Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Συμφωνήσαμε δηλαδή? :rolleyes: Να σου πω όμως, το πάρκο ισχύει :P:p:p

Ό,τι θες εκτός από ούζο...γλυκάνισσος μπλιαχ

Προτιμώ φυσικά μοχιτο και ντακιρι (η Ράνια με πιανει :P)

αν ειναι να παμε στο καφε μονο αν διαφωνουμε....τοτε θα σου πω πως τωρα εξω εχει ηλιο! :tongue::tongue:

ασχετο....αλλα το μοχιτο καμια σχεση οπως το φτιαχνουν στη κουβα. και το καλυτερο daquiri το ηπια στη floridita(εχω και σουβερ :tongue:)! Εκει που συχναζε ο ερνεστ χεμινγεουη. Ειχε 5 ευρω και θεωρουταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ναι Βικούλα μου είσαι... καμμια φορά μετανιώνω θανάσιμα για όσα έκανα και δεν έκανα στη ζωή μου και άργησα με το παιδί αλλά μετά σκέφτομαι πως έτσι έπρεπε να γίνει για να έχει το παιδί μου αυτόν τον υπέροχο πατέρα και μια ώριμη μάνα (μιας και υπήρξα ιδιαίτερα ανώριμη!)

όχι τί ναι αυτό? ο μεξικανός πάνω στον οποίο βασιζόταν η αντιγραφή???

οχι , ιταλικο του παζολινι....ΜΗ ΤΟ ΔΕΙΣ!!!!!!!!!!!!! παρα παρα παρα πολυ σκληρο! αλλα πραγματευεται το ιδιο θεμα....

πολύ καλό αισθητικά......αλλά σου αφήνει μια περίεργη αίσθηση στο τέλος.....

ναι, είναι απο τις ταινίες που δε μπορείς να τη δεις και να την ξεχάσεις . την επεξεργάζεσαι και τη σκέφτεσαι!

όπως και να 'χει το κόψιμο του τσιγάρου είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει η ίδια... άμα δεν την πάρει... δεν το κόβει... τόσο απλά... άμα αποφασίσει ότι ΘΕΛΩ να το κόψω θα το κόψει :)

Εεεε κοίτα φιλενάδα... υπάρχει και η άλλη εναλλακτική. Μέχρι 5τις πρώτες μέρες και μετά διακοπή μέχρι τη γέννα...

Στην 1η μου εγκυμοσύνη, που δεν το είχα συνειδητοποιήσει, κάπνιζα κανονικά το 1ο δίμηνο. Μετά δε με άφηναν... ξανακάπνισα μετά τον απογαλακτισμό..

Στη 2η, γνωρίζοντας πλέον, δεν κάπνισα καθόλου κ φρόντιζα να μην είμαι σε μέρη με πολλούς καπνιστές..Δεν ήθελα ούτε να το μυρίζω. Ότι είχε βγει κ ο αντικαπνιστικός νόμος κι εγώ πρώτη-πρώτη το επικροτούσα! ε, το ξαναξεκίνησα με το που σταμάτησα το θηλασμό..

Διαφημίσεις

ΒΡΕ ΒΡΕ ΒΡΕΕΕΕΕΕΕΕΕ

Καλώς το κορίτσι!!!

Που συ συ?QUOTE]

δεν θα με πιστέψετε αλλά... αυτές τις μέρες πήρε πολύ αέρα ο κ^^ος μου (πούσαι ρε αγγελίνα?) - από γενέθλια σε μασκέ κι από πάρτυ σε ταβέρνες και τούμπαλιν!

είχα χρόνια να βγω τόσο πολύ και μαζεμένα...!

α πα πα πα! δεν θα ξεμυτίσω από το σπίτι μου μέχρι την 25η Μαρτίου...:rolleyes:

αν ειναι να παμε στο καφε μονο αν διαφωνουμε....τοτε θα σου πω πως τωρα εξω εχει ηλιο! :tongue::tongue:

:D:D:D:D:D

ασχετο....αλλα το μοχιτο καμια σχεση οπως το φτιαχνουν στη κουβα. και το καλυτερο daquiri το ηπια στη floridita(εχω και σουβερ :tongue:)! Εκει που συχναζε ο ερνεστ χεμινγεουη. Ειχε 5 ευρω και θεωρουταν ΠΑΝΑΚΡΙΒΟ!

Εγώ είχα ταραξει τα μοχιτο. Το ντακιρί (:tongue:) στο φλοριδίτα δεν μου άρεσε κ τοσο ρε συ το έφτιαχναν πολύ βιαστικά, δεν ξερω...

Εεεε κοίτα φιλενάδα... υπάρχει και η άλλη εναλλακτική. Μέχρι 5τις πρώτες μέρες και μετά διακοπή μέχρι τη γέννα...

Στην 1η μου εγκυμοσύνη, που δεν το είχα συνειδητοποιήσει, κάπνιζα κανονικά το 1ο δίμηνο. Μετά δε με άφηναν... ξανακάπνισα μετά τον απογαλακτισμό..

Στη 2η, γνωρίζοντας πλέον, δεν κάπνισα καθόλου κ φρόντιζα να μην είμαι σε μέρη με πολλούς καπνιστές..Δεν ήθελα ούτε να το μυρίζω. Ότι είχε βγει κ ο αντικαπνιστικός νόμος κι εγώ πρώτη-πρώτη το επικροτούσα! ε, το ξαναξεκίνησα με το που σταμάτησα το θηλασμό..

πού είσαι εσύ καλέ??????????? σε περίμεναααααααααααααααα

Διαφημίσεις

iXrZdcHnLo0&feature=related

Ναι ναι....γαμηλιο ταξιδι υποτιθεται....βασικα απο παντα θελαμε να παμε....αλλα επειδη μονο μετα το γαμο βρηκαμε λεφτα...την καναμε τοτε....

Νίτσα μου είσαι από τις περιπτώσεις που θαυμάζω γιατί εγώ απλά δεν μπόρεσα να το κόψω και ας ήθελα αυτό το παιδί σαν τρελλή! Ήταν υπεράνω των δυνάμεών μου και ο μόνος λόγος για τον οποίο έχω τύψεις για τον θηλασμό αφού πιστεύω πως εξαιτίας του έγινε ό,τι έγινε (άσχετα αν όλα δείχνουν πως έφταιγε το συμπλήρωμα και όχι το τσιγάρο που το έκανα αμέσως μετά το θηλασμό και δεν ξαναέκανα μέχρι ναθηλάσω!)

διαβαζα παντως οτι και η ομοιοπαθητικη βοηθαει στη διακοπη καπνισματος....

ουτε η ομοιαθητική ουτε τιποτα δεν βοηθά στο να κόψεις το ρημάδι

...:D:D:D

νιωθω ψηλο χοντρο ανεπιθύμητη ή η ιδέα μου ειναι ;

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...