Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κορίτσια, πρώτα θα πάω σε ΩΡΛ στη Θεσσαλονίκη (σε 2 μάλιστα) και αναλόγως τι θα μου πουν. Θα πάω και σε ομοιοπαθητικό, αλλά πρώτα να έχω σίγουρη διάγνωση.

μαλεκόν, τα έγραψα, αλλά προληπτικά μια επίσκεψη δεν βλάπτει. Αν είχαμε πάει κι εμείς πιο νωρίς, θα είχαμε βάλει τα γυαλιά από τα 2,5 και τον στραβισμό θα τον είχαμε γλυτώσει.

Το Ξοζάλ του φέρνει κόπωση και υπνηλία και δεν του το δίνω.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Σε ξωκλησσι το ραντεβου, σε ξωκλησσι σαν την Βουγιουκλακη και τον Παπαμιχαηλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον θα βαλουνε στεφανι τα καμαρια μας με δοξα και τιμη!!!!!!!!!!!!!!!

Σε ξωκλησσι το ραντεβου, σε ξωκλησσι σαν την Βουγιουκλακη και τον Παπαμιχαηλ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Τουλαχιστον θα βαλουνε στεφανι τα καμαρια μας με δοξα και τιμη!!!!!!!!!!!!!!!

Ναι σε ξωκκλήσι για να μην μας χρεώσει και πολλές ζημιές η εκκλησία :lol: ο καλύτερος παιδότοπός της λέμε! Τι ψύχωση έχει με την εκκλησία ποτέ δεν κατάλαβα... από μωρό που την έβαζα μέσα... αποχαυνωνόταν... τώρα παίζει κιόλας!

Διαφημίσεις

Για μυωπία ανησυχώ κι εγώ για την Κωτίτα γιατί ο μπαμπάς μας είναι σχεδόν τυφλός χωρίς τα γυαλιά του και η μαμά μας... έχει ένα μάτι (όχι από μυωπία αλλά από αμβλυωπία) και λόγω προωρότητας έχει μεγαλύτερους κινδύνους...

Δεν ξέρω αν έχω αυχενικό... το υποψιάζομαι αλλά φοβάμαι να το ψάξω... πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή αλλά δεν προλαβαίνω! Το σίγουρο είναι πως έχω tennis elbow και στα δύο χέρια και αυτό είναι από τη δουλειά στον υπολογιστή και το ποντίκι!

Ετσι γίνετε συνήθως. Απο τον υπολογιστή. Πάντως οποια και να είναι η διάγνωση δε γίνετε τίποτα. Τι κολάρα, τι φυσιοθεραπείες, τι φάρμακα τζίφος. Απλά μαθαίνεις να υποφέρεις. Εγω εδω και 4 χρόνια δεν έχω κοιμηθεί ουτε ενα βράδυ σωστά. Μουδιάζουν τα χέρια μου και ξυπνάω. Μια όμως και άρχισα με ομοιοπαθητικό θα μιλήσω μαζί της μπας και εχει κάτι να μου πει.

Για μίλα και αν δεις αποτέλεσμα μοιράσου το μαζί μας μπας και σωθούμε κι εμείς! Το πρόβλημά μου είναι ότι έχω κάνει πολλές ακτινογραφίες το τελευταίο 12μηνο και δεν θέλω να επιβαρύνω τον οργανισμό μου και με τις ακτινογραφίες για το αυχενικό... και με το ΙΚΑ μαγνητική ή αξονική δεν προβλέπεται!

Δεν ήταν ιδιαίτερα πρόωρη όπως εσεις Μαρκοπουλίνο... 36 εβδομάδες... αλλά λόγω ιστορικού μας είπαν να την κοιτάξουμε οπωσδήποτε στα 3...

για να πάει οφθαλμίατρο θα πρέπει να μπορεί να συνεννοηθεί φαντάζομαι!

Διαφημίσεις

Έφυγα κορίτσια! :) Πάω να φάω και να ξεραθώ γιατί δεν ξέρουμε τελικά τι θα κάνουμε αύριο... μπορεί να κάνουμε εκδρομή ημερήσια στην Εύβοια!

Φιλούδκια!

Να περασετε καλα αν πατε εκδρομη!!!! Εμεις περιμενουμε ενα ζευγαρι φιλων για παρεα αυριο, ειναι και εγκυος η κοπελα και ελπιζω να ειναι φρονιμος ο Μαριος για να μην σκιαχτει η κοπελα με το τι την περιμενει!!!!!!!!!!!!!!!

καλέεεεε τι έγινε εδώ μέσα, λίγο γύρισα το κεφάλι μου αλλού και το κάνατε αμέρικαν μπαρ;

από τα λίγα που διάβασα, Αγγελίνα καλωσήρθες με το καινούριο σου πράμα :D, κι εύχομαι να είναι όσο πιο ανώδυνο το θέμα του μικρού σας. Και θα συμφωνήσω, ρίξε και μια ματιά στην ομοιοπαθητική να δεις μήπως βγει τίποτε κι από εκεί.

Καλά, δίπλα πήγαν όλες για μπάνιο, τι αποκλεισμός και κακό ήταν αυτό;

Θυμάστε που σας είχα πει ότι έστρωσα τον ύπνο της μικρής; ΧΑ, τώρα γελάω με πίκρα, πάλι τα ίδια έχουμε, ανά 1,5 ώρα τη νύχτα ξύπνημα και ύπνος μόνο αγκαλιά μου ή στο κρεβάτι μας... τι να κάνωωωωωωωωωω; να επιμείνω στο να την αφήνω να κοιμάται μόνη της; δεν μπορώ να της το κάνω αυτό, κάθε βράδυ να έχουμε κλάματα και δράματα. από την άλλη, δεν θέλω και να κοιμάται στην αγκαλιά μου, κι εγώ δεν την παλεύω να ξυπνάω κάθε μία ώρα, κι αυτή δεν κοιμάται καλά... έχω σκάσει με αυτό το θέμα...

you may have oysters, but you'll never find a pearl

bh45qekil.png

Ναι σε ξωκκλήσι για να μην μας χρεώσει και πολλές ζημιές η εκκλησία :lol: ο καλύτερος παιδότοπός της λέμε! Τι ψύχωση έχει με την εκκλησία ποτέ δεν κατάλαβα... από μωρό που την έβαζα μέσα... αποχαυνωνόταν... τώρα παίζει κιόλας!

Tα παιδιά ξέρουν καλύτερα.;)

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...