Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

αγγελίνα μου καλησπέρα!

χρόνια πολλά και καλή σαρακοστή σε όλες σας!!

η ζώπυρον... σήμερα (μετά από τόση κραιπάλη)... χαλαρώνει στο σπίτι (αν και το "χαλαρώνει" σχετικό είναι γιατί αρπάχτηκε λιγουλάκι με τον ζώπυρο)...

κατά τ' άλλα, καλά...

φιλενάδα, σου εύχομαι καλή διασκέδαση!!

Ανταπόκριση από το μέτωπο:

Τα καλά: η κόρη μου έβγαλε τον ορό. Κράτησε τη φλεβίτσα μήπως ξαναχρειαστεί. Πάει καλά, αν και σήμερα μας έκανε ένα δυο εμετούς. Από διάροια όμως καλύτερα. Επίσης απύρετη. Αποκλείεται όμως να βγει αύριο.

Τα κακά: Νοσηλεύεται κι ο γιος μου:(. Στο ίδιο νοσοκομείο σε άλλο θάλαμο. Χωρίς ορό, προληπτικά. Του βρήκαν ιογενής αμυγδαλίτιδα στην αρχή. Ούτε αντιβίωση δλδ. Προσπαθούμε να του πάρουμε ούρα για καλλιέργεια και θα κάνουμε κι άλλες εξετάσεις.

Το μέηλ αναβάλλεται μέχρι αύριο τουλάχιστον. Ένα θα σας πω: Το βράδι χθες με πήρε ο ύπνος μια δόση. Ξυπνάω από τα κλάματα της μπέμπας, και τη βλέπω με το κεφάλι και το μισό κορμό έξω από τα κάγκελα του κρεββατιού:evil:. Φυσικά είχαμε και 1 δεύτερο διπλωματικό. Και τα 2 αν είμαι οκ μπορεί να τα γράψω πιο μετά.

Στο μέηλ όμως θα αναφέρω και την ΚΑΤΑΠΛΗΚΤΙΚΗ παιδίατρο που έχουν ονόματι Τσιώνη. Φοβερή παιδιά. Μάλιστα τη ρώτησα που έχει ιατρείο να την έχουμε υπόψη και μου είπε ότι δεν έχει από επιλογή και μου έκανε εντύπωση.

Δήλωση: οι άντρες είναι χέστηδες. Δεν είναι για πολλά. Ο δικός μου, παρόλο που γύρισε σπίτι και κοιμήθηκε 1 5ωρο τα έφτυσε, και σήμερα που θα μείνουμε και οι 2 αναγκαστικά λόγω 2 παιδιών, έγινε κακότροπος. Του έχωσα κι εγώ ένα μπινελίκι και στανιάραμε κι οι 2. Κι είπαμε ότι στα δύσκολα θέλει ψυχραιμία και υπομονή. Άει να δούμε...:roll:

Εγώ μόλις μπήκα σπίτι να κάνω 1 μπάνιο, να αλλάξω ρούχα και να φάω και θα επιστρέψω.

Ρε κορίτσια,μ δεν έχω φόρμες, και σκέφτομαι να πάρω πυζάμες για το βράδι αν δυσκολευτώ με τα τζην, τι λέτε?

Αγγελίνα τι πάθατε?

Το Δωράκι τι κάνει ρε κορίτσια? Την έχω πολύ στο νου μου τώρα με τα νοσοκομεία.

Αν ξεχνώ κάποιον άρρωστο συγγνώμη, καταλαβαίνετα.

Αυτά.

Πάντως όντως αυτό εδώ λειτουργεί ψυχοθεραπευτικά. Σας ευχαριστώ:D

Wktmp2.png

qIogp3.png

εντωμεταξύ, επειδή εσχάτως δεν πολυμπαίνω, τώρα κατάλαβα ότι το παιδάκι της κικίτσας είναι στο νοσοκομείο!

περαστικά σας!!!!!!!!!

πως είναι το μαναράκι μου?? εσύ κικίτσα??

Διαφημίσεις

Ωχ, απίστευτο Κική...δηλαδή ο γιος σου έχει και ουρολοίμωξη και γαστρεντερίτιδα και αμυγδαλίτιδα? Το πουλάκι μου...η Παναγία κοντά σας βρε κορίτσι μου! Άμα δεν είχα τα μωρά, θα ερχόμουν να κάνω μια πρωινή βάρδια τουλάχιστον στο νοσοκομείο, να σας ξεκουράσω, αλήθεια στο λέω! Περαστικά σας και πάλι!

Πάρε πυτζάμες, ό,τι σε βολεύει, να είσαι άνετη. Δεν πας για νύφη...σιγά μη σε παρεξηγήσουν.

Ουφφφφ, στενοχωρήθηκα. Και μπήκα για χαβαλέ, να ρωτήσω τις νότιες τι καιρό κάνει εκει κάτω, γιατί, δεν θα το πιστέψετε...ΧΙΟΝΙΖΕΙ ΚΑΝΟΝΙΚΟΤΑΤΑ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

κουράγιο βρε Κική μου, γρήγορα να γίνουν καλά τα παιδάκια σου να μην ταλαιπωρούνται τα καημενάκια! και μπράβο σου για την ψυχραιμία σου σε μια τέτοια κατάσταση!

Καλημέρα σε όλη την παρέα, καλή σαρακοστή να έχετε εκεί στην πατρίδα! (θα συγκινηθώ χιχιχ)

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Σας ευχαριστώ πάρα πολύ! Κι εσύ Αγγελίνα μου με συγκινείς.:oops:

Ο πανικός είναι ο χειρότερος σύμβουλος σε τέτοιες περιπτώσεις, λέω εγώ που τον έχω για μάνα:tongue:. Άκουσε η μάνα μου τη γιατρό να λέει αντιπυρετικό μετά τα 38,5 και λέει: άστο να φτάσει και 40 εσύ! Η οποία πεταγόταν δε με άφηνε να μιλήσω, κρυφάκουγε τι λέγαμε με τη γιατρό, παραφροσύνη σας λέω, γι αυτό είμαι έτσι.

Πάντως ρε παιδιά με σκλάβωσε κι η συννυφάδα μου. Με την οποία δεν ταιριάζουμε μεν, νοιάζεται δε. Η Ράνια μπορεί να θυμάται...είχα πει ότι πχ μπροστά της και στον κουνιάδο μου δε θα μπορούσα να θηλάσω γιατί θα είχε θέμα που θα έβλεπε ο κουνιάδος μου τα βυζιά μου. Βλακώδη κολλήματα ένα σωρό τέτοια. Και επειδή χρόνια δε μιλούσαμε χάρη στην κουνιάδα μου και λοιπούς καλοθελητές, δεν ήθελα να τα χαλάσουμε. Προσφέρθηκε μέχρι και να κάτσει το βράδι. Και σήμερα έστειλε με το Γιάννη ένα κάρο φαγητά να τρώμε.

Τα παιδάκια μου μόνο που ταλαιπωρούνται γμτ.:(

Wktmp2.png

qIogp3.png

Κικη....περαστικα κοπελα μου...πωωω,ειχα κανα δυο μερες να μπω και χτες δεν διαβασα τα προηγουμενα και δεν πηρα χαμπαρι....

υπομονη...και τι αλλο να πω???ολα να εχουν μια ευτυχισμενη καταληξη..να γυρισετε υγιεις στο σπιτι σας!!!

Καλη Σαρακοστη και ευχες και στις υπολοιπες!!

Διαφημίσεις

Πάλι καλά που βγάλατε τον ορό! Ελπίζω να πάει καλύτερα ο μικρός και να ξεπεράσει και την ιογενή αμυγδαλίτιδα! Προφανώς βουτήξατε πολλές ιώσεις παρέα!!!!

Επιβεβαιώνω ότι οι άντρες είναι χέστηδες! Κουράγιο! Βάλε ό,τι να 'ναι αρκεί να είσαι άνετα! Φιλιά και στους τρεις σας :) Και μπράβο στη συνυφάδα! Τη μαμά... ασχολίαστη!

Αγγελίνα άμα χιονίζει σήμερα εκεί τότε θα χιονίσει κι αύριο μεθαύριο εδώ... συνήθως έχουμε τον καιρό που έχετε με μια δυο μέρες καθυστέρηση ανάλογα την ταχύτητα! Εδώ ρίχνει χιονόνερο από το πρωί αλλά σα να κατουράει πουλί...

Πήγαμε στις εκδηλώσεις του Δήμου μας! Ήταν πάρα πολύ ωραία πλην μουσικής! Είχαν pop μουσική με μέσο όρο ηλικίας τα 5 χρόνια... Ε θα προτιμούσαμε τα στρουμφάκια αφού μετά από μία ώρα αυτό το νταπα ντούπα τα έβγαζε οφφ τα μικρά... είχαν πολλά φουσκωτά για όλες τις ηλικίες, face painting και εργαστήρι χαρταετού, παιχνίδια για βρέφη, τραμπολίνο και ηλεκτρονικά κουνιστά (αυτά που παίρνουν τα κέρματα) δωρεάν! Με δωρεάν ποπ κορν και μαλλί της γριάς που έφαγα μόνο εγώ :lol:

Ωραία ήταν... ρωτήσαμε την Κωτίτα "που πήγαμε αγάπη μου;" "πα(ρ)τι" χαχαχαχαχαχαχα

Καλησπέρα!

Κική υπομονή, όλα θα περάσουν. Οι άντρε είναι χέστηδες το λέει κ η επιστήμη της ψυχολογίας. Δεν αντέχουν, τέλος.

Εμείς δεν πήγαμε πουθενα, ειδικά εγώ δεν έχω βγει έξω από το σπίτι

καλησπερα κοριτσια....

εγω σημερα ζω μια τρελα. ο μικρος δε τη παλευει, ο καιρος χαλια, μου την εχω δωσει και διαφοροι....τσαταλια τα νευρα μου!

Κικη, περαστικα ρε! αντε και αυριο να εχετε νεα για το εξιτηριο!

(θυμαμαι με τη συννυφαδα!)

Θα μπω πιο μετα...το μικρο εχει τη γκρινια του αιωνα!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...