλαδα αυτα ποτε δεν φτανουν στον στοχο τους. Τα εχουν φαει οι 500 της γραφιοκρατιας μεταξυ του χεριου μου και του σχολειου.......;)

Δημο Αθηναιων θα ξερουν λες? Θα παρω αυριο το πρωι! Ευχαριστω! Δεν το ηξερα :D

Διαφημίσεις

Περαστικα βρε Φαιη.....ελεος. Εχεις τπτ που να ΜΗΝ σε ποναει?.....ολα τα καλα του Θεου πανω σου....δεν σου ξεφυγε τπτ παντως δεν εχω παραπονο.....α παπα.....

πολύ σωστά τα λες... αλλά...

...Απο αποψη ΛΟΓΙΚΗΣ δεν μου αρεσαν......γεννουσαν εγωιστες.....γιαυτο την μικρη θελω να την στειλω με τον 'λαο' που λεει ο λογος. Γιατι τον γουσταρω περισσοτερο απο αυτους που πανε στα ιδιωτικα......

συμφωνώ απόλυτα ελλ... τα παιδιά πρέπει να ζυμωθούν με την κοινωνία στην οποία θα ζήσουν...

ναι... υπάρχουν δύο ειδών παιδικοί - οι δημόσιοι και οι δημοτικοί (αν δεν κάνω λάθος) - δεν ξέρω λεπτομέρειες αλλά ψάξτο!

φαίη μου, περαστικά σου!!!

υποφέρει η μάνα μου από ιλίγγους από τότε που ήταν έφηβη σχεδόν και ξέρω τι σημαίνει...

προσπάθησε να ξεκουράζεσαι, να μην αγχώνεσαι και να πας γρήγορα σε ωρλ!

γράφε μας όταν μπορείς! θα σε σκέφτομαι κοριτσάκι...

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...