Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Λοιπόν κορίτσια ΚΑΛΗΝΥΧΤΙΖΩ διότι πρέπει να φτιαχτώ και λίγο... πως θα με κυκλοφορήσει ο άντρας μου, σαν λέτσο???? ε ε ε??? να βαφτώ και λίγο... Αν και, τώρα που το σκέφτομαι, έχω φυσική ομορφιά εγώ δεν το χρειάζομαι.. Δε με είχε γνωρίσει ο Ρουβάς αλλιώς θα σας έλεγα εγώ αν θα 'παιρνε τη Ζυγούλη!!! χμ χμ χμ

Συμπεθέρα... ξεβρωμίζασιόν καλά καθότι Σαββατόβραδο, να χαρεί λίγο κι ο συμπέθερος...

Ζώπυρον, μ έγραψες ελαφρώς αλλά δεν πειράζει.

Λοιπές αλλοπρόσαλλες.... ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ ΟΤΙ ΚΙ ΑΝ ΚΑΝΕΤΕ!!!!

i will be back tomorrow

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Α, αερικό...

χάρηκα πολύ που βρήκες τα πράγματα έστω και φαγωμένα ... απ' το τίποτα...

Την επόμενη φορά μπορείς να βάλεις κοριό στην τσάντα σου και να τη βρίσκεις όπου κι αν πάει... Είναι η καλύτερη λύση...

Σκέφτομαι να το κάνω κι εγώ!!!!!!!!!!!!!!!!

Αλλοπροσαλλώθηκα καλέεεεεεεε...με κολλήσατεεεεε

Αμ έλα που δεν πρόλαβα! Ήταν να βάλω ένα πρόγραμμα στο κινητό για να το βρίσκω όπου κι αν βρίσκεται! Αλλά δεν πρόκανα! 15 μέρες το είχα!

Τι κάνετε ρεεεεεεεε??????????

Είχαμε βγει νωρίτερα για μια βόλτα με το αυτοκίνητο οι τρεις μας, είχα να αλλάξω και κάτι ρούχα που μας είχαν φέρει της μπέμπας για δώρο. Πάω, τα αλλάζω, ο σύζυγος με τη μικρή στο αυτοκίνητο να περιμένουν, βλέπω το διπλανό μαγαζί που έγραφε "εσώρουχα". Πάω στο παράθυρο του οδηγού και παίρνω το πορτοφόλι του άντρα μου γιατί εγώ είχα βγει σκέτη βεβαίως βεβαίως. "Θα πάρω κανένα βρακί για κάθε μέρα, θες εσύ τίποτα?" "Όχι μωρέ" λέει ο άντρας μου. Για πείτε πώς κατάφερα μέσα σε 20 λεπτά να ξοδέψω 177 ευρώ?????

Βρακιά καθημερινά πήρα 2, τα υπόλοιπα σε σετ για hot βραδιέςςςςςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!!! Θα κάνω κι άλλο παιδί χοχοχοχο!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Την αντίδραση του άντρα σου όταν του είπες το λογαριασμό δεν μας είπες :lol:

Αμ εγω που έδωσα 138? για τα φάρμακα;

Διαφημίσεις

O άντρας μου άρχισε να γελάει πριν καν του πω το τελικό νούμερο. (Λευκή, από το παράθυρο, του κάνει νόημα να το κατεβάσει και του δίνει ένα φιλάκι στα πεταχτά) "αγάπηηηηηηηη??? πήρα κάτι βρακιά μωρέ, κάτι καθημερινές σωβρακοφανέλες, αλλά μετά είδα και κάτι μούρλια σούπερ σέξυ για πολλά κόλπα (γαβ) και δεν μπόρεσα να αντισταθώ". Όλα αυτά τα έλεγα με τρελό νάζι (που ναζιάρα δε με λες ούτε με σφαίρες) και τι να κάνει, γελούσε.:tongue::tongue::tongue:

τη γλίτωσα!:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

χαχαχαχαχαχα :D

Εμένα ο γλυκούλης μου τώρα που βρέθηκε ο δίσκος (είχε λυσσάξει όλη μέρα να βρει τον ίδιο να μου τον πάρει αλλά ευτυχώς δεν τον βρήκε γιατί τους αποσύρανε), την ώρα που πήγαμε στην παιδική χαρά τη μικρή μετά το αστυνομικό τμήμα και του έλεγα τι είχε η τσάντα μέσα και ότι ουσιαστικά μόνο το κινητό και η ταυτότητα είναι η ζημια... είπε.... "ωραία την τρίτη θα πάρουμε και το κινητό σου και δεν θα έχει συμβεί τίποτα"!

Σημείωση: Το κινητό το αγοράσαμε με προσφορά σύνδεσης πριν την Πρωτοχρονιά 95? και τώρα κάνει 235!!!! Συν του ότι δεν μπορώ να αλλάξω εταιρεία πριν το χρόνο γιατί θα πρέπει να τους πληρώσω το κινητό :lol:

Αλλά μωρέ... με αυτό τον τρόπο θέλει να με κάνει να το ξεχάσω ο καλός μου! Να του πω όχι; :oops: Τον ρώτησα μόνο: "Μας παίρνει ρε αγάπη;" (σκράπας εγώ με τα οικονομικά!) "Θα το βάλουμε σε δόσεις" μου απαντάει ο ορκισμένος εχθρός των δόσεων!

Είναι να μην τον λατρεύω;

γεια πέρα για πέρα!

τι κάνετε κορίτσια μου?

αερικό, σ' ευχαριστώ για την απάντηση.

να καταλάβω κάτι - τι διέσωσες τελικά απ' αυτά που έχασες, που νάναι χρήσιμο εννοώ.

σεβούλα, ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια.

δωράκι και στιν, χαίρομαι πολύ που βγήκατε!

εμείς βέβαια μέσα - αρχίζω κι εγώ και νοιώθω κάπως κρυωμένη - αυτό μας έλειπε...

αγγελίνα μου, που είσαι?

το στοίχημα βέβαια της βραδιάς είναι τι ώρα θα χτυπήσει η ράννια...

υ.γ. μπέμπα μου, 170 ευρώ σε εσώρουχα? σε ζηλεύω! αερικό, εμείς στα φάρμακα -ααααχ!

ευτυχώς που λείπει κι αυτή η γλωσσοκοπάνα η νίτσα να μπορέσουμε να πούμε κανά δυό κουβέντες ήρεμες :mrgreen::tongue::D:roll::rolleyes:

αερικό, τι γλυκός ο συμπέθερος!!!!!!

Ο δίσκος αγάπη μου! Έχει μέσα τις φωτογραφίες και τα βίντεο της μικρής, αρχεία της δουλειάς και κάποιες ταινίες και σειρές που είχα κατεβάσει ή γράψει για να δω κάποια στιγμή... Το σημαντικό είναι τα πράγματα της μικρής και ότι έναν φορητό δίσκο τον χρειάζομαι οπωσδήποτε στη δουλειά. Το άλλο σημαντικό είναι τα κλειδιά του γραφείου! Σε δευτερης αξίας έρχεται η τσάντα που επίσης δεν είχα προλάβει να χαρώ και με είχε βολέψει απίστευτα όπως και οι δύο θήκες δίσκου και κινητού! Η θήκη του δίσκου έκανε 30? γιατί ήθελα μια θήκη που να χωράει ίσα ίσα το δίσκο και να τον προφυλάσσει και όλες οι θήκες δίσκου που έβρισκα ήταν ογκώδεις. Οπότε τα έσκασα σε μαγαζί με γυναικεία αξεσουάρ γιατί είναι ουσιαστικά μικρό γυναικείο υφασμάτινο πορτοφόλι (κάποιας μάρκας αλλά βαριέμαι να πάω να κοιτάξω στην απλώστρα τώρα).

Α και φυσικά και οι κάρτες εφόσον τουλάχιστον για τη μία δεν θα ξανατρέχουμε!

Διαφημίσεις

Επιτρέπεται... γραφίστρια :)

Να πω λοιπόν εδώ ότι κι εγώ facebook έφτιαξα εξαιτίας του parents για να μπορώ να βρίσκομαι με τα κορίτσια. Όποια λοιπόν θέλει να με κάνει add μου στέλνει pm να της δώσω το mail για να με βρει ;)

Και επίσης συμπεθέρα δεν χρειάζεται να δηλώσεις τα πραγματικά στοιχεία σου στο facebook και μπορείς το προφίλ σου να το βλέπουν μόνο όσοι έχεις στους φίλους ;)

Κι εγώ της ίδιας νοοτροπίας και μυστικοπάθειας ήμουν!

Α κι επειδή κατάλαβα από που σου προέκυψε η απορία σχετικά με το επάγγελμα... είμαι γραφίστρια με πάρα πολύ καλή γνώση υπολογιστών από την ενασχόλησή μου με το άθλημα 20 χρόνια τώρα ;)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...