Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 7 λεπτά , Kate89 είπε:

Ασεεε, ώρες ώρες υποφέρω!!

Αν δυσκολεύεσαι πάρε αποξηραμένα Δαμάσκηνα ή σύκα, φυσικά αποξηραμένα όμως κ να τρως ένα την ημέρα, βοηθάνε. Επίσης αν δεν έχεις πρόβλημα με ζάχαρο κάνε βάλε μια κουταλιά μέλι σε ζεστό νερό σε κούπα με λίγες σταγόνες λεμόνι αν σου αρέσει κ πιες το, βοηθάει κ αυτο στο εντερακι για την τουαλέτα.

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :) Ξύπνησα στις 10.00 αλλά άφησα πρώτα τον μπαμπά που ξύπνησε στις 9.00 να έρθει να κάνει τσιγαράκι και να πάει τουαλέτα και τώρα ήρθα κι εγώ να πιω καφέ μαζί σας :D Δεν θα πάμε τελικά (μια στεναχώρια που έεεεεεχω δεν μπορώ να σας περιγράψω :lol: )

Τώρα βρήκες...δεν είμαι από αυτές, καμια σχεση. Καμια φορά εύχομαι να ήμουν, βέβαια. Μου αρέσουν τα πεντακάθαρα και τακτικά σπίτια. Απλά δεν είμαι διατεθειμένη να μπω στο τρυπάκι της hard core νοικοκυράς, για να το πετύχω, ειδικά με τα παιδιά μες στα πόδια μου.

Ούτε εγώ είμαι διατεθειμένη ρώτα όσους επισκέφθηκαν το σπίτι μου :lol:

Φωτεινή, εγώ νομίζω ότι δεν έχουν αλκοόλ οι αλοιφές αυτές, όχι όλες τουλάχιστον. Αλλα δεν παίρνω κι όρκο, τις χρησιμοποίησα ελάχιστα.

Δεν έχουν και κυρίως η mundisal.

O λόγος που οι παιδίατροι σε αντίθεση με τους παιδο-οδοντιάτρους λένε να μην βάζουμε είναι γιατί "σφίγγουν" τα ούλα και είναι πιο δύσκολο για τα δοντια να βγουν... όμως είναι αναπόφευκτο όταν το παιδί υποφέρει για πολύ καιρό! και αυτό και το ντεπόν που επίσης το συνιστούν οι παιδοοδοντίατροι για ανακούφιση από τον πόνο στη μισή δόση που δίνουμε για τον πυρετό! Αυτά από το τελευταίο σεμινάριο που κάναμε και ήταν γι' αυτό το θέμα.

Τώρα για το Enterobacter sakazakii που συζητούσατε το γράφει και στην έρευνα που βάλατε ότι ο κίνδυνος υπάρχει για μωρά κυρίως μέχρι 2 μηνών! Κάτι που παρέλειψε να γράψει στο άρθρο αυτός που το έγραψε! Όσο για την περίπτωση της Λένας έχω καταλήξει ότι δεν γράφει πολλά επειδή τα λάθη που έκανε ήταν δικά της.

Εγώ πάντως το almiron ποτέ δεν το χώνεψα γιατί δημιούργησε τρομερή δυσκοιλιότητα στη μικρή και ενώ επέμενα ότι φταίει το γάλα δεν με πίστευε κανείς όπως δεν με πίστευαν ότι το παιδί δεν πίνει γάλα ακριβώς γι' αυτό το λόγο... δεν γούσταρε ΑΥΤΟ το γάλα... τους τα απέδειξα και τα δύο όταν πήραμε τελικά γάλα άλλης εταιρείας και συγκεκριμένα το Frisolac... λύθηκε μαχαίρι η δυσκοιλιότητα, οι πόνοι και το παιδί έπινε με όρεξη!

Και εγω το ιδιο ειχα παθει με το Αλμιρον και περασαμε στο φρισολακ κομφορτ μετα που ηταν και για παλινδρομηση. Στην φορμουλα ειναι σημαντικο να ακολουθεις τις οδηγιες χρησης και για να αφυδαρωθει ενα μωρο θελει πολλες μερες λαθος δοσολογια δεν γινεται με την μια φορα που θα κανεις λαθος.

Vicky λυπαμαι για τις παλινδρομες να δεις που αυτη την φορα θα ειναι η τυχερη σου!!!!!!!!!!!

Και το δικο μου σπιτι θα το δεις στην εντελεια μονο την ημερα που ερχεται η κοπελα, μεσα σε χρονο ντε τε ξαναγινεται μπαχαλο ορεξη να εχι ο Μαριος και δεν του παιρνει πολυ. Και εγω αρνουμαι να γινω μανιακη γιατι δεν το χω κι ολλας το σπορ.

Ρε κορίτσια τελικά είμαι πολύ τυχερη...ούτε με γάλα είχαμε πρόβλημα, ούτε κολικούς, ούτε εμετούς (μόνο κάτι ελάχιστες γουλιτσες) τρώει τα πάντα, δεν γκρινιάζει και κυρίως δεν έχει αρρωστήσει πέρα από λίγο βήχα και μύξες...πταισματα δηλαδή

Διαφημίσεις

Οντως εισαι πολυ τυχερη και δεν το εχεις καταλαβει!!!!!!

Οι πρωτοι 7 μηνες για μας ηταν μεγαλο πακετο... Πρωτα η προωροτητα και το αγχος να παρει βαρος μετα σταματησε να κανει κακα και φουλ κλισματα και συνεχεια μας αποτελειωσαν οι εμετοι και η παλινδρομηση στομαχου. Φαντασου ενα μωρο οτι γαλα επινε να το βγαζει και ξανα απο την αρχη να το ταιζεις επι μια ωρα για να πιει λιγα ml και μολις τελειωνες ολα εξω εμετο παλι. Ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω. Μετα ηρθε και η οισοφαγητιδα και σταματησε να τρωωει τελειως, εκει να δεις πανικοοοοοοοοοοοοο.

Γάτα εμείς θα πάμε απέναντι για face painting και εργαστήρι χαρταετού και λίγες κούνιες δίπλα στο πάρκο.

Οντως εισαι πολυ τυχερη και δεν το εχεις καταλαβει!!!!!!

Οι πρωτοι 7 μηνες για μας ηταν μεγαλο πακετο... Πρωτα η προωροτητα και το αγχος να παρει βαρος μετα σταματησε να κανει κακα και φουλ κλισματα και συνεχεια μας αποτελειωσαν οι εμετοι και η παλινδρομηση στομαχου. Φαντασου ενα μωρο οτι γαλα επινε να το βγαζει και ξανα απο την αρχη να το ταιζεις επι μια ωρα για να πιει λιγα ml και μολις τελειωνες ολα εξω εμετο παλι. Ουτε να τα θυμαμαι δεν θελω. Μετα ηρθε και η οισοφαγητιδα και σταματησε να τρωωει τελειως, εκει να δεις πανικοοοοοοοοοοοοο.

Ουτε ψύλλος στον κορφο σου δεν θα ήθελα να είμαι :oops: Το ότι είμαι τυχερή το έχω καταλάβει, μάλιστα και στην εγκυμοσύνη δεν είχα προβλήματα, παρά τα 35 μου χρόνια...Αφού βγαίνοντας από το μαιευτήριο είχα πλαντάξει από το κλάμα από την ανακούφιση ότι όλα πήγαν καλά (εκτός από την καισαρική, έφαγα μαχαίρι τελικά :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:)

Εγώ έχω κ ένα άλλο κακό...δεν μπορώ να βλέπω άρρωστο να υποφέρει,ακόμα και ζώο, πόσο μάλλον μωρό που είναι μικρό και δεν μπορεί να πει καν που πονάει ή τι νιώθει :(

Διαφημίσεις

Γεια σας κορτσούλιαμ'. :P

Πώς είμεθα σήμερα? Εγώ τα έβγαλα βόλτα μετά την εκκλησία, αλλά από εκδηλώσεις μηδέν. Μόνο τα μεγάφωνα να παίζουν καρναβαλίστικα οξωφωνή (που τα σιχαίνομαι, τόσα χρόνια πια τα ίδια) και πάγκοι με μάσκες-κομφετί-σερπαντίνες και τα παρομοια κινεζοειδή. Αίσχος δηλαδή. Αναρωτιέμαι αν υπάρχουν πολλοί δήμοι τόσο χάλια όσο ο δικός μας.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Αντιγράφω από δίχρονα:

Εμείς πήγαμε τελικά απέναντι στο Metro Mall αλλά και το face painting και το εργαστήρι χαρταετού ήταν για μεγαλύτερα παιδάκια οπότε αφού βολτάραμε σε όλες τις κυλιόμενες σκάλες είδα κάποια στιγμή ότι έβγαλε επιτέλους ήλιο και κάτσαμε μιαμιση ώρα στις κούνιες δίπλα από το mall :) Γυρίσαμε φάγαμε και τώρα την κοιμίζει ο πατέρας της!

Το απόγευμα θα δούμε... ίσως κάνουμε καμμια βόλτα με το μετρό στο Σύνταγμα... θα προτείνω και βλέπουμε :lol:

Αερικό, θυμάσαι πριν λίγο καιρό μια 40χρονη έγκυο στο 2ο, που είχε ανοίξει θέμα στο φόρουμ και στην ουσία ρωτούσε αν είναι σωστό να το ρίξει για να συμπαρασταθεί στη μητέρα της, στην οποία είχε διαγνωστεί καρκίνος?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Τη βλέπω τώρα τελευταία να ξαναγράφει συχνά και δεν βλέπω τικεράκι εγκυμοσύνης ούτε καμία σχετική αναφορά...what 's your bet?

Δεν θυμάμαι κανέναν άλλο άνθρωπο στο φόρουμ να με έχει συγχύσει περισσότερο, ειλικρινα. Μου ερχόταν να πηδήξω μέσα στο πισί να την ταρακουνήσω, να δω κάνει γκλιν-γκλον το κεφάλι της?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...