Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Παιξτο κουφη και στραβη, δεν θα σε παρεξηγησουν τα ρουχα. Αστα και αυριο μερα ειναι!!!!!

Ο Μαριος απεκτησε καινουργιο καρουμπαλο μεγεθους πινγκ πονγκ σημερα παιζοντας με τον πατερα του μαξιλαροπολεμο, πεταξε το μαξιλαρι κατω και εκανε βουτια να ξαπλωσει πανω αλλα δεν βρηκε τον στοχο βρηκε το πατωμα.....

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μπα...δε κατεβηκαμε...πρωτον δεν εχει καλο καιρο και δευτερο σημερα ειδικα ειναι λιγο καπως με το παιδι...πολυκοσμια, μεθυσμενοι κλπ κλπ.

Γι'αυτο έχω 15 χρονια να έρθω τελευταιο ΣΚ Πάτρα

Να σας ρωτήσω κάτι...Για μωρό 13 μηνων, βραδυνό πίτσα κ μπυρα είναι οκ ε? :tongue:

Παιξτο κουφη και στραβη, δεν θα σε παρεξηγησουν τα ρουχα. Αστα και αυριο μερα ειναι!!!!!

Ο Μαριος απεκτησε καινουργιο καρουμπαλο μεγεθους πινγκ πονγκ σημερα παιζοντας με τον πατερα του μαξιλαροπολεμο, πεταξε το μαξιλαρι κατω και εκανε βουτια να ξαπλωσει πανω αλλα δεν βρηκε τον στοχο βρηκε το πατωμα.....

Χαχαχα, αυτά είναι. Εμένα ο Νικόλας σήμερα μου έσπασε το πορτατίφ. Εμεινε η κρεβατοκάμμαρα με ένα πορτατιφ μονο.

Διαφημίσεις

Η πιτσα θα του πεσει βαρια βρε!!!!!!

Ενω η μπύρα όχι :D:D:D:D:D

Μια γωνια της έδωσα ζυμαρι με τυρι ήταν. Και φυσικά ηθελε από την μπυρα μου κ έβρεξα το δαχτυλο μου κ της εδωσα

Μόλις έκατσα :D Αγγελίνα έχω την εντύπωση πως μπορείς να ζητήσεις απο τους διαχειριστές τα στοιχεία σου... τα παλιά σου email για να δεις το email ενεργοποίησης που σου είχαν στείλει και άρα να δεις ποιο μέιλ έχεις δηλώσει τουλάχιστον τα έχεις;

Ιδέαν δεν έχω. Άσε μωρέ, αφού την έκανα όλη τη διαδικασία τώρα, καλά είμαι κι έτσι.

Gioli, βράστο το σίδερο, κάτσε με τις καινούριες σου φιλενάδες! Ξέρεις τι καλή παρέα κάνουμε? Μου λείψανε κι εμένα τόσον καιρό οι σκατιάρες!:P

Μαρκοπουλάκι μου, τι να πω...συνηθισμένα βέβαια τα βουνά από τα χιόνια, αλλα και πάλι...περαστικά!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μολις περασει αυτο Αγγελινα θα κανει αλλο στανταρ. Αφου σημερα πριν χτυπησει παλι κοιταγα το καρουμπαλο που εκανε το προηγουμενο Σαββατο και αναρωτιομουνα ποτε θα φυγει, ετσι εκανε αλλο ενα για να τα εχει σετ.

Διαφημίσεις

Μαρή μαλεκον! Μην κάνεις τέτοια! Άκου μπύρα στο μωρό! Άμα σου ζητήσει τσιγάρο, θα της δώσεις τζούρα?

Καλά είμαστε εμείς...αλλα και πριν την αντιβίωση, καλά ήμασταν. Πλεον τις έχει συνηθίσει ο οργανισμός του τις ωτίτιδες φαίνεται και δεν κάνει ούτε πυρετό, ούτε το οτιδήποτε, για να την ψυλλιαστώ. Όταν θα παραπονεθεί για πόνο στο αυτί, είναι στα πρόθυρα ρήξης τυμπάνου, για να καταλάβεις.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μολις περασει αυτο Αγγελινα θα κανει αλλο στανταρ. Αφου σημερα πριν χτυπησει παλι κοιταγα το καρουμπαλο που εκανε το προηγουμενο Σαββατο και αναρωτιομουνα ποτε θα φυγει, ετσι εκανε αλλο ενα για να τα εχει σετ.

ε το παιδί να μη πηγαίνει μονόπατα.

Αυτά τραβούσα κι εγώ με τον μεγάλο από τοτε που περπάτησε...αλλά εκείνο το καημένο δεν έβλεπε και καλά.:( Αργήσαμε να το καταλάβουμε.:(

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...