Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 23/9/2024 at 5:53 ΜΜ, rainbow_2024 είπε:

Κοπέλες σας χαιρετώ. Θα ήθελα να ρωτήσω τις κοπέλες που χρειάστηκε να κάνουν υστεροσκοπηση, πώς είναι σαν διαδικασία, αν όντως μπορεί να βρεθεί κάτι που δεν ανιχνεύεται με άλλον τρόπο και μετά από πόσο καιρό μπορεί να γίνει εμβρυομεταφορα.

Χαίρετε @rainbow_2024 αν όλα πάνε νορμαλ νομίζω ότι δεν χρειάζεται κάποια αναμονή δηλ όταν ξεκινήσει η επόμενη περίοδος (η οποία ίσως αργήσει λίγο) μετά κανονικά προχωράτε στον κύκλο. Βέβαια εξαρτάται και από τα ευρήματα της υστεροσκόπησης πώς θα πει ο γιατρός να προχωρήσεις. Αν έχεις ήδη κάνει, ελπίζω να πήγε καλά και να προχώρησες στα επόμενα! 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ειμαι γκρινιαροπαιδο ρε Αερικουλι τι να κανουμε?

Ειναι και η ηλικια ..............Σαν γεροντοκορη κανω ετσι μου λεει ο αντρας μου χαχαχ

τι γεροντορη καλε πες του! εσυ θα γινεις μικρομανα! :D

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαχ...πιστευω το θεματακι το χει με το μπουκαλι παντως...οχι με τη φορμουλα, να πεις δε του αρεσει....

παμε για αποθηλασμο σιγα σιγα μαλεκον...σιγουρα θελω να πεσουμε στο 1 γευμα την μερα (το πρωινο με βολευει πολυ καλυτερα ο θηλασμος, γιατι τον παιρνω στο κρεβατι και κοιμαμαι κι αυτος τρωει....που να κατεβεις κατω, να ζεστανεις γαλα, να γινει, να ξανανεβεις και να εισαι και ξυπνια οσο τρωει....).

Απο τη μια κουραστηκα πολυ, απο την αλλη με πιανει και μια στενοχωρια...τεσπα...ας παμε στο 1 γευμα και βλεπουμε....

Αν δεν έχει ξαναπιεί από μπουκαλι σίγουρα έχει θεμα. Εδώ είχε 2 μηνών το σκατό το δικό μου. Παλεύαμε 2 εβδομαδες κ τπτ. Ώσπου ένα πρωί που την είχε κόψει λόρδα το άρπαξε κ του άλλαξε τα φώτα :P

Για διάβασε και αυτό http://www.breastfeedingfenugreek.com/reasons_why_breastfeeding_women_supplement_with_formula.html για το δικό μου θέμα, όχι για εσενα

Ρε κορες αμα καπνιζατε σαν τζιμινιερα 2 πακετα ημερησιως δεν θα σας την σβουραγαι τωρα?

εμενα μη με κοιτας! :tongue: εγω μαζι σου ειμαι! απο τα πιο δυσκολα πραγματα της εγκυμοσυνης μου ηταν αυτο....οχι τοσο το να κρατηθω...οσο οι τυψεις που ενιωθα οταν καπνιζα τελικα.....

ηταν πανω απο τις δυναμεις μου ....

Διαφημίσεις

Παντως η δικια μου οταν εκοψαι το μπουκαλι εκοψαι και το γαλα μαχαιρι ομως....

Κοριτσια τωρα δεν πινει ουτε ενα ποτηρι την εβδομαδα πολεμος γινεται.............

Τι χεμο τι μπουρδες ολες τις μαρκες εχουμε παρει δεννννννννννννννν

Ρε κορες αμα καπνιζατε σαν τζιμινιερα 2 πακετα ημερησιως δεν θα σας την σβουραγαι τωρα?

Επειδή κάπνιζα στην εγκυμοσύνη κι επειδή έφτασα σε Grade 3 στον 5ο μήνα εξαιτίας του θα σου έλεγα να το παλέψεις... επειδή όμως ξέρω ότι ότι και να σου πω το ξέρεις ήδη τουλάχιστον φρόντισε να μένεις στα 5 με πολύ ελαφρύ καπνό! Μπορείς να κάνεις στριφτό με φίλτρο, ελαφρύ πάντα, που μπορείς να το αφήνεις να σβήνει και να το ξανανάβεις έτσι ώστε να κάνεις όσες τζούρες ακριβώς χρειάζεσαι!

Μακάρι να καταφέρεις να το κόψεις πάντως γιατί η ηλικία σε συνδυασμό με το τσιγάρο δεν βοηθάνε τον πλακούντα!

Αν δεν έχει ξαναπιεί από μπουκαλι σίγουρα έχει θεμα. Εδώ είχε 2 μηνών το σκατό το δικό μου. Παλεύαμε 2 εβδομαδες κ τπτ. Ώσπου ένα πρωί που την είχε κόψει λόρδα το άρπαξε κ του άλλαξε τα φώτα :P

Για διάβασε και αυτό http://www.breastfeedingfenugreek.com/reasons_why_breastfeeding_women_supplement_with_formula.html για το δικό μου θέμα, όχι για εσενα

if you supplement with formula just one bottle a day, your milk supply will decrease. However, it will not vanish completely. Therefore, if you are only supplementing with formula a few bottles each week, your milk production should decrease but not vanish completely.

Προφανως εννοει για το συγκεκριμενο γευμα...

Διαφημίσεις

Παντως η δικια μου οταν εκοψαι το μπουκαλι εκοψαι και το γαλα μαχαιρι ομως....

Κοριτσια τωρα δεν πινει ουτε ενα ποτηρι την εβδομαδα πολεμος γινεται.............

Τι χεμο τι μπουρδες ολες τις μαρκες εχουμε παρει δεννννννννννννννν

Άμα τρώει άλλα γαλακτοκομικά δεν το έχει και ανάγκη ;)

Επειδή κάπνιζα στην εγκυμοσύνη κι επειδή έφτασα σε Grade 3 στον 5ο μήνα εξαιτίας του θα σου έλεγα να το παλέψεις... επειδή όμως ξέρω ότι ότι και να σου πω το ξέρεις ήδη τουλάχιστον φρόντισε να μένεις στα 5 με πολύ ελαφρύ καπνό! Μπορείς να κάνεις στριφτό με φίλτρο, ελαφρύ πάντα, που μπορείς να το αφήνεις να σβήνει και να το ξανανάβεις έτσι ώστε να κάνεις όσες τζούρες ακριβώς χρειάζεσαι!

Μακάρι να καταφέρεις να το κόψεις πάντως γιατί η ηλικία σε συνδυασμό με το τσιγάρο δεν βοηθάνε τον πλακούντα!

Αερικουλι στην μικρη μου το εχω κοψει μαχαιρι ομως 8 μηνες λεμε.

Θα το παλεψω και τωρα μακαρι να μου βγει:confused:

Εγω δεν έχω skype...

Νίτσα μου τι να σου λέω... μου 'χει διαλύσει τα χέρια η μικρή και τη μέση το σπίτι (το έβαλα όμως κάπως σε τάξη σήμερα!)

Δεν θα τον πετάξουμε... θα πάμε σε κάτι εκδηλώσεις του Δήμου και το μεσημέρι στη νονά και το νονό μπας και μαγειρέψουν άλλοι για μας και ξεκουραστώ λίγο!

Κική θα περιμένουμε το μέιλ καταπέλτη :lol:

Είμαστε καταδικασμένες Χριστίνα μου...πάρε μία γυναίκα κι εσύ για τα χοντρά, να τελειώνεις...

Ο καιρός θα μας τα χαλάσει αύριο! εμείς σπίτι, θα ρθει και η μανουλίνα για φαγητό και Τρ. τα βάσανα μου συνεχίζονται..:-(

Τι μέιλ θα στείλει, θα μου πείτε κι εμένα?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...