Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Kλασσικά. ;)

Ναι, σωστά, άστο για λίγο αργότερα. Αν και στοιχηματίζω πως θα πετάξει τη σκούφια της που θα αλλάξει το κέντρο βάρους του ενδιαφέροντός σου! ;)

Λοιπόν, ξυπνήσανε και την κάνω. Τα λέμε αργότερα. Χάρηκα εγκαρδίως! :D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Ραννιτσα δεν εργαζεσαι?

Εγω κανω 2 δουλειες να δω πως θα τα βγαλω περα............

το σαββατο δε δουλευω εκτος σπανιων περιπτωσεων

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1932407#post1932407

ποστ 137, εκτός θεματος :tongue: Άσχετο αν στο επόμενο ποστ συνεχίζω εντός θεματος. Τους το ειπα

ωχ! σε πηρα στο λαιμο μου! :s

Τσουπ τσουπ ηρθα κι εγω.

Η μικραν παει σε παρτυ μασκε και εγω θα εχω σε λιγο εδω τον βασιλια ΚΑΡΝΑΒΑΛΟ

Την πεθερα μου μουχαχαχ

χαχαχαχαχαχα τελειο!

Είναι κανείς εδώ??????

ωχ! σε πηρα στο λαιμο μου! :s

Ναι εσύ φταις...Όχι οι διαχειριστές που δεν κατάλαβαν ούτε τι ρώτησες, αλλά κυτίως τι απάντησα...

τι εγινε? ολες ειστε εκτος και μονο η πατρινια σπιτι? μα τι ειρωνια της τυχης (μου) ειναι αυτη! :tongue:

Υπάρχει Θεός (βλ. παραπάνω :tongue:) Δεν τον πήγες στην παρέλαση τον μικρό?

Διαφημίσεις

Καλησπέρα κορίτσια, εχω ένα σίδερο απίστευτο. Με κοιτάει αλλά εγω κοιτάω απο την άλλη μεριά, μου λέει ψιτ εδω είμαι και εγω κανω τη κουφή. Εφτιαξα μια λουίζα και κάθομαι και σκέφτομαι, να σιδερώσω ή να το αφήσω μαζί με τα επόμενα που θα στεγνώσουν;

Καλησπέρα κορίτσια, εχω ένα σίδερο απίστευτο. Με κοιτάει αλλά εγω κοιτάω απο την άλλη μεριά, μου λέει ψιτ εδω είμαι και εγω κανω τη κουφή. Εφτιαξα μια λουίζα και κάθομαι και σκέφτομαι, να σιδερώσω ή να το αφήσω μαζί με τα επόμενα που θα στεγνώσουν;

Έλα μωρέ, σαββατόβραδο είναι, ρίξτο κ εσύ λιγο έξω :tongue: Άστο το σίδερο για αυριο

Μόλις έκατσα :D Αγγελίνα έχω την εντύπωση πως μπορείς να ζητήσεις απο τους διαχειριστές τα στοιχεία σου... τα παλιά σου email για να δεις το email ενεργοποίησης που σου είχαν στείλει και άρα να δεις ποιο μέιλ έχεις δηλώσει τουλάχιστον τα έχεις;

Έλα μωρέ, σαββατόβραδο είναι, ρίξτο κ εσύ λιγο έξω :tongue: Άστο το σίδερο για αυριο

λες ε; Να δω τι θα φορέσει ο σύζυξ τη νύχτα που θα βγει για δουλειά που εχω να βάλω σίδερο δε ξέρω απο πότε:oops:

Μπα...δε κατεβηκαμε...πρωτον δεν εχει καλο καιρο και δευτερο σημερα ειδικα ειναι λιγο καπως με το παιδι...πολυκοσμια, μεθυσμενοι κλπ κλπ.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...