Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Eternity είπε:

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

Έτσι  νόμιζα κ εγώ!! Τόσο καιρό στον ιδιωτικό τομέα έβλεπα πόσο εύκολο ήταν για τις κοπέλες που έμεναν έγκυες κ ειδικά σε εργασίες που δεν είναι γραφείου!! 

Δυστυχώς έχει τρέξιμο αν δεν έχεις κάποια χρόνια προϋπηρεσίας!!

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καραμέλα :) Κοιμούνται και οι δύο! Μαγειρεύω της μικρής και απολαμβάνω ήσυχα τσιγάρο και καφέ! Φαντάζομαι όχι για πολύ!

Διαφημίσεις

Ξύπνησαν και πίνουν το γάλα τους :)

Ράννια μπας και προσπαθεί να σου πει με τον τρόπο του να πάτε βόλτα; :lol:

Αγγελίνα πως κοιμηθήκατε;

ξερω κι εγω....η αληθεια ειναι οτι ολοι εχουμε γκαγκανιασει μεσα αυτο το καιρο...χτες ειχαμε βγει βεβαια...αλλα ο καιρος δεν ενδεικνυται με τιποτα! τη βροχη που εριξε χτες....δε λεγεται! τωρα ειναι τα παντα μουσκεμα...θα δουμε...μπορει να τον παμε σε κανενα σπιτι....

Ερωτησεις:

1. Γιατι σε καποια μελη δε γραφει την τελευταια επισκεψη τους και αντ' αυτου γραφει Ν/Α?

2. μπορω να δω τις καρτες που εχει παρει καποιο μελος?

Διαφημίσεις

Το δεύτερο το 'χω κι εγώ απορία, Ράννια.

Καλα κοιμηθήκαμε και καλά ξημερώσαμε, ευτυχώς. Είναι η μάνα μου μαζί τους τώρα.

Με τον καιρό έχουμε απηδήσει κι εμείς. Χθες κάτι έλεγε, σήμερα έχει έναν αέρα παγωμένο...πάλι μέσα.:( Τα έχω καταλυπηθεί, τα δόλια.

Μπορείτε να μου πείτε τι στ' ανάθεμα θα τον κάνω τον μεγάλο τόσον καιρό που δεν θα πηγαίνει σχολείο? Θα πήξουμε! Αντικοινωνικό θα μου γίνει στο τέλος το παιδί! :(:(:(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Καλημέρα :P Η μικρή μόλις πήγε στον παππού, τι καλά!!!

Ράννια γιατί δεν πάτε κάπου για καφε? πχ παναχαϊκό? Ενταξει δεν είναι κούνιες αλλά θα αλλάξει περιβαλλον ο μικρος

Ράννια μόνο αν βρείς το ποστ για το οποίο έφαγε κάρτα!

Αγγελίνα θα αναπτύξεις την εφευρετικότητά σου σε νέα παιχνίδια και κατασκευές :D

Μαλεκόν καλή ξεκούραση βρε...

ετοιμαζόμαστε για να την κάνουμε... ελπίζω να δούμε και κανέναν αετό στο δρόμο... οκ υπάρχουν και τρελοί που θα πέταγαν αετό και με χιόνι :lol:

Eντάξει, αυτά τα κάνουμε, αλλα δεν είναι εκεί το θέμα...πρέπει να βρίσκεται με παιδιά της ηλικίας του και όλα είναι στα σχολεία και στους σταθμούς. Τέλοσπαντων, τα λέμε άλλη ώρα. Καλά να περάσετε!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...