Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 6 ώρες πρίν, Cristina93 είπε:

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

Καλησπέρα! 

Ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Τελικά τι αποτέλεσμα της βιοψίας έδειξε χρόνια ενδομητρίτιδα και από τότε ξεκίνησα αντιβιοτικά και γακακτοβακιλλους. Δεκέμβρη θα πρέπει να επαναληφθεί για να δούμε αν καθάρισε και αν όλα πάνε καλά να προχωρήσουμε με τη μεταφορά.

Εύχομαι και σε σένα ό,τι καλύτερο! 🙂

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ναι διάβασα την εμπειρία σου από τον ένα δίπλα... τραγικό!Με 450 το μήνα θα έχεις και σχολικό οπότε δες και Γκύζη και τριγύρω... παίζουν καλοί βρεφονηπιακοί απλώς θέλει ψάξιμο! Μην εγκλωβιστείς στο "κοντά στο σπίτι"... αν δεν έχεις εσύ μεταφορικό μέσο φρόντισε απλά να είναι κοντά σε Μετρό ή συγκοινωνία ;)

Φαντάζομαι ότι θα την αρχίσεις λίγες ώρες αρχικά με σκοπό μετά να βρεις δουλειά; Γιατί μετά μπορείς να κοιτάξεις και κοντά στη δουλειά όπως έκανα εγώ ;)

Ναι δεν θα ψαξω μονο εδω γυρω, απλα το παω πολυ χαλαρα γιατι δεν με βιαζει τπτ να την ξεκινησω τωρα καταλαβαινεις. Οχι τοσο για την δουλεια για μενα. Δεν το κανω για αυτο. Οσο περισσοτερο για εκεινη 'μηπως' θελησει απο μονη της και της αρεσει. Θα δουμε. Αν δω οτι το τραβαει και το θελει θα την στειλω, αλλιως παμε προνηπιο. ΑΝ βρω καταλληλο παιδικο θα την παω απο κοντα να τον δει, να δω πως θα της κατσει και βλεπουμε. Αλλα λυπαμαι και τα λεφτα ρε συ......τωρα δεν εχω δουλεια, και η πιθανοτητες να βρω ειναι μηδαμινες. 37 με παιδι και την προυπηρεσια που εχω (που σημαινει αυτοματα αρκετα χρηματα), δεν παιρνουν ετσι ευκολα.......με την κατασταση την σημερινη. Δεν ξερω.....οποτε αν ΔΕΝ βρω δουλεια ΔΕΝ μας περισσευει χρηματικα πλεον ο παιδικος, καταλαβαινεις. Δημοσιο προνηπιο μονο.......ουφ δεν ξερω.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

κοριτσια, οταν κοιτατε για παιδικο, πριν την εγγραφη να ζητατε να σας επιδειξυν πιστοποιητικο πυρασφαλειας σε ισχυ!

Μονο αυτο? Απο οσα εχω διαβασει μεχρι στιγμης πρεπει να τους κανεις φυλλο και φτερο.........

Ναι δεν θα ψαξω μονο εδω γυρω, απλα το παω πολυ χαλαρα γιατι δεν με βιαζει τπτ να την ξεκινησω τωρα καταλαβαινεις. Οχι τοσο για την δουλεια για μενα. Δεν το κανω για αυτο. Οσο περισσοτερο για εκεινη 'μηπως' θελησει απο μονη της και της αρεσει. Θα δουμε. Αν δω οτι το τραβαει και το θελει θα την στειλω, αλλιως παμε προνηπιο. ΑΝ βρω καταλληλο παιδικο θα την παω απο κοντα να τον δει, να δω πως θα της κατσει και βλεπουμε. Αλλα λυπαμαι και τα λεφτα ρε συ......τωρα δεν εχω δουλεια, και η πιθανοτητες να βρω ειναι μηδαμινες. 37 με παιδι και την προυπηρεσια που εχω (που σημαινει αυτοματα αρκετα χρηματα), δεν παιρνουν ετσι ευκολα.......με την κατασταση την σημερινη. Δεν ξερω.....οποτε αν ΔΕΝ βρω δουλεια ΔΕΝ μας περισσευει χρηματικα πλεον ο παιδικος, καταλαβαινεις. Δημοσιο προνηπιο μονο.......ουφ δεν ξερω.

Ουφ Ελλ σέσε μας...κι εμείς σε δημόσια πήγαμε, με 30παιδιά ανά τμήμα, χαιρόμασταν που παίζαμε ομαδικά, μοιραζόμασταν κλπ κλπ. Και τότε ήταν λίγα τα ιδιωτικά. Ο γιός μου πήγε σε δημοτικό παιδ. σταθμό της περιοχής, καλόφημο, τμήμα 28παιδιών με 2δασκάλες. Μια χαρά τα πέρναγε. Είχαν αναρτημένο το διατροφολόγιο κ με ενημέρωναν αν έφαγε και τι έκανε, έπαιζε ξεθεωνόταν κι όλα μια χαρά κύλησαν. Και μετά από 2χρόνια που ξεκίνησε νήπιο αναπωλούσε τις ώρες στον παιδικό...

Δεν άντεχα το 400άρι της νταντάς... Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες!

Ψάξε κι αλλού, μη σταματάς και κυρίως μην απελπίζεσαι:-P

Δεν άντεχα το 400άρι της νταντάς... Οι εποχές είναι πολύ δύσκολες!

Ψάξε κι αλλού, μη σταματάς και κυρίως μην απελπίζεσαι:-P

400 σας ειπε εσας η νταντα? Ρε παιδια που τα βρισκεται αυτα? Εγω που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει για 8ωρο (οχι για μενα για την νονα) απο 800 μεχρι 1200 παρακαλω πολυ!....η Παναγια λεμε......αυτα τα 400-450 μου καθονται στον λαιμο λιγο Νιτσα.....δεν τρεχει ο παρας......εχει κολλησει ολιγον. Χαλασε το πλυντηριο πριν 2 βδομαδες σχεδον. Εκαψε πλακετα. Κοινως 300 ευρω. Δωσαμε αλλα 400 και πηραμε καινουργιο. Ε, ακομα τα κλαιω. 2 βδομαδες δε μεχρι να ερθει (αυριο ερχεται) πλενω με τα χερια. Εχω κανει 2 καλους. Να μην σου πω σκεφτομουν δεν παει στο διαολο? Θα τα πλενω με τα χερια.......!:rolleyes:

Διαφημίσεις

400 σας ειπε εσας η νταντα? Ρε παιδια που τα βρισκεται αυτα? Εγω που ειχα ρωτησει μου ειχαν πει για 8ωρο (οχι για μενα για την νονα) απο 800 μεχρι 1200 παρακαλω πολυ!....η Παναγια λεμε......αυτα τα 400-450 μου καθονται στον λαιμο λιγο Νιτσα.....δεν τρεχει ο παρας......εχει κολλησει ολιγον. Χαλασε το πλυντηριο πριν 2 βδομαδες σχεδον. Εκαψε πλακετα. Κοινως 300 ευρω. Δωσαμε αλλα 400 και πηραμε καινουργιο. Ε, ακομα τα κλαιω. 2 βδομαδες δε μεχρι να ερθει (αυριο ερχεται) πλενω με τα χερια. Εχω κανει 2 καλους. Να μην σου πω σκεφτομουν δεν παει στο διαολο? Θα τα πλενω με τα χερια.......!:rolleyes:

Καλά μη νομίζεις ότι ρέουν κι από εμάς άφθονα... τα μισά μου εκεί πάνε αλλά τι να κάνω? δε γίνεται κι αλλιώς...

Τώρα τα δίνω πάλι για τη μικρή μου κι ενώ σκεφτόμουν να βάλω τον Π. σε ιδιωτικό νήπιο τον έγραψα σε δημόσιο... Στενοχωριόμουν, είχα και προβλήματα μαζί τους στην αρχή αλλά λέω αντε και στο ... Κι εμείς σε δημόσια πήγαμε διότι οι γονείς μας δούλευαν σκληρά για να δημιουργηθούν. Δεν πάθαμε τίποτα και μάθαμε να εκτιμούμε τα απλά πράγματα στη ζωή.. Γι αυτό δεν υποφέρω αν μου λείπει κάτι, υποφέρω αν λείπει από το παιδί μου... Και δεν θα είναι αυτό η δωρεάν παιδεία γιατί είναι δικαίωμα όλων μας!

Και κάτσε πλύνε με τα χέρια εσύ.............

μια χαρά.... τι το πήρες? άχρηστο θα ναι!!!

Αααααααα πρέπει να σου κάνουμε ψυχοθεραπεία, δε γίνεται!

Χριστίνααααααααααααααααααααααααααα

Είναι της οικογένειας, Δευ-Παρ. στο σπίτι της, 7 ώρες.

Και δεν θα είναι αυτό η δωρεάν παιδεία γιατί είναι δικαίωμα όλων μας!

Ρε μαζι σου με τα 1000 λεμε. Εχω παει σε 3 ιδιωτικα. Μετρα 1. Ζηριδη, 2. Κολλεγιο Αθηνων, 3. Κωστεα Γειτονα.....καλο? ΣΚΑΤΑ ολα τους! Για την μικρη εχω βλεψεις σε ΟΛΑ δημοσιο. Εχουμε το Μαρασλειο εδω απο κατω. Εκει θα την στειλω. Μια χαρα μαματα. Απλα στον παιδικο δεν δικαιουμαστε λογο εισοδηματος. Ρωτησα......:-(

Διαφημίσεις

Και κάτσε πλύνε με τα χέρια εσύ.............

μια χαρά.... τι το πήρες? άχρηστο θα ναι!!!

Αααααααα πρέπει να σου κάνουμε ψυχοθεραπεία, δε γίνεται!

Χριστίνααααααααααααααααααααααααααα

:-P Μπητε σε σειρα με βλεπει επαγγελματιας τωρα.....αααααα.....για να μην λετε.....οχι τπτ αλλο

Ρε μαζι σου με τα 1000 λεμε. Εχω παει σε 3 ιδιωτικα. Μετρα 1. Ζηριδη, 2. Κολλεγιο Αθηνων, 3. Κωστεα Γειτονα.....καλο? ΣΚΑΤΑ ολα τους! Για την μικρη εχω βλεψεις σε ΟΛΑ δημοσιο. Εχουμε το Μαρασλειο εδω απο κατω. Εκει θα την στειλω. Μια χαρα μαματα. Απλα στον παιδικο δεν δικαιουμαστε λογο εισοδηματος. Ρωτησα......:-(

Τι εννοεις ρε μωτο μου λόγω εισοδήματος??? υπερβαίνετε το όριο?

Εμείς εργαζόμενοι κ οι 2 και μας τον πήρανε τότε, τα άλλαξαν?

Για του Κωστέα-Γείτονα έχω ακούσει τα καλύτερα, για τον Γείτονα σκέτο μου είπαν πως είναι μάπα...

πάντως ρε κορίτσια, φωνάζουμε για τη δωρεάν παιδεία στην Ελλάδα, και τελικά οι περισσότεροι από τους μισούς πάνε στα ιδιωτικά και τα δημόσια σχολεία είναι στο κακό τους το χάλι. αναρωτιέμαι, δεν θα ήταν καλύτερα να πληρώναμε ένα ποσό απευθείας στο δημόσιο σχολείο, και να καλύπτονταν οι ανάγκες του και με το παραπάνω μάλιστα; από το να τα δίνω στο κάθε ιδιωτικό για την τσέπη του ιδιοκτήτη, που με χρεώνει κι ό,τι θέλει, δεν θα ήταν καλύτερα να τα δίνω στο σχολείο, να μείνουν και για τα επόμενα παιδάκια; και λιγότερα θα πληρώναμε και θα μπορούσαν να υπάρχουν και κριτήρια για τους πιο φτωχούς... για μένα αυτό σημαίνει δημόσιο

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...