Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Καλησπέρα!

Για τη δυσκοιλιότητα μας έχει σώσει κυριολεκτικά όλους οικογενειακώς το κεφίρ.

Το σκέτο δεν είναι και η πρώτη γεύση,όμως κυκλοφορούν κάποια με γεύση φρούτων (ιδίως ένα με κόκκινα φρούτα) που είναι πολύ νόστιμο και χαμηλό σε θερμίδες. 

Καλή συνέχεια!

• Μου αρέσει 2

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καπνίζω κι εγώ πακετάκι/ημέρα και μου είπαν για την εταιρεία διακοπής καπνίσματος όπου σε βοηθούν πολύ..

Είναι κρίμα στην εγκυμοσύνη...περιόρισε το!

Τα ιατρεία διακοπής καπνίσματος δεν μπορούν να βοηθήσουν ιδιαίτερα στην περίπτωση της εγκυμονούσας γιατί δίνουν φαρμακευτική αγωγή που περιέχει νικοτίνη άρα απαγορεύεται (τα ιατρεία αυτά συστάθηκαν για να προωθήσουν συγκεκριμένα προϊόντα!!!)...

Δεν ξέρω αν μπορεί να κάνει με βελονισμό αν θέλει...

όπως και να 'χει το κόψιμο του τσιγάρου είναι μια απόφαση που πρέπει να πάρει η ίδια... άμα δεν την πάρει... δεν το κόβει... τόσο απλά... άμα αποφασίσει ότι ΘΕΛΩ να το κόψω θα το κόψει :)

Διαφημίσεις

Γεια σου Κατερινα! Κι ελεγα ποτε θα μας ερθεις! :D

Γεια σου Ζουπη!

Ουτε κι εγω το ηξερα το grade....το γραφει η εξεταση της β πανω? παω να δω!

επιτέλους τα κατάφερα και μπήκα και στο καφέ!:Dζορίστηκα λίγο γιατί είμαι άσχετη αλλά ο επιμένων νικά!

Η γήρανση του πλακουντα έχει να κάνει κ με την ηλικία της μαμας?

νομίζω πως ναι... και πρακτικά να το δούμε ένας οργανισμός 40 ετών είναι πιο πολύ επιβαρυμένος από έναν 30!

Διαφημίσεις

αυτο δε σου ειπα προχτες? εγω εδω και 3 μηνες κανω 2 την ημερα και μια χαρα τρωει το μικρο...και τωρα αν γουσταρεις σου βγαζω 100 με το θηλαστρο...βεβαια τα 100 δε φτανουν για γευμα του...αλλα θελω να πω...οτι ανα πασα στιγμη κατι υπαρχει....

Συμφωνήσαμε δηλαδή? :rolleyes: Να σου πω όμως, το πάρκο ισχύει :P:p:p

Τι πίνεις και δε μας δίνεις???

Ποτό χωρίς τσιγάρο? χμμμμμμ

Ό,τι θες εκτός από ούζο...γλυκάνισσος μπλιαχ

Προτιμώ φυσικά μοχιτο και ντακιρι (η Ράνια με πιανει :P)

νομίζω πως ναι... και πρακτικά να το δούμε ένας οργανισμός 40 ετών είναι πιο πολύ επιβαρυμένος από έναν 30!

Εμ δεν ειναι βρε Αερικο αλλες αντοχες,αλλα προβληματα υγειας εισαι πιο κουρασμενη απο τοτε....

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...