Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

if you supplement with formula just one bottle a day, your milk supply will decrease. However, it will not vanish completely. Therefore, if you are only supplementing with formula a few bottles each week, your milk production should decrease but not vanish completely.

Προφανως εννοει για το συγκεκριμενο γευμα...

Αυτό λεω και κοπανιέμαι τόσο καιρό :P Δεν θα κοπεί. Εδώ δεν κόβεται με αντικατάσταση 3 γευμάτων από στερεές τροφές, γιατί να κοπεί με συμπλήρωμα κάποιων γευματων?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Grade 3 είναι ο "γηρασμένος" πλακούντας που έχει απορροφήσει διάφορα βλαβερά από τον οργανισμό ώστε να προφυλάξει το μωρό και συνήθως έχουμε Grade 3 λίγο πριν γεννήσουμε... Μετριέται με βάση την ροή του αίματος στην Β' επιπέδου... εμένα ήταν φραγμένος ήδη στον 5ο μήνα και ο φόβος μας ήταν μήπως η μικρή δεν αιματωνόταν σωστά...

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν έφταιγε ΜΟΝΟ το τσιγάρο αλλά και ο διαβήτης κύησης που είχα... γι' αυτό και παρακολουθούσαμε από τον 5ο και μετά κάθε δύο εβδομάδες την ανάπτυξη του μωρού για να προλάβουμε τα χειρότερα! Σταμάτησα και από τη δουλειά και κλείστηκα στο σπίτι για να μην αναπνέω τίποτα άσχημο και να μην χρειάζεται ο οργανισμός να φιλτράρει και το καυσαέριο που έτρωγα κάθε μέρα και τη σκόνη.

Διαφημίσεις

Grade 3 είναι ο "γηρασμένος" πλακούντας που έχει απορροφήσει διάφορα βλαβερά από τον οργανισμό ώστε να προφυλάξει το μωρό και συνήθως έχουμε Grade 3 λίγο πριν γεννήσουμε... Μετριέται με βάση την ροή του αίματος στην Β' επιπέδου... εμένα ήταν φραγμένος ήδη στον 5ο μήνα και ο φόβος μας ήταν μήπως η μικρή δεν αιματωνόταν σωστά...

Για να είμαι απόλυτα ειλικρινής δεν έφταιγε ΜΟΝΟ το τσιγάρο αλλά και ο διαβήτης κύησης που είχα... γι' αυτό και παρακολουθούσαμε από τον 5ο και μετά κάθε δύο εβδομάδες την ανάπτυξη του μωρού για να προλάβουμε τα χειρότερα! Σταμάτησα και από τη δουλειά και κλείστηκα στο σπίτι για να μην αναπνέω τίποτα άσχημο και να μην χρειάζεται ο οργανισμός να φιλτράρει και το καυσαέριο που έτρωγα κάθε μέρα και τη σκόνη.

Α δεν το ηξερα η ασχετου πω πω πολλα μαθαινω και σκιαζωμαι:shock:

Αερικουλι στην μικρη μου το εχω κοψει μαχαιρι ομως 8 μηνες λεμε.

Θα το παλεψω και τωρα μακαρι να μου βγει:confused:

Καπνίζω κι εγώ πακετάκι/ημέρα και μου είπαν για την εταιρεία διακοπής καπνίσματος όπου σε βοηθούν πολύ..

Είναι κρίμα στην εγκυμοσύνη...περιόρισε το!

Γεια σου ζούπυ μου...

η μικρή έχει πάλι ξερόβηχα (ευτυχώς που τον έχει τώρα γιατί χθες την έπιασε 1.30 τη νύχτα)

λέτε να απειλήσω πάλι ότι θα την πάρουμε να κοιμηθεί μαζί μας για να σταματήσει;

Διαφημίσεις

Αυτό λεω και κοπανιέμαι τόσο καιρό :P Δεν θα κοπεί. Εδώ δεν κόβεται με αντικατάσταση 3 γευμάτων από στερεές τροφές, γιατί να κοπεί με συμπλήρωμα κάποιων γευματων?

αυτο δε σου ειπα προχτες? εγω εδω και 3 μηνες κανω 2 την ημερα και μια χαρα τρωει το μικρο...και τωρα αν γουσταρεις σου βγαζω 100 με το θηλαστρο...βεβαια τα 100 δε φτανουν για γευμα του...αλλα θελω να πω...οτι ανα πασα στιγμη κατι υπαρχει....

εγώ πάντως ένα περίεργο πράγμα έκοψα μαχαίρι το τσιγάρο με το που έμαθα ότι είμαι έγκυος και δεν έχω ξανακαπνίσει απο τότε!!!ποτέ δεν πίστευα ότι θα το κατάφερνα αυτό!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...