Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

ε βεβαια...με το κουγια αντρα....τετοιες μαλακιες λες! τι να περιμενεις! :tongue:

μπορειτε λεει να ρθειτε να σπουδασετε , 15,000 δολλαρια το χρονο, ή αν ειστε αποροι δωρεαν μεχρι και διδακτορικο. κατα τα αλλα λεει....εργατες εχουμε, επιστημονες εχουμε....τι να σας κανουμε? εμ δικιο εχουν οι ανθρωποι!

μετα λεει μπορειτε να παντρευτειτε κουβανο/η να παρετε υπηκοοτητα! τωρα μας το λες ανρωπε μου????? στο μηνα του μελιτος???????χαχαχαχαχαχα

Η κικνατζού ή η Βατίδου? :confused: Μπερδεύτηκα (πάλι)

η Βατίδου εννοείται! πού να τολμήσω εγώ το χαμερπές σκουληκάκι να σηκώσω τα μάτια μου στο μεγαλείο της νόησής της;;;;;

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Αρια σκασιλα σου μεγάλη. Σε όποιον αρέσουμε. Στο αγγούρι? Ναι γιατί τι έχει? Ειναι και δροσιστικό[/QUOTE]

Ελα μου ντε...

Ξέρεις ΠΟΟΟΣΟ δροσίστηκα αυτές τις μέρες:P ούτε φαντάζεσαι..

ΤΟ ΒΡΗΗΗΗΗΗΗΗΚΑ!

Είσαι πολύ διασημη και θέλεις να κρατήσεις την ανωνυμία σου!!!!

Αν είσαι η Χαρούλα Αλεξίου (=καλλιτέχνιδα) στείλε πμ.

χαχαχαχα χαρουλα ξεκινα να μοιραζεις αυτογραφα!

Διαφημίσεις

ΤΟ ΒΡΗΗΗΗΗΗΗΗΚΑ!

Είσαι πολύ διασημη και θέλεις να κρατήσεις την ανωνυμία σου!!!!

Αν είσαι η Χαρούλα Αλεξίου (=καλλιτέχνιδα) στείλε πμ.

αν, από την άλλη, είσαι η Βέρα Λάμπρου (=τραγουδοποιός/ καλλιτέχνιδα/ φάε τη σκόνη μου Αλεξίου), πάρε ΑΜΕΣΩΣ τηλ στο.... Νίτσα, ποιο είπαμε είναι το κινητό σου;;;; :tongue:

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

αν, από την άλλη, είσαι η Βέρα Λάμπρου (=τραγουδοποιός/ καλλιτέχνιδα/ φάε τη σκόνη μου Αλεξίου), πάρε ΑΜΕΣΩΣ τηλ στο.... Νίτσα, ποιο είπαμε είναι το κινητό σου;;;; :tongue:

Ααααα δεν μπορώ!!! Αυτή την περίοδο μαναντζάαρω την Μπεζαντάκου!

Δεν αντέχω άλλο, καληνυχτα σας :P

Άρια ελπίζω να βοήθησα, έστω και λίγο...Στο ξαναλέω, ξανασκέψου τι είναι πιο σημαντικό και τότε δεν θα έχεις ενοχές

Δεν αντέχεις άλλο ε? το παραδέχεσαι...

Οκ Καληνύχτα Ιούδα! μας παρατάς στην πιο κρίσιμη ώρα!!!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...