Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Γι'αυτο έχω 15 χρονια να έρθω τελευταιο ΣΚ Πάτρα

Να σας ρωτήσω κάτι...Για μωρό 13 μηνων, βραδυνό πίτσα κ μπυρα είναι οκ ε? :tongue:

ναι ρε....μια χαρα ειναι .... την ανοιξη-καλοκαιρι ακομα καλυτερα βεβαια!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν, έχω να σας πω το εξής: καλό είναι να ελεγχθεί η όραση πριν τον χρόνο για πρώτη φορα κι από εκεί και πέρα άπαξ ετησίως. Τάδε έφη παιδο-οφθαλμίατρος. Τον μικρό τον πήγα 10 μηνών και μου είπε, έχει τη φυσιολογική υπερμετρωπία που έχουν όλα σε αυτή την ηλικία.

Φωτεινή μου, συμπάσχω...απ' τα δόντια σου τα κάνει αυτά. μήπως να της έδινες λίγο ντεπόν? Μουντιζάλ βάζετε?

Καλή διασκέδαση Αερικούλι!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

kinka βρηκα ένα αρθρο που λεει για τα μικρόβια το γάλα σε σκόνη. Είναι από το almiron. Δεν το έχω διαβασει ακομα είναι κ στα αγγλικα. Θυμαμαι ότι είχες αναφερθει στο θεμα της ΛΕΝΑΣ

Λοιπόν, έχω να σας πω το εξής: καλό είναι να ελεγχθεί η όραση πριν τον χρόνο για πρώτη φορα κι από εκεί και πέρα άπαξ ετησίως. Τάδε έφη παιδο-οφθαλμίατρος. Τον μικρό τον πήγα 10 μηνών και μου είπε, έχει τη φυσιολογική υπερμετρωπία που έχουν όλα σε αυτή την ηλικία.

Φωτεινή μου, συμπάσχω...απ' τα δόντια σου τα κάνει αυτά. μήπως να της έδινες λίγο ντεπόν? Μουντιζάλ βάζετε?

Καλή διασκέδαση Αερικούλι!

Δεν είχα ιδέα ότι καλό είναι να τα δει παιδοοφθαλμίατρος πριν το χρόνο, νόμιζα ότι μόνο αν φοβόμαστε για κάποιο θέμα τα πάμε.

Είναι δόντια άραγε; η αλήθεια είναι ότι τις τελευταίες μέρες έχει πάλι πολλά σάλια, που είχαν σταματήσει, αλλά με ακρίβεια ρολογιού την πιάνουν αυτά τα δόντια;;; :rolleyes: δεν ξέρω δλδ αν φταίει το ότι μισοξυπνάει όταν περνάει στη φάση του πιο ελαφρύ ύπνου, κι εκεί θέλει εμένα για να ξανακοιμηθεί. Αλλά το ρισκάρεις να το αφήσεις μόνο του το παιδί, ενώ έχει λόγο που σε ζητάει;

Αλοιφή μας είπε η παιδίατρος να μην της βάζουμε, ντεπόν δεν της έχω δώσει η αλήθεια είναι, το φυλάω για περιπτώσεις πυρετού μόνο.

Κάπου διάβαζα ότι σε αυτή την ηλικία τα πιάνει πιο έντονο το άγχος αποχωρισμού, θέλω να το συζητήσω και με την παιδίατρο από βδομάδα που θα πάω να δω τι θα μου πει...

Αερικό καληνύχτα και καλή εκδρομούλα αύριο! :D

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

kinka βρηκα ένα αρθρο που λεει για τα μικρόβια το γάλα σε σκόνη. Είναι από το almiron. Δεν το έχω διαβασει ακομα είναι κ στα αγγλικα. Θυμαμαι ότι είχες αναφερθει στο θεμα της ΛΕΝΑΣ

almiron έπινε και η δικιά μου στην Ελλάδα. Σας έχω πει που όταν ήρθαμε εδώ ψάχναμε τι γάλα σκόνη να της δίνουμε και βρήκαμε ένα βιολογικό, το λεγόμενο Similac. Χαρήκαμε κι εμείς που ήταν βιολογικό, τι ωραία τι καλά, δεν περνάνε 3 μέρες, πρώτη είδηση: απόσυρση όλες οι παρτίδες που ήταν σε κυκλοφορία, προληπτικά και καλά με την υποψία ότι μπορεί να περιέχουν bug parts, όχι επικίνδυνα για την υγεία των βρεφών βέβαια, αλλά μπορεί να τους έκαναν δυσπεψία, γκρίνια και να μην θέλουν να φάνε... :!:

κι εγώ τραγουδούσα αυτό

AQXVHITd1N4

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

βασικα καταλαβα ότι το σακαζάκι δεν βρίσκεται μονο στο γαλα (έχει βρεθει σε αρκετα δείγματα) αλλά υπαρχει και μεσα στα σπίτια. Θέλει προσοχή στην παρασκευη του γάλατος κ ειδικα για μωρά έως 2 μηνων με αδύναμο ανοσοποιητικο...

http://www.almiron.gr/uploads/files/661.pdf

Γιατί όχι αλοιφη? :confused: Όχι ότι κάνει και τίποτα θαύματα, βέβαια...

Μη με σκιάζετε βραδιάτικα με τη σκόνη, κι ο μικρός μου ακόμα το Humana 3 πίνει.

Παρεμπιπτόντως, σε παιδοοφθαλμίατρο μπορούν να πάνε τα μωρά και πριν μιλήσουν και συνεννοηθούνε.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Για μίλα και αν δεις αποτέλεσμα μοιράσου το μαζί μας μπας και σωθούμε κι εμείς! Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω κάνει πολλές ακτινογραφίες το τελευταίο 12μηνο και δεν θέλω να επιβαρύνω τον οργανισμό μου και με τις ακτινογραφίες για το αυχενικό... και με το ΙΚΑ μαγνητική ή αξονική δεν προβλέπεται!
Ελα βρε κοριτσάκι, πλακώθηκα σε δουλειές και ξεχάστηκα. Οπωσδήποτε θα σου πω οτι μάθω απο την ομοιοπαθητικό. Το μόνο που ξέρω απο πρακτικούς παλιούς λέει οτι παίρνεις μαλλί απο πρόβατο (μη γελάς) δε το πλένεις και νομίζω του ρίχνεις τσίπουρο και το κάνεις κατάπλασμα. Αλλά που να βρεις πρόβατο να το κουρέψεις;

ναι το σακαζάκι θέλει μια προσοχή, είναι σπάνιο βέβαια, αλλά είναι και αρκετά σοβαρό αν το κολλήσει το μωρό. Κι εγώ βέβαια με κρύο νερό της το φτιάχνω το γάλα, βρασμένο και κρυωμένο, αλλά βλακεία μου.

δεν ξέρω Αγγελίνα μου γιατί όχι στην αλοιφή, αλλά θυμάμαι μας το είχε πει εμφατικά, να μην χρησιμοποιήσουμε καμιά τέτοια αλοιφή για τα ούλα, ίσως επειδή έχουν αλκοόλ; Δεν τη χρειάστηκα κι εγώ και δεν ρώτησα περαιτέρω. μας είχε πει να της βάζουμε βρεγμένα πανιά στο ψυγείο να κρυώνουν και να της δίνουμε να δαγκώνει.

bh45qekil.png

Διαφημίσεις

Ελα βρε κοριτσάκι, πλακώθηκα σε δουλειές και ξεχάστηκα. Οπωσδήποτε θα σου πω οτι μάθω απο την ομοιοπαθητικό. Το μόνο που ξέρω απο πρακτικούς παλιούς λέει οτι παίρνεις μαλλί απο πρόβατο (μη γελάς) δε το πλένεις και νομίζω του ρίχνεις τσίπουρο και το κάνεις κατάπλασμα. Αλλά που να βρεις πρόβατο να το κουρέψεις;

αυτό φαντάζομαι είναι για τη θερμότητα ε; άσχετο, αλλά θυμήθηκα που μου έλεγε κάποτε ο πατέρας μου ότι παλιά που δεν υπήρχαν θερμοκοιτίδες, τα προωράκια τα βάζανε μέσα στο μαλλί που είχαν γνέσει από τα πρόβατα!

bh45qekil.png

Αγγελίνα γιατί φοβάσαι? Μόνο στο γάλα μπορεί να υπάρχουν μικρόβια? Το μόνο μέρος που θα εισαι σίγουρη είναι αν το βαλεις σε μια αποστειρωμενη γυαλα...Ειναι να μην σου τυχει

αυτό φαντάζομαι είναι για τη θερμότητα ε; άσχετο, αλλά θυμήθηκα που μου έλεγε κάποτε ο πατέρας μου ότι παλιά που δεν υπήρχαν θερμοκοιτίδες, τα προωράκια τα βάζανε μέσα στο μαλλί που είχαν γνέσει από τα πρόβατα!

Πολύ σωστά. Αλλά γιατι λέει να μη το πλύνω, ποια η διαφορά δε ξέρω.

Δίκιο έχεις, μαλεκον, αλλά όσο να 'ναι, αγριεύομαι όταν ακούω τέτοια. Είμαι που είμαι αυτές τις μέρες.

Σε καταλαβαινω απόλυτα...αλλα πιστευω πως τα μικροβια που ζουν στον παγκο της κουζίνας μου είναι πιο πολλά και πιο επικίνδυνα...Και μην πας βραδιάτικα να λούσεις με ντετόλ την κουζίνα σου, να χαρείς :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...