Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μου τον μάτιασε τον άντρα η παλιολαρισαία! γρρρρρρρρρ δεν θα έρθει αθήνα; Θα γίνω το ραπι ντέπι της!

Το αερικόπουλο καλά είναι κεφάτο, ορεξάτο με λιγότερες μυξούλες ξεραμένο στο κρεβάτι του γιατί έκανε την οικοδέσποινα σήμερα :lol: Ελπίζω να μην έχουμε βήχα.. όταν την πιάνει βήχας ταλαιπωρείται γιατί νυστάζει και δνε μπορεί να κοιμηθεί και την πιάνουν τα κλάματα από τα νεύρα της!

Αγγελίνα άμα δεν έχεις θέμα εσύ δεν έχω ούτε εγώ....

σίδερο... μπλιαχ... εγώ θα τα έβαζα μέσα στην ντουλάπα να βγάλουν τον σκασμό!

με έχουν πεθάνει τα χέρια μου σήμερα και σα να το ξέρε η κόρη μου θυμήθηκε ό,τι γυμνάσιο και λύκειο ξέρει για να κάνουμε μαζί όταν την έγδυνα!!!!

Θα μου τα σακατέψει λέμε!

Δηλαδη Αγγελινα μπορει να εχι ωτιτιδα και να μην εχει κανενα συμπτωμα??? Πακετο αυτο, πως να το προλαβεις???

Δεν το προλαβαίνεις. Δεν είναι σαν τον βήχα, που λες πχ να δώσω κάτι να προλάβω τα ακροαστικά. Απλά με το που αρχίζει το συνάχι, ξεκινας αμέσως ορούς, οτριβίν, αέριους και κάνεις το σταυρό σου. Αλλά αν την πάθει, την έπαθε. Κι αν είναι οξεία μέση ωτίτιδα, όπως κάνει πάντα ο δικός μου, δηλαδή μαζεύεται υγρό πίσω από το τύμπανο και το πιέζει, δεν την γλυτώνεις την αντιβίωση, δεν περνάει χωρίς αυτή.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Αυτοματιαζεται μονο του καλε αυτο ειναι ψωναρα!!!!!!!!!!!

Μπραβο στην Κωτιτα που ειναι καλυτερα αντε να φτιαξει και ο καιρος να σας δουμε και απο κοντα.

Ειναι μεγαλο πακετο αυτο Αγγελινα εχεις δικιο κοιτα και την ομοιοπαθητικη μπας και...

Κανε και την ακτινογραφια μηπως εχει ιγμοριτιδα το παιδι, εχει και ο αντρας μου και ταλαιπωριεται κατα καιρους.

Μου τον μάτιασε τον άντρα η παλιολαρισαία! γρρρρρρρρρ δεν θα έρθει αθήνα; Θα γίνω το ραπι ντέπι της!

Το αερικόπουλο καλά είναι κεφάτο, ορεξάτο με λιγότερες μυξούλες ξεραμένο στο κρεβάτι του γιατί έκανε την οικοδέσποινα σήμερα :lol: Ελπίζω να μην έχουμε βήχα.. όταν την πιάνει βήχας ταλαιπωρείται γιατί νυστάζει και δνε μπορεί να κοιμηθεί και την πιάνουν τα κλάματα από τα νεύρα της!

Αγγελίνα άμα δεν έχεις θέμα εσύ δεν έχω ούτε εγώ....

σίδερο... μπλιαχ... εγώ θα τα έβαζα μέσα στην ντουλάπα να βγάλουν τον σκασμό!

με έχουν πεθάνει τα χέρια μου σήμερα και σα να το ξέρε η κόρη μου θυμήθηκε ό,τι γυμνάσιο και λύκειο ξέρει για να κάνουμε μαζί όταν την έγδυνα!!!!

Θα μου τα σακατέψει λέμε!

Τα χέρια σου; Ελα να κάνουμε παρέα. Ενεκα το αυχενικό, δεν έχω πλεόν χέρια. ΥΠΟΦΕΡΩΩΩΩΩ.

Διαφημίσεις

Λες να μην βλεπει και το δικο μου??? Αν και αυτος πεφτει απο την βιασυνη του και απο το να προλαβει να κανει τζαναμπετια.

Ναι βρε, μην ανησυχείς για τέτοια εσύ. Ο δικός μου δεν ήταν ζωηρός, ούτε έτρεχε και τόσο, απλά σκόνταφτε συνέχεια όταν περπατούσε. Έφτασε το παιδί τα 3 κι εμφάνισε στραβισμό στο αριστερό του μάτι. για να μας κόψει να τον πάμε σε οφθαλμίατρο, ο οποίος μας είπε ότι έχει ανισόμετρη υπερμετρωπία, τους διπλάσιους βαθμούς στο ένα μάτι απ' ό,τι στο άλλο, και γι' αυτό συνέβαιναν όλα αυτά. Βάλαμε γυαλιά και στρώσαμε. Βέβαια με τον στραβισμό παλεύουμε ακόμα, αλλά στη χειρότερη θα κάνει ένα λέηζερ μετά τα 12 και θα το λύσουμε κι αυτό. Ευτυχώς είναι στο ένα μάτι μόνο.

Αερικό, κι εμένα ο μικρός με πεθαίνει τελευταία στο άλλαγμα. Με δαγκώνει κιόλας! Εμ, θα έπρεπε να έχω θέμα λες, με το νέο νικ?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Δεν ξέρω αν έχω αυχενικό... το υποψιάζομαι αλλά φοβάμαι να το ψάξω... πρέπει να το κάνω κάποια στιγμή αλλά δεν προλαβαίνω! Το σίγουρο είναι πως έχω tennis elbow και στα δύο χέρια και αυτό είναι από τη δουλειά στον υπολογιστή και το ποντίκι!

Μπραβο στην Κωτιτα που ειναι καλυτερα αντε να φτιαξει και ο καιρος να σας δουμε και απο κοντα.

Κι εμένα μου λείψατε... να δώσουμε ραντεβού σε καμμιά... εκκλησία :lol: (δες δίπλα)

Ευτυχώς η δική μου Αγγελίνα το δάγκωμα ανθρώπων δεν το έχει ανακαλύψει ακόμα... με δαγκώνει μόνο όταν της βάζω mundisal στα δόντια κι αυτό γιατί στην αρχή είχα αστείες αντιδράσεις και το έκανε σαν παιχνίδι... τώρα τελευταία όμως επειδή πονάει πολύ το δάγκωμά της είμαι ανέκφραστη και έχει αρχίσει να το μειώνει ευτυχώς! Εμάς μας ταράζει με τα ακροβατικά... όσο για το άλλαγμα έχω καταλάβει πλέον ότι κανένα παιδί από την ώρα που θα περπατήσει και μετά δεν γουστάρει να είναι ανάσκελα και να το κόβουν από την εξερεύνηση οπότε όλα αντιδρούν!

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...