Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

hello και πάλι, πήγα Σ/Μ, πήγα και τη μικρή λίγο στις κούνιες, αλλά φυσάει πολύ κι έχει κρύο και την έφερα σπίτι.

Τι έγινε στο Κερατσίνι;

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83879

αυτό:evil:

Δε χιονίζει εκεί?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ποιός ξέρει? μπορεί όντως να ήταν δικό του... μπορεί να ήταν ζευγάρι με τον άλλον, να χώρισαν και να αποφάσισε να μεγαλώσει το παιδί της με άλλον. Ακραίο όμως πολύ..

Αν δε βλέπω εγώ το παιδί δεν θα το βλέπει κανείς!

τι να πω?

τι να πει κανείς για τέτοιες ιστορίες, ποιος ξέρει τι παιζόταν πίσω από τις πόρτες τους... το καημένο το παιδάκι τι φταίει...

εδώ έρχεται η άνοιξη καλέ, τι μας περάσατε, Σιβηρία σαν και σας; :tongue: έχει αρκετό κρύο μεν γιατί φυσάει πολύ, αλλά έχει ήλιο, καταγάλανο ουρανό, τα χιόνια έχουν λιώσει εντελώς και έχουν αρχίσει και βγαίνουν τα γρασίδια. έχουμε ακριβώς απέναντι από το σπίτι μια παιδική χαρά με κούνιες για μωράκια και πήγα και την έβαλα, αλλά τη φυσούσε πολύ ο αέρας στο πρόσωπο και είπα να τη μαζέψω πριν πλευριτώσει. Τώρα δίνουμε τη μάχη του ύπνου, αλλά με κερδίζει κατά κράτος το σκατούλι...

σας είπα που έχει αρχίσει πλέον και πιάνεται από τα έπιπλα και σηκώνεται και πάει πλάι-πλάι σαν τον κάβουρα; :mrgreen::mrgreen: οι τούμπες είναι στην ημερήσια διάταξη!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

χαχαχαχα κινκα τωρα αρχιζουν τα γελια ;)

τώρα έχει βρει ένα χαρτόκουτο χαμηλό, έχει ξαπλώσει η μισή πάνω, τα πόδια πίσω τεντωμένα και ανοιχτά σαν πεισματάρικο μουλάρι για να κρατάει κόντρα :D:D και με το ένα χέρι ανοίγει το ένα κάλυμμα από το χαρτόκουτο, κάνει "ααααααααα" όλο θαυμασμό και το ξανακλείνει. και ξανά μανά τα ίδια!

εμείς καλά γελάμε, αυτό το δόλιο μπήκε απότομα στον κόσμο του πόνου με τόση τούμπα και κοπάνημα στις γωνίες που τρώει!

bh45qekil.png

Και που είσαι ακόμα! έχεις κυνηγητό μπροστά..

Ειρηνάκι έλιωσα στα ωράρια!

Τελικά παίζει να βρεθούμε μόνο αν το κανονίσουμε με παιδιά κλπ κλπ κάπου που θα ξεδώσουν κι εμείς θα πιούμε καφέ.

Τελικά παίζει να βρεθούμε μόνο αν το κανονίσουμε με παιδιά κλπ κλπ κάπου που θα ξεδώσουν κι εμείς θα πιούμε καφέ.

συνέδρια διοργανώνετε;

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

δικιο έχεις ......θα το κανονίσουμε..πού θα πάει θα φτιάξει και ο καιρός γμτ!!!!!!

Νίτσα για ξανακοίτα από το παράθυρο! Είσαι σίγουρη πως δεν χιονίζει; Γιατί η τρελλή η κολλητή μου ισχυρίζεται ότι χιονίζει στην Αγ. Παρασκευή!

η πουκι ανακαλυψε το νομο της βαρυτητασ....και το οτι αν αφησεις κατι πανω απο το κεφαλι σου και πεφτει...μετα κανεις αουτς

χαχαχαχαχα πόσο είναι?

Νίτσα για ξανακοίτα από το παράθυρο! Είσαι σίγουρη πως δεν χιονίζει; Γιατί η τρελλή η κολλητή μου ισχυρίζεται ότι χιονίζει στην Αγ. Παρασκευή!

Μ έκανες και άνοιξα το παράθυρο για να διαπιστώσω ότι ΝΑΙ ΧΙΟΝΙΖΕΙ!!! Και πως θα πάω αύριο στη δουλειά που δεν έχω αλυσίδες....

συνέδρια διοργανώνετε;

εκθέσεις..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...