Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μη καπνιζουσα εδω και 6 παω στα 7 χρονια. Καπνιζουσα 3 πακετα την ημερα πριν 7 χρονια.........οποια θελει βοηθεια επι του θεματος πειτε μου. Mod σε μεγαλο Αμερικανικο φορουμ για την διακοπη του καπνισματος. Το εχω σπουδασει......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

άσχετο :ράννια την ίδια μέρα έχουν γεννηθεί τα καμάρια μας ?15 απριλίου?

ναι ρε! καπου σε ειχα ρωτησει και σε καποιο ποστ, αλλα χαθηκε στη...μεταφραση! :tongue:

καληνύχτα ρε κόρες

παω να δακρύσω

(όχι ρε νιτσα δεν ειμαι τραγουδιάρα - αλήθεια γελασα δεν ηταν ειρωνικό το χαχαχχαχαχχαα μου ... απλα με εκανές να ξαλαφρώσω ...πλακα πλακα παλια το 08 στο φορα νόμιζα ότι είμαι η Σολωμού ...ντροπή και την ξέρω την κοπέλα ! - )

ενα τιποτα είμαι ..... σκατούλες

μαλακον αλήθεια με βοήθησες

τι ειναι συμαντικό

thats all

απλα είδα οτι στην Ελλαδα για μια ακόμη φορά

δεν κρίνεσαι απο το αποτελεσμα

αλλα απο το τι λες για το πως θα μπορούσε τελικά να είναι το αποτελέσμα !

κρίμα!

Διαφημίσεις

Μη καπνιζουσα εδω και 6 παω στα 7 χρονια. Καπνιζουσα 3 πακετα την ημερα πριν 7 χρονια.........οποια θελει βοηθεια επι του θεματος πειτε μου. Mod σε μεγαλο Αμερικανικο φορουμ για την διακοπη του καπνισματος. Το εχω σπουδασει......

Θέλω...

ευτυχώς εμείς έχουμε και την εύκαιρία για καλοκαιρινό παρτάκι (παναγιώτης γαρ..).για πες και ώρα βρε ράννια. εγώ μεσημέρι,μιάμιση

14:03 :tongue:

κριος με ωροσκοπο.....(μου το χαν πει...δε το θυμαμαι τωρα :tongue:)

Διαφημίσεις

Αρια όποια κι αν είσαι σίγουρ ΔΕΝ είσαι σκατούλες... εισαι άνθρωπος! Γιατί αν ήσουν σκατούλες θα ήσουν στην αποχέτευση τώρα...

Ράννια όχι το χαντάκωσες, το σκάτωσες το θέμα κι εσύ!!! Αλλάααα μπορείς να τον ξαναβαπτίσεις...

ναι ναι το άκουσα κι αυτό!!! oh yes... βαπτίσαν μωράκι 2φορές λόγω διαφωνιών στο όνομα!

Ράννια όχι το χαντάκωσες, το σκάτωσες το θέμα κι εσύ!!! Αλλάααα μπορείς να τον ξαναβαπτίσεις...

ναι ναι το άκουσα κι αυτό!!! oh yes... βαπτίσαν μωράκι 2φορές λόγω διαφωνιών στο όνομα!

πλακα κανεις ε? καλα το ονομα ακομα δε το εχω χωνεψει...και το παιδι ειναι ΣΤΕΦΑΝΟΣ γαμω την τρελα μου! :tongue:

εμείς έχουμω ωροσκόπο λιοντάρι αν θυμάμαι καλά

τι να σου πω...ιδεα δεν εχω απο αυτα! και το κριος το θυμαμαι με πολυ προσπαθεια....καμια φορα το μπερδευω με ιχθυς :(

πλακα κανεις ε? καλα το ονομα ακομα δε το εχω χωνεψει...και το παιδι ειναι ΣΤΕΦΑΝΟΣ γαμω την τρελα μου! :tongue:

Τσακώθηκε η νύφη, λέει, με τα πεθέρικα επειδή βάπτισε το παιδί Κίτσο... και τους απείλησαν με τα περιουσιακά.. γι αυτό η νύφη πήρε τον κουμπάρο, το μωρό και την πεθερά και ξαναπήγαν στην εκκλησία... τώρα τι παίχτηκε και πως δε γνωρίζω!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...