Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε καταλαβαινω απόλυτα...αλλα πιστευω πως τα μικροβια που ζουν στον παγκο της κουζίνας μου είναι πιο πολλά και πιο επικίνδυνα...Και μην πας βραδιάτικα να λούσεις με ντετόλ την κουζίνα σου, να χαρείς :P

είναι πιο πολλά, αλλά δεν είναι επικίνδυνα, ίσα-ίσα έιναι πολύ χρήσιμα! ;) από αυτά κανένας δεν έπαθε τίποτε!

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Τώρα βρήκες...δεν είμαι από αυτές, καμια σχεση. Καμια φορά εύχομαι να ήμουν, βέβαια. Μου αρέσουν τα πεντακάθαρα και τακτικά σπίτια. Απλά δεν είμαι διατεθειμένη να μπω στο τρυπάκι της hard core νοικοκυράς, για να το πετύχω, ειδικά με τα παιδιά μες στα πόδια μου.

Φωτεινή, εγώ νομίζω ότι δεν έχουν αλκοόλ οι αλοιφές αυτές, όχι όλες τουλάχιστον. Αλλα δεν παίρνω κι όρκο, τις χρησιμοποίησα ελάχιστα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

είναι πιο πολλά, αλλά δεν είναι επικίνδυνα, ίσα-ίσα έιναι πολύ χρήσιμα! ;) από αυτά κανένας δεν έπαθε τίποτε!

Σε τι είναι χρήσιμα? Και σίγουρα δεν είναι επικινδυνα? Μήπως δεν παθαίνουμε τπτ επειδή τηρούμε κάποιους κανόνες υγιεινής και επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, οπότε τι να μας κάνει ένα τόσο δα μικροβιάκι?

Διαφημίσεις

Σε τι είναι χρήσιμα? Και σίγουρα δεν είναι επικινδυνα? Μήπως δεν παθαίνουμε τπτ επειδή τηρούμε κάποιους κανόνες υγιεινής και επειδή είμαστε μεγάλα παιδιά, οπότε τι να μας κάνει ένα τόσο δα μικροβιάκι?

σε ένα σπίτι με νορμάλ καθαριότητα, τα μικρόβια αυτά είναι χρήσιμα για το ανοσοποιητικό του ιδιοκτήτη, γιατί το "προπονούν" για δυσκολότερους αντιπάλους. Εννοείται ότι το βρέφος δεν έρχεται σε επαφή με αυτά, αλλά σιγά-σιγά κόβουμε τις αποστειρώσεις κλπ για να έρθει σε επαφή, να προσβληθεί και να κληθεί να τα αντιμετωπίσει ο οργανισμός τους. Όταν χρησιμοποιείς ισχυρά καθαριστικά, τύπου ντετόλ και απολυμαντικά, σκοτώνεις πολλά μικρόβια που στην ουσία πρέπει να υπάρχουν, για να προπονείται όπως είπαμε ο οργανισμός. καλό είναι δλδ να γίνεται μια συχνή καθαριότητα με απλό σαπούνι στην κουζίνα, δεν χρειάζονται χλωρίνες κλπ, αυτές πιο πιθανό είναι να κάνουν άσθμα στο παιδί.

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

σε ένα σπίτι με νορμάλ καθαριότητα, τα μικρόβια αυτά είναι χρήσιμα για το ανοσοποιητικό του ιδιοκτήτη, γιατί το "προπονούν" για δυσκολότερους αντιπάλους. Εννοείται ότι το βρέφος δεν έρχεται σε επαφή με αυτά, αλλά σιγά-σιγά κόβουμε τις αποστειρώσεις κλπ για να έρθει σε επαφή, να προσβληθεί και να κληθεί να τα αντιμετωπίσει ο οργανισμός τους. Όταν χρησιμοποιείς ισχυρά καθαριστικά, τύπου ντετόλ και απολυμαντικά, σκοτώνεις πολλά μικρόβια που στην ουσία πρέπει να υπάρχουν, για να προπονείται όπως είπαμε ο οργανισμός. καλό είναι δλδ να γίνεται μια συχνή καθαριότητα με απλό σαπούνι στην κουζίνα, δεν χρειάζονται χλωρίνες κλπ, αυτές πιο πιθανό είναι να κάνουν άσθμα στο παιδί.

A ok, αλλά αν το παιδί τυχει να έρθει σε επαφή μαζί τους χωρίς να έχει προπονηθεί δεν μπορεί να πάθει κάτι? Εννοώ όχι πολύ σοβαρό όπως με το σακαζάκι...

Αγγελίνα καληνυχτα!

A ok, αλλά αν το παιδί τυχει να έρθει σε επαφή μαζί τους χωρίς να έχει προπονηθεί δεν μπορεί να πάθει κάτι? Εννοώ όχι πολύ σοβαρό όπως με το σακαζάκι...

Αγγελίνα καληνυχτα!

στο βρέφος ναι, προσέχουμε. Τώρα σε ένα μωράκι της ηλικίας της δικιάς μου π.χ., που έχει αρχίσει και σέρνεται και κάτω και χώνεται οπουδήποτε κι ό,τι βρει το βάζει στο στόμα, δεν είναι το ίδιο επικίνδυνο πια, εκτός κι αν το μωράκι έχει θέμα που επηρεάζει το ανοσοποιητικό του.

Γενικά το ανοσοποιητικό μας είναι πολύ πιο δυνατό από ό,τι νομίζουμε, και τα παιδάκια που είναι στην εξοχή και κυλιούνται όλη μέρα στα χώματα δεν παθαίνουν και τίποτε, τα δικά μας των διαμερισμάτων είναι λίγο πιο ευαίσθητα ;) κι αυτό που λένε οι κατά των εμβολίων για τα πολλαπλά, ότι δεν μπορεί ο οργανισμός να αντιμετωπίσει πολλά παθογόνα ταυτόχρονα είναι λάθος, γιατί σε καθημερινή βάση αντιμετωπίζει με επιτυχία κάτι δεκάδες με εκατοντάδες την ίδια στιγμή.

λένε ότι το καλύτερο καθαριστικό για κουζίνα και μπάνιο είναι σόδα και ξύδι

bh45qekil.png

Α ναι δεν μιλάμε για παιδια που πιάνουν πράγματα κ τα βαζουν στο στόμα. Φαντάζομαι πως είναι σε θεση να αντιμετωπίσουν πολλά μικρόβια. Τώρα αν σου κάτσει το μικρόβιο-κομάντο είναι κ λίγο θεμα λότο, αλλά δεν είναι και το μόνο.

Πάντως αν κατάλαβα καλά, για πολύ μικρά μωρά οι πιθανότητες να πάθουν κάτι από σακαζακι είναι μικρές αν προσέχουμε κατά την παρασκευή κ την αποστείρωση. Το πολύ ζεστο νερό δεν το συνιστούν επειδή καταστρέφει τα θρεπτικά συστατικά του γαλατος. Θα μου πεις και αν σου κάτσει??? Πολλά μπορεί να σου κάτσουν και από τυχη δεν σου έχουν κάτσει...ξέρω και γω?

αυτό λέω κι εγώ γενικότερα, είναι να μην σου κάτσει. και δεν είμαστε τώρα να τρελαινόμαστε για το σακαζάκι, έχουμε κι άλλο μαλλί να ξάνουμε :D

πιστεύω ότι η περίπτωση της ΛΕΝΑΣ είναι ιδιάζουσα, και τα δύο παιδάκια να πάθουν κάτι από τη φόρμουλα; αλλά να που συμβαίνουν κι αυτά δυστυχώς

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...