Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

ηρθα κι εγω.................με θετε?????:mrgreen:

λοιπον η βολτα μας βγηκε ξινη!!!!!!!

ηρθαμε σπιτι στις 10.μεχρι να κανουμε μπανιο τον μικρο και να τον ντυσω

10.20(παει το προγραμμα)

παω να τον ταισω...τρωει 3 κουταλακια και...τσουπ...........να σου ο εμετος!!!!!

(καιρο ειχα να τον δω μου ελειψε:confused::confused::confused:)

πηρα την παιδιατρο και μου ειπε οτι προφανως ερεθιστικε το στομαχακι του

(αντε ρε,αληθεια???:twisted:)και απο δευτερα (να δουμε πως θα παει και αυριο)

ξεκιναμε αντιεμετικο!!!!!!!!!(καιρος ηταν)

ευτυχως μετα απο 15 λεπτα εφαγε ξανα και τωρα κοιμαται,ησυχα το πουλακι μου!!!!!σε λιγο με βλεπω στο δαφνι αν συνεχιστει αυτη η κατασταση.

αυτα τα δικα μας.

αερικο αντε τωρα θα βγαλεις και νεα ταυτοτητα...με καινουρια φωτο!!!!!!!!:P

βρε αερικο-μπεμπα τι καλα αντρακια εχετε μωρε...μπραβο τους!!!

τα αρρωστουλια μας τι κανουν???

α κοριτσια (με επιασε λογοδιαρροια) σημερα που πηγαμε στους φιλους μας...εχουν και αυτοι εναν μπεμπαρο 15 μηνων...ξερετε ποσο γαλα πινει?????400γρ τη φορα:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

ουφ...φουντωσα τωρα:cool:

σιλροτόν σας έδωσε; εμείς το αγοράσαμε προληπτικά, όπως μας είπε η παιδίατρος από το τηλέφωνο.

λόγω του χθεσινού εμετού δεν ξεφυγαμε σε τίποτα.

τώρα το βράδυ της έδωσα γάλα, αλλά μόνο 250. είχε να πιεί από χθες το πρωί.

σε 2 μπουκάλια τα δίνουν τα 400, ε;

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

σιλροτόν σας έδωσε; εμείς το αγοράσαμε προληπτικά, όπως μας είπε η παιδίατρος από το τηλέφωνο.

λόγω του χθεσινού εμετού δεν ξεφυγαμε σε τίποτα.

τώρα το βράδυ της έδωσα γάλα, αλλά μόνο 250. είχε να πιεί από χθες το πρωί.

σε 2 μπουκάλια τα δίνουν τα 400, ε;[/quote

αμαν αυτοι οι κ@λ@ εμετοι!!!!!!!

μου αρεσει που λες μοοοοοοοοοονο 250....

ασε με στον πονο μου.....εμεις 180 με το ζορι!!!!!!!!!!!

ναι αυτο μας εδωσε...αυριο δεν θα του δωσω

απο δευτερα...να δουμε πωσ θα παει αυριο

τι να πω..................................................

περαστικα στα παιδακια μας

και....περαστικα μας φυσικα!!!!

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

εγώ άσε που δεν ξέρω να κάνω αιτήματα φιλίας αλλά δεν έχει και νόημα αφού δεν έχω άλμπουμ με φωτογραφίες να δείτε!

αντιεμετικό γιατί δίνετε?

Γεια σας ωρέ ταλαίπωρες μανούλες...

Το μάτιαξα η κακούργα το παιδί μου. Μύξες σάλια γκρίνια και το μέγα έλεος. Αυτός έπινε το γάλα του και στις εννιάμισυ κοιμότανε σαν αγγελούδι. Τώρα πάω να τον βάλω στο κρεβάτι του και ωρύεται. Άντε ξανά μανά στο σαλόνι και γύρω γύρω όλοι με το καρότσι. Άμα του μείνει χούι σαν τον μεγάλο, την κάτσαμε τη βάρκα. Θα πάρω τα βουνά. Δεν το ξαναντέχω κάθε βράδυ το ίδιο μαρτύριο.

βέβαια έχει και τα δίκια του το μωρό. Του σκάσανε και οι δυο πάνω κυνόδοντες και οι τραπεζίτες είναι όλοι τουμπανιασμένοι και δεν λένε να βγούνε. Τι να σου κάνει?

Ζήλεψα με τα εσώρουχα κι εγώ. Αν και δε μου κάνει κέφι να πάρω αν δεν χάσω τα κιλά που θέλω πρώτα.

Λευκή, εσύ μετακομίζεις ή η Φαίη?

Διαφημίσεις

η Χρύσπα μου χθες έφαγε ψαρόσουπα στην πεθερά μου, μετα από πολύ καιρό. κοιμήθηκε και ξύπνησε κάνοντας εμετό. μέχρι το απόγευμα στις 6.00 τα έβγαζε. η παιδίατρος μου είπε να την προσέξω για ακόμη μισή ώρα και αν συνέχιζε εμετό να της δώσω αντιεμετικό, σιλροτόν. τελικά δεν ξαναέκανε. της έδινα λαπά, ψωμάκι, ξανά λαπά, ελάχιστο νερό.

το πρωί κεχρί, μετά λαπά, μετά πεπονάκι-ζυμαρικό, κεχρί το απόγευμα, ψωμάκι, και τώρα για ύπνο γάλα.

αύριο, πρώτα ο Θεός θα της δώσω κανονικά φαγητό.

πεινάει το μανάρι μου.

Γεια σας ωρέ ταλαίπωρες μανούλες...

Το μάτιαξα η κακούργα το παιδί μου. Μύξες σάλια γκρίνια και το μέγα έλεος. Αυτός έπινε το γάλα του και στις εννιάμισυ κοιμότανε σαν αγγελούδι. Τώρα πάω να τον βάλω στο κρεβάτι του και ωρύεται. Άντε ξανά μανά στο σαλόνι και γύρω γύρω όλοι με το καρότσι. Άμα του μείνει χούι σαν τον μεγάλο, την κάτσαμε τη βάρκα. Θα πάρω τα βουνά. Δεν το ξαναντέχω κάθε βράδυ το ίδιο μαρτύριο.

βέβαια έχει και τα δίκια του το μωρό. Του σκάσανε και οι δυο πάνω κυνόδοντες και οι τραπεζίτες είναι όλοι τουμπανιασμένοι και δεν λένε να βγούνε. Τι να σου κάνει?

Ζήλεψα με τα εσώρουχα κι εγώ. Αν και δε μου κάνει κέφι να πάρω αν δεν χάσω τα κιλά που θέλω πρώτα.

Λευκή, εσύ μετακομίζεις ή η Φαίη?

γειά σου μπουμπού!

περαστικ΄στον Κωστή.

πόσα δοντάκια έχετε; εμείς 12.

φωτό γιατί δεν έχεις βάλει να σε πούμε πόσα κιλά να χάσεις;

ούτε τα παιδιά;

βάλε γρήγορα.

Ξέχασα η χαμενη...περαστικά στα μωρά βρε κορίτσια. Και σε σένα Σέβη, στο Αερικό και σε μένα. Με πονάει ο λαιμός και το κεφάλι μου πάει να σπασει. Άρχισαν τα όργανα.

Κι ύστερα με ρωτάει η Νίτσα, που έχει δίπλα την πεθερά και της κρατάει τα παιδιά όποτε θέλει, γιατί σιχαίνομαι τα ΣΚ! Καλή διασκέδαση...πες ένα τραγούδι και για μας (παραπονιάρικο)!

γειά σου μπουμπού!

περαστικ΄στον Κωστή.

πόσα δοντάκια έχετε; εμείς 12.

φωτό γιατί δεν έχεις βάλει να σε πούμε πόσα κιλά να χάσεις;

ούτε τα παιδιά;

βάλε γρήγορα.

Δεν ξέρω τέτοια κόλπα εγώ Σέβη μου. Σαν να μου ζητάς να πάω στο φεγγάρι.

Δέκα έχει ο καημενούλης. Γιατί δεν βγαίνουν οι ρημαδοτραπεζίτες και τυρρανιέται?

Κατσε να σου πω...είμαι 67 κιλά με 1,73 ύψος. Θέλω να ξαναπάω 60. Και βλέπουμε...

Διαφημίσεις

Δεν ξέρω τέτοια κόλπα εγώ Σέβη μου. Σαν να μου ζητάς να πάω στο φεγγάρι.

Δέκα έχει ο καημενούλης. Γιατί δεν βγαίνουν οι ρημαδοτραπεζίτες και τυρρανιέται?

Κατσε να σου πω...είμαι 67 κιλά με 1,73 ύψος. Θέλω να ξαναπάω 60. Και βλέπουμε...

δεν μας χέζεις ρε συνάδελφε που δεν ξέρεις να βάζεις φωτό. γιατί ξέρω εγώ; τυχαία τις ανέβασα σε λέω.:cool:

Χριστίνα δώσε οδηγίες στο κουκλί από εδώ.;):P

μονΔΕΛΟ, ε, ΜΟΝδέλο! :tongue:

άκου 1,73 και θέλει να φτάσει 60 κιλά.:rolleyes::mrgreen::oops:

πάω για τσιγάρο με σύγχυσες. :mad:

αντε μη φάω καμιά σοκολάτα του Στεφ.:evil:

δεν μας χέζεις ρε συνάδελφε που δεν ξέρεις να βάζεις φωτό. γιατί ξέρω εγώ; τυχαία τις ανέβασα σε λέω.:cool:

Χριστίνα δώσε οδηγίες στο κουκλί από εδώ.;):P

μονΔΕΛΟ, ε, ΜΟΝδέλο! :tongue:

άκου 1,73 και θέλει να φτάσει 60 κιλά.:rolleyes::mrgreen::oops:

πάω για τσιγάρο με σύγχυσες. :mad:

αντε μη φάω καμιά σοκολάτα του Στεφ.:evil:

Ωχ, αμάν! Γιατί βρίζεις, καλέ? Καμπούρα σε είπα? :P

Θέλω θέλω θέλω 60...να σκάσεις, κακίστρω! :tongue:

Ωχ, αμάν! Γιατί βρίζεις, καλέ? Καμπούρα σε είπα? :P

Θέλω θέλω θέλω 60...να σκάσεις, κακίστρω! :tongue:

γιατί είσαι μια κιουρία και θέλεις να γίνεις σούπα:P;):tongue:

καμπούρα και να με πεις δεν πιάνει, γιατί δεν είμαι. πες με κοντή. 1,60:rolleyes:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...