Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• On 22/9/2024 at 8:29 ΜΜ, marion83 είπε:

Καλησπέρα καλή επιτυχία εύχομαι 🥰 επιτρέπεται να μας πείτε ποιος σας ανάλαβε στο Έλενα και με ποιο τρόπο ενδεχομένως γίνεται η παραπομπή ; Πόσο καιρό σας πήρε για να ξεκινήσουν την διαδικασία ; 

Σας είχαν αναφέρει σπερματεχγυση ; Η απευθείας εξωσωματικη ;

@marion83 συγγνώμη για την καθυστερημένη απάντηση καθώς δεν μου εμφάνισε κάποια ειδοποίηση. Εμείς δεν έχουμε δυνατότητα σπερματέγχυσης καθώς το θέμα είναι ότι δεν βρίσκεται σπέρμα και οι σάλπιγγες είναι κλειστές. Ο γιατρός μου μας ανέλαβε ήταν ο κ Πέρρος (δε γνωρίζω αν επιτρέπεται ονομαστική αναφορά αλλά αφού εκεί είναι ο γιατρός και το αναφέρει και ο ίδιος ότι εργάζεται εκεί στο fb φαντάζομαι ότι δεν υπάρχει θέμα) αλλά τελικά δεν προχωρησαμε σε προσπάθεια. Ελπίζω το 2025 να μπορέσουμε έστω να δοκιμάσουμε! Εν τω μεταξύ, μετά την αποτυχημένη αγωγή με clomiphene citrate, περάσαμε στην tamoxiphen (nolvadex) που είναι στην ίδια ομάδα φαρμάκων. Παρότι η ινχιμπινη Β που είναι ένδειξη αν θα πάει καλά η βιοψία βγήκε απογοητευτικά χαμηλή (ευχαριστώ @Kiddo για τις πληροφορίες) έχουμε πει να το δοκιμάσουμε και αυτό. Στην αναμονή θα κάνω κι εγώ μια υστετοσκοπηση σε νοσοκομείο γιατί μάλλον ένα χειρουργείο στη μήτρα που είχα κάνει παλαιότερα είχε πάει τελείως λάθος  (μου είχαν δήθεν αφαιρέσει διάφραγμα δίκερου μήτρας αλλά όλοι οι υπέρηχοι πριν από το χειρουργείο είναι φυσιολογικοί ενώ μετά το χειρουργείο εμφανίζεται το σχήμα της μήτρας τοξοειδές και αλλαγμένο τελείως). Αυτά τα νέα μου!    

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Τι να πω, η μικρή κοιμάται, εγώ δε μπορώ να κλείσω βλέφαρο από την υπερένταση. Αν και θα έπρεπε γιατί κλείνω1 24ωρο με 1 ώρα ύπνου.

Ράνια τι κάνει ο μικρός σου με τα δερματικά?

Τι έγινε, καλέ?

η μικρή είναι στο νοσοκομείο?

Περαστικά και μην στενοχωριέσαι έχουμε μέλλον μπροστά...

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Βγηκε ανακοινωση οτι σε λιγο θα κλεισει το καφε, για αναβαθμιση....οποια θελει κια δε βαριεται μπορουμε να τα πουμε και μεσω skype (γραπτως)...ας μου στειλει πμ με το ονομα....

Διαφημίσεις

Εγω δεν έχω skype...

Νίτσα μου τι να σου λέω... μου 'χει διαλύσει τα χέρια η μικρή και τη μέση το σπίτι (το έβαλα όμως κάπως σε τάξη σήμερα!)

Δεν θα τον πετάξουμε... θα πάμε σε κάτι εκδηλώσεις του Δήμου και το μεσημέρι στη νονά και το νονό μπας και μαγειρέψουν άλλοι για μας και ξεκουραστώ λίγο!

Κική θα περιμένουμε το μέιλ καταπέλτη :lol:

Αν δεν προλάβω να σας καληνυχτίσω πριν την αναβάθμιση να έχετε όμορφο βράδυ :lol: θα το στενέψουν και αυτό άραγε; Δεν θα το αντέξω!

Δεν βρίσκω. Για δες εδώ...http://www.enith.eu/index.php?option=com_content&view=article&id=63&Itemid=109

Αυτό είναι? Γιατί δεν στελνεις φαξ???????? Η επιστολή καλυτερα? (επιμενω)

Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, σου λέω:με μέηλ μου δούλεψε μια χαρά την προηγούμενη φορά. Θα το στείλω αύριο πρωί με καθαρό μυαλό στο υπουργείο στην 4η υπε και στα λοιπά μέηλ που έχω:mad:

Κικη εψαξα...δεν εχει site

Καλέ πως πάει ο γιος σου με τα δερματικά?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Βρε καλό μου, βρε χρυσό μου, σου λέω:με μέηλ μου δούλεψε μια χαρά την προηγούμενη φορά.

Μου το είχες πει? :confused: Μπαρδόν τότε, είπαμε είμαι χρυσόψαρο 2'' μνημη :tongue:

Καλή ξεκούραση :P

Κικη περαστικα και καλη ξεκουραση!

Ο πωπος του πολυ καλυτερα...το προσωπο μια μικρηηηηηηηηηηηη βελτιωση...τιποτα σπουδαιο...να πω την αληθεια περιμενα περισσοτερα αποτελεσματα....

Καληνύχτα Κική :)

είμαι χρυσόψαρο 2'' μνημη :tongue:

Άλλος ένας αστικός μύθος! Κάθε άλλο! Κανονική μνήμη έχουν (εντάξει δεν τους λες και πιθήκους)!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...