Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 3 λεπτά , Eternity είπε:

Πρέπει να έχω 70 αν δεν κάνω λάθος. Εάν τελειώσουν αυτές ξέρεις μετά τι γίνεται? Αυτό που ξέρω είναι ότι για να δικαιούσαι την άδεια του 2025 θα πρέπει να έχεις δουλέψει κάποιες μέρες το 2025

Βγαίνεις με άδεια επαπειλούμενης κύησης δεν περνεις κανονικές άδειες. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Κι η δική μου το ίδιο μαλεκόν, την Τρίτη μπαίνει παλι μέσα για θεραπεία. Πρώτη φορά εγχειρίστηκε όταν εγώ ήμουν 16 χρονών και από μετάσταση 2 βδομάδες πριν γεννήσω τον μικρό μου. Γι' αυτό και τα είχα πάρει τόσο πολύ με το συγκεκριμένο θέμα. Είχε θολώσει το μάτι μου.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

:shock::shock::shock::shock::shock:

Ποια ειναι βρε κορίτσια πείτε μου! (είμαι περιεργη το μολογώ)

και εμένα η μητέρα μου έχει καρκίνο, πιστευω πως αν μεινω πάλι έγκυος θα της δώσει ζωή.

αυτή που τσακώθηκα εγώ!

ρε κορίτσια είναι ψέματα όσα λέει την ξέρω από άλλο φόρουμ...είναι μυθομανής για να προκαλεί συμπάθεια......και θεότρελη....

αυτή που τσακώθηκα εγώ!

ρε κορίτσια είναι ψέματα όσα λέει την ξέρω από άλλο φόρουμ...είναι μυθομανής για να προκαλεί συμπάθεια......και θεότρελη....

Το θυμάμαι Ειρήνη, πολύ καλά κιόλας. Δηλαδή είναι ψέματα όλα όσα λέει? Δεν είναι δικό της το μωρό στο άβαταρ? Κάπου την πέτυχα να λέει κάτι κουλά για τον πατέρα της, που έχει αποβιώσει και τον βλέπουν λέει η μάνα και το παιδί της στον ξύπνιο τους...:confused:

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

από χθες το έχει φάει η Κική το μπαν... ναι Αγγελίνα μου γι' αυτό συγχίζομαι... γιατί ήταν ψέματα!

Κοριτσάκια μου καλησπέρα.

Διάβασα εν τάχει τα ποστ σας. Σας γράφω από το λοιμωδών:(

Εν τέλει ο μεγάλος είχε γαστρεντερίτιδα.Μέχρι τώρα που μιλάμε 38.5 πυρετό.

Χθες το βράδι ξέρασα κι εγώ, με το συμπάθειο, ότι είχα και δεν είχα.

Κι εκεί αρχίζουν τα ωραία...Ξερνάει η μικρή:(. Άσχημα...παίρνω την παιδίατρο μου λέει πήγαινέ την στο λοιμωδών...περριτό να πω ότι ως δια μαγείας έγινα καλά στο πιτς φυτίλι!

Τη φέραμε λοιπόν εδώ με εμετό και διάρροια...τη ζύγισαν, έχασε 250 γρ μέσα σε μια μέρα:shock: Τα χρειάστηκα. Περίμενα να μας κρατήσουν 2-3 ώρες με ορό μόνο και μας λένε εισαγωγή και θα δούμε πότε εξιτήριο...εκεί άρχισαν τα ζουμιά...τρομάρα μου της ψύχραιμης!

2 ώρες προσπαθούσαν να βρουν φλέβα για τον ορό...εξαιτίας του ότι το μωρό είχε ήδη αρχίσει να αφυδατώνεται:-(...2 ώρες άκουγα το παιδάκιμου να σφαδάζει στο κλάμα (δε με άφησαν μέσα μαζί της)...2 ώρες έκλαιγα με αναφιλητά...μέχρι που σκεφτόμουν και τρελλά, τύπου:δεν το θήλασα γι αυτό...

Ο άντρας μου είχε σαλτάρει. Όταν το φέρανε το παιδάκι μου ήταν ήδη εξαντλημένο από το κλάμα και κοιμήθηκε κατευθείαν.

Πάμε καλά, ελπίζουμε σε αυριανό εξιτήριο.Εγώ είμαι οκ τώρα.Οκ...σχετικό...είμαι με μια ώρα ύπνο, ζέχνω από τη βρώμα, και με μισό πιάτο λαπά.

Είμαι όμως πολύ πιο ψύχραιμη από χθες, γιατί είπα οκ, είμαστε εδώ, ενυδατωνόμαστε (βάλαμε 410 γρ σε μια μέρα:D) και δεν είναι για κακό, ότι είναι, θα γίνει καλά το κοριτσάκι μου.

Βέβαια με βοηθάει πολύ και η μπουμπού μου. Το γιαβρί μου δεν έχει γκρινιάξει καθόλου παρόλη την ταλαιπώρια,είναι μέσα στα χαμόγελα και στις ομιλίες. Είμαι πολύ τυχερή.

Είμαι βέβαια μισή εδώ μισή πίσω στο γιο μου.

Όπου μόλις άκουσα ότι αφυδατώθηκε η μικρή μου ήρθε σκοτωδύνη, και άρχισα να ρωτάω και για το μεγάλο.

Ο οποίος, πίνει υγρά, παίρνει την αντιβίωση, δεν τρώει όμως καθόλου, και αρνείται πεισματικά τους ηλεκτρολύτες. Δεν έχει κάνει άλλο όμως διάρροια, ούτε πολλές κενώσεις, σήμερα έκανε 2, ενώ τις προηγούμενες μέρες 5-6. Επίσης δεν έκανε εμετό. Μόνο σήμερα το πρωί λέει η μάνα μου μια γουλίτσα από το πολύ νερόπου ήπιε το βράδι.

Ρώτησα εδώ και μου είπαν ότι δε χρειάζεται να τον φέρω. Τι να πω... Εσείς τι λέτε?

Φυσικά είχαμε και το διπλωματικό μας επεισόδιο με μια αχαρακτήριστη νοσοκόμα. Αν έχω κουράγιο θα σας γράψω πιο μετά.

Αυτά κοριτσάκια μου! Σας φιλώ!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Αμάν Κική μου, τι κακό ήταν αυτό? :shock: Περαστικά σας, κοριτσάκι μου...

Ψυχραιμία, καλή μου. Το χειρότερο πέρασε. Καλύτερα να είναι μέσα το παιδί, για σιγουριά, μεχρι να της περάσει τελείως. Μικρούλα είναι και θα ήταν ανεύθυνοι αν σας διωχνανε. Ακόμα θυμάμαι το 18μηνο που "έφυγε" από αναρρόφηση και σηκώνεται η τρίχα μου.

Για τον μεγάλο δεν ξέρω να σου πω...μήπως να τον πήγαινες από εκεί κι αυτόν να του ρίξουν μια ματιά? Δεν θυμάμαι και τις ενδείξεις της αφυδάτωσης.

Όσο για το θηλασμό, άσε τα χαζά, αν θυμάσαι και η Δήμητρα τον θήλαζε το γιο της και 2 μηνών τον έτρεχε κι αυτή στο νοσοκομείο λόγω γαστρεντερίτιδας. Είναι πολύ κολλητική η άτιμη. Αλλα έχει κι ένα καλό, συνήθως περνάει γρήγορα. Κουράγιο, σύντομα καλά στο σπίτι σας.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

από χθες το έχει φάει η Κική το μπαν... ναι Αγγελίνα μου γι' αυτό συγχίζομαι... γιατί ήταν ψέματα!

Τότε είναι πολύ άρρωστη η γυναίκα. Και μη χειρότερα, τι άλλο θα δω εδώ μέσα. Ώρες ώρες, αναθεματίζω την ώρα που γράφτηκα...και που ασχολήθηκα με το ίντερνετ, γενικά.

Αλλά πώς το ξέρουμε σίγουρα ότι ήταν ψέμα?

Χαιρετισμούς στη Φαίη!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Πω πω περαστικα Κικη ολα να ειναι και αγυριστα κοπελα μου. Αερικο εκει καπου ειμασταν και εμεις. Ζαπειο. Με την μεγαλη και την μικρη. Η μεγαλη ηταν ντυμενη διαολος!!!!!!!!! χχαχαχα Περασαν υπεροχα και η μικρη 3 ωρες μου ειχε ΣΤΕΓΝΗ πανα. Και την ρωτησα θες πιπι και μου λεει ναι και πηγαμε και εκανε στις τουαλετες τις παιδικης στον Βασιλικο κηπο. Την κρατησα ψηλα και εκανε!. Αδικα της εβαλα την πανα! Νομιζω πως τα καταφεραμε τελικα και για εξω. Μια ευχη να μην μου πισωγυρισει. Αρρωστοι ΔΕΝ ειμαστε ακομα.....αλλα δεν ξερω για ποσο......αυτα καλη συνεχεια σε ολες.

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Περαστικά βρε Κική, να γίνει γρήγορα καλά το μωράκι σας, κι ο μεγάλος σας το ίδιο. Καλύτερα που είναι μέσα να το φροντίσουν να γίνει γρηγορότερα καλά. αυτή η γαστρεντερίτιδα κολλάει από το διάστημα, ούτε επαφή δεν χρειάζεται, μην σκέφτεσαι θηλασμούς και βλακείες. το παθαίνουν πολλά μικράκια.

Βάστα γερά, μάνα! :D

απόκριες στην Ελλάδα ε; χαρά φαντάζομαι τα πιτσιρίκια!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...