Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

Στην 1η μου εγκυμοσύνη είχα εισαγωγές στο νοσοκομείο, ήμουν νεοδιοριστη. Τώρα έχω κλείσει 9 χρόνια στη δουλειά, ελπίζω να είναι πιο απλά τα πράγματα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Χελόου...

Κικίτσα ψυχραιμία ψυχραιμία ψυχραιμία και ταχεία ανάρρωση!!! Σου είπανε πότε θα πάρετε εξιτήριο? Ελπίζω να πήρες τελικά πυζάμες διότι δεν παλεύετε με το τζιν..

Εμείς σήμερα μείναμε σπίτι και φάγαμε με τους γείτονες μας κι αργότερα μαζευτήκαμε κομπανία..Καλά ήτανε..

Οι υπόλοιποι, πέρα από την Κικίτσα που την έβγαλε στο νοσοκομείο και τη Φωτεινή που είναι στη ξενιτιά, τι κάνατε?

Ράννια τι έγινε ρε παιδί κι έχεις νεύρα τέτοια μέρα?

KIKITSAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA πΕΡΑΣΤΙΚΑ ΜΑΝΤΑΡΙΝΙ ΜΟΥ!

μολις ηρ8α..απο μαλακασα εως αγιο στεφανο το εχει στρωσει κανονικότατα...στην αυλιδα ριχνει κατι ψιλα

Στα βόρεια είσαι?

θα αποκλειστείς δλδ?

Διαφημίσεις

xaxaxax σιγα μην αποκλειστω στην κυψελη...ΓΑΜΩΤΟ: :P

Αγαπητή μου ΘΑ ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΕΙΣ διότι θα χιονίσει ΚΑΙ στο κέντρο της Αθήνας!!!:-D:-D:-D

Oh yes ... εγώ να δω τι θα κάνω που μένω Πάρνηθα!

na αποκλειστεσ παραυτα νιτσακι!! και 8α αποκλειστω κ εγω...το αποφασισα!

Αχ ναι τι ωραία και μετά για να βγάλω τη δουλειά που έχω θα δουλεύω 24ωρα:roll:

δεεεεεεεεννν θέλω να αποκλειστώ!!! κλαψ κλαψ

Εν τω μεταξύ το γαμόχιονο έρχεται πάντα περιόδους που τρελαίνομαι στη δουλειά! δεν έχω απολαύσει ποτέ χιονοπόλεμο διότι όταν οι άλλοι παίζανε εγώ έψαχνα τρόπο να πάω στο γραφείο, φτου...

Διαφημίσεις

same here... Κατα ενα περιεργο τροπο παντα εκλεινα τευχος οταν χιονιζε... :(

Κάτι παρόμοιο κι εγώ αυτές τις μέρες.. με τρελά ωράρια και έρχεται και κακοκαιρία..

Ξενέρωσα και με τις ειδήσεις. Τι τα θες και τα παρακολουθείς. Είχα να δω ειδήσεις πάνω από 2βδομάδες. Συγκλονιστική η τραγωδία στο Κερατσίνι..

Κάτι παρόμοιο κι εγώ αυτές τις μέρες.. με τρελά ωράρια και έρχεται και κακοκαιρία..

Ξενέρωσα και με τις ειδήσεις. Τι τα θες και τα παρακολουθείς. Είχα να δω ειδήσεις πάνω από 2βδομάδες. Συγκλονιστική η τραγωδία στο Κερατσίνι..

hello και πάλι, πήγα Σ/Μ, πήγα και τη μικρή λίγο στις κούνιες, αλλά φυσάει πολύ κι έχει κρύο και την έφερα σπίτι.

Τι έγινε στο Κερατσίνι;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...