Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 57 λεπτά , Sisheido είπε:

Καταρχήν συγχαρητήρια!!! Μια ανεφελη εγκυμοσύνη σου εύχομαι και με το καλό να υποδεχτείτε το μωράκι σας!

Δεν ξέρω τι σχέση εργασίας έχεις... εγώ στη κύηση ήμουν αρχικά με ασφαλιστικά μέτρα σε Δήμο καο στη πορεία έγινα αοριστου... Μου έγραφε κανονικά ο γυναικολογος κάθε μήνα άδεια για επαπειλουμενη κύηση και αρχικά τις κατέθεσα στο εφκα, επιτροπή μετά κοβιντ δεν παίρναν ουσιαστικά...μόνο τα χαρτιά σου! Όταν έγινα αοριστου δεν έκανα ούτε αυτό...το έκανε αυτόματα η υπηρεσία!

Μόνιμη είμαι στο δημοσιο. Είδα και τον υπάλληλικο κώδικα και νόμιζα δε θα έχει τρέξιμο. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Πάω να φάω και να ξεραθώ μάλλον! Αν δεν έρθω για τσιγάρο καληνυχτας (που μάλλον δεν θα έρθω) σας φιλώ και σας ασπάζομαι σταυρωτά :D

και φέρτε μου αυτήν http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1934298&postcount=111 να την ταράξω στις φάπες please! θα με γλιτώσετε από τους γιατρούς!!!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

καλιω οχι γιατι ειναι αυτός μαλακας (βαρεθηκα με τα @ παπακια :-)

αλλα γιατι ειμαι ΗΛΗΘΙΑ !

και ενω ξέρω ποια είμαι την συνειδηση μου

τι υπερετω εν παση περιπτώση

ο καθε μαλακας έρχετε και λεει ..ναι εγω εγω εγω

βαρεθηκα το εγω

! ασταδιαλα !

με το συμπαθειο κόρες ευχαιστω !

για όλα !

(ήρθε και η κικνατζου χαχαχαχαχ )

Ή θα είσαι ευσυνείδητη και ο κάθε autoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadminautoeditadmin θα σε καβαλάει

ή

θα τον στείλεις στον διάολο αλλά η δουλεια δεν θα γίνει

Εσύ διαλέγεις τι μπορείς να αντεξεις κ τι όχι

Και να σου πω στην τελική...γιατί να είσαι εσύ ευσυνείδητη? Αυτός πώς και δεν είναι?

μαλεκον...χωρις πλακα....την επομενη φορα που θα παω κουβα....δε θα γυρισω...

οταν ημασταν εκει πηγαμε στη πρεσβεια και ρωτησαμε για να μεινουμε κανα 2 χρονια...και φυσικα πηραμε τον πουλο!

τι είναι αυτό το βιβλίο?ακούγεται πολύ ενδιαφέρον

Δε θα σου πω.. πήγαινε πάρτο..γνωστό βιβλίο!

Ναι είναι ενδιαφέρον. Βασικά σε βοηθάει να δεις τα πράγματα με άλλο μάτι...

η κικνατζού (αυτή με τους κύκνους ;)) έχει να πει κάθε φορά που θα σου κάνει τη γυριστή ο τύπος, να σκέφτεσαι από μέσα σου ότι πρέπει να δείξεις ανωτερότητα, γιατί κι αυτός κάπως πρέπει να ηρεμήσει λίγο την ανασφάλειά του, και βρήκε απλά εσένα πρόσφορη, μάλλον γιατί σε φθονεί (όπως έλεγε και η γνωστή ψυχολόγα-μελετήτρια της ανθρώπινης ψυχής Έυη Βατίδου). Εσύ από μέσα σου σφύρα κλέφτικα κι άστον να κάνει, όλοι ξέρουν ποιος την κάνει τη δουλειά κι αυτός απλά καρφώνεται για γελοίος με τη συμπεριφορά του ;) αλλά άμα σε φτάσει στο αμήν πάτα και καμιά φωνή!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

εγω κατλαβα οτι αφήνω τους ΄ςλους να ρουφάνε την δόξα

κι εγω να κάνω την τέχνη !

αυτο καταλαβα

δηλαδή

τιτανικός

εχεις σωσει 256 ατομα και δεν εγραψες βιβλίο ουτε διατυμπάνησες τι έκανες !

δεν γραφτηκες στην ιστορία ....

αυτός που έγραψε στην ιστορία ήταν ο ντικάπριο που 'εσωσε την παπαρο με το μπλε διαμάντι !

μαλεκον...χωρις πλακα....την επομενη φορα που θα παω κουβα....δε θα γυρισω...

οταν ημασταν εκει πηγαμε στη πρεσβεια και ρωτησαμε για να μεινουμε κανα 2 χρονια...και φυσικα πηραμε τον πουλο!

Ε ναι τι θα παίρνατε :P:p:p Δεν είναι σαν και εμάς αυτοί να δέχονται κάθε καρυδιάς καρύδι (πλάκα κάνω, θυμισου το θεμα με τους 300)

Μόνο 2 ξενους δέχτηκαν...ο ένας μάλιστα πέθανε χτες

Πάω να φάω και να ξεραθώ μάλλον! Αν δεν έρθω για τσιγάρο καληνυχτας (που μάλλον δεν θα έρθω) σας φιλώ και σας ασπάζομαι σταυρωτά :D

και φέρτε μου αυτήν http://parents.org.gr/forum/showpost.php?p=1934298&postcount=111 να την ταράξω στις φάπες please! θα με γλιτώσετε από τους γιατρούς!!!

χαχαχα α καλάααααααα... αλλού ντ αλλού...

μην ασχολείσαι αγάπη μου... είναι fake κι αν δεν είναι, το nick της τα λέει όλα!

Καληνύχτα κι από μένα, διότι τα ματάκια μου κλείνουν..

Φιλάκια...

Διαφημίσεις

η κικνατζού (αυτή με τους κύκνους ;)) έχει να πει κάθε φορά που θα σου κάνει τη γυριστή ο τύπος, να σκέφτεσαι από μέσα σου ότι πρέπει να δείξεις ανωτερότητα, γιατί κι αυτός κάπως πρέπει να ηρεμήσει λίγο την ανασφάλειά του, και βρήκε απλά εσένα πρόσφορη, μάλλον γιατί σε φθονεί (όπως έλεγε και η γνωστή ψυχολόγα-μελετήτρια της ανθρώπινης ψυχής Έυη Βατίδου). Εσύ από μέσα σου σφύρα κλέφτικα κι άστον να κάνει, όλοι ξέρουν ποιος την κάνει τη δουλειά κι αυτός απλά καρφώνεται για γελοίος με τη συμπεριφορά του ;) αλλά άμα σε φτάσει στο αμήν πάτα και καμιά φωνή!

σωστή;););)

το μανίκι είναι οτι όταν έδειξα ΄δοντι ΠΑΤΗΣΑ ΜΙΑ ΦΩΝΉ

και σήκωσα και τρια χιλιοστά το φρύδι

η φίλη που σκυζόταν

και υποτήθετε με στηρηζε

την έκανε και σκιζότανε για μένα .....

βρήκε comfort στο παπαρα!

και εχω μείνει με το αγγούρι

ΩΡΑΙΕς ΦΙΛΕΣ ΕΧΩ !

αυρός ΄χόρος ΜΟΝΟ υποκρησία εχει και τεραστια εγω

(και να καταλαβεις μου κανανε και υποδείξεις ο τυπος γιατι δνε δίνω συνεντεύξεις ...κι ελεγα βεβαια οτι ο καλλιτλεχνης ότι εχει να πει το λεει με την δουλεια του κι οχι σε γκαλα με σαμπάνιες και με κορόιδευαν .... επρεπε να είχα καταλάβει )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...