Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Το ξερα ότι είσαι αναξιόπιστη! Όχι μου λέει η κιουλτίτσα δεν χιονίζει αφού λέει η Νίτσα ότι θρακομακεδόνες δεν χιονίζει λοολλλλλ!

Μάρα ποιο περιοδικό κλείνεις; Πες μου ότι δουλεύεις για τον Ψυχάρη να βάλω τα γέλια :lol:

Το ξερα ότι είσαι αναξιόπιστη! Όχι μου λέει η κιουλτίτσα δεν χιονίζει αφού λέει η Νίτσα ότι θρακομακεδόνες δεν χιονίζει λοολλλλλ!

Μάρα ποιο περιοδικό κλείνεις; Πες μου ότι δουλεύεις για τον Ψυχάρη να βάλω τα γέλια :lol:

Καλά ντε... μέχρι πριν 2ώρες ήταν καθαρός ο ουρανός κι ελεγα μάλιστα του Γιάννη "σιγά μη χιονίσει".. Βέβαια κλείνουμε κ νωρίς τα παράθυρα:-D:grin::-D και δεν είχα οπτική επαφή με τον έξω κόσμο...

Γεια σας, τι κανετε?

Κικη περαστικα στα παιδακια σου κοπελα μου. Δεν θελω να φανταζομαι τι ζορια περνατε. Αγυριστα να ειναι και να γυρισετε στο σπιτι να ξεκουραστειτε ολοι σας. Και οχι οι αντρες ΔΕΝ το εχουν λυπαμαι που το λεω.......

Εχει παγωνια ρε παιδια.....εδω βρεχει με το τουλουμι αλλα ειναι τοσο κρυο που δεν ξερω αν ειναι βροχη ή χιονονερο. Το θερμομετρο εξω λεει 3 και κατεβαινει.......πω πω.......μακαρι να το στρωσει να δει χιονι η μικρη......

Περαστικα στους αρρωστους. Καλη ξεκουραση στους κουρασμενους.......δεν εχω προλαβει να τα δω ολα.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Εχει παγωνια ρε παιδια.....εδω βρεχει με το τουλουμι αλλα ειναι τοσο κρυο που δεν ξερω αν ειναι βροχη ή χιονονερο. Το θερμομετρο εξω λεει 3 και κατεβαινει.......πω πω.......μακαρι να το στρωσει να δει χιονι η μικρη......

Περαστικα στους αρρωστους. Καλη ξεκουραση στους κουρασμενους.......δεν εχω προλαβει να τα δω ολα.

εντό? που είναι το εντό?

Διαφημίσεις

Κι εδώ βροχή πάντως ρίχνει και από βαθμούς λέει 4! Οπότε εδώ τουλάχιστον δεν προβλέπεται χιόνι εφόσον θα είναι βρεγμένα!

εντό? που είναι το εντό?

Εντο=κεντρο.......:P Εσυ εμαθα μενεις στην Θεια μου κοντα καπου? Θρακομακεδονες?.....ανεβοκατεβαινω συνεχεια εκει πανω.....

Διαφημίσεις

Ελλ ξεκίνησες να κοιτάς για σταθμό; Δημόσιο ή ιδιωτικό;

Ναι κοιταω αλλα τζιφος.....δλδ συνεχιζουμε πορεια προς προνηπιο. Δημοσιο ΘΑ ηθελα, αλλα λογω του οτι δεν εχει προβλημα η μικρη (για να μας συστησει γιατρος για να παρουμε σειρα) και λογω οικονομικων δεν δικαιουμαστεεεεεεε........οοοποτε παμε σε ιδιωτικο. 2 που ειδα στην περιοχη ειναι ΑΘΛΙΟΙ το λιγοτερο. Ο ενας ειναι οχι απλα παρκινκγ παιδιων. Θυμιζει σακουλα για τα ψωνια. Ολοι μεσα τουρλου και οτι γινει σε ενα υπογειο (η μανα του να το εκανε παιδικο). Το αλλο λιγο καλυτερο αλλα και εκει πολλες απαιτησεις και λιγα να δινουν πισω. Εχω μιλησει με αρκετες μαμαδες για τους 2 παιδικους και εχω ακουσει ασχημα. Κοινως 'αφου μπορεις ΜΗΝ την στελνεις'. Ο ενας δε ο 'σακουλα'? δινεις 450 το μηνα.......χεχε.....καλο? Τελος παντων αλλη επιλογη πλεον σε Γκυζη πλευρα που εχει λιγο καλυτερους αλλα δεν τους εχω δει ακομα. Δεν το βλεπω να γινεται παντως. Απο αυτα που βλεπω, ημουν που ημουν αρνητικη, μου εχει γυρισει το ματι.........:evil:

Ναι διάβασα την εμπειρία σου από τον ένα δίπλα... τραγικό!Με 450 το μήνα θα έχεις και σχολικό οπότε δες και Γκύζη και τριγύρω... παίζουν καλοί βρεφονηπιακοί απλώς θέλει ψάξιμο! Μην εγκλωβιστείς στο "κοντά στο σπίτι"... αν δεν έχεις εσύ μεταφορικό μέσο φρόντισε απλά να είναι κοντά σε Μετρό ή συγκοινωνία ;)

Φαντάζομαι ότι θα την αρχίσεις λίγες ώρες αρχικά με σκοπό μετά να βρεις δουλειά; Γιατί μετά μπορείς να κοιτάξεις και κοντά στη δουλειά όπως έκανα εγώ ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...