Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιι

ελατε ελατε....θα χαρω πολυ να σας γνωρισω!!!!!!!

χιχιχιχι ελα μωρε κριμα ειναι...... παρτε το κι αυτο το κοριτσι

:tongue:

και νιτσα....οχι δεν οδηγω...δυστυχως!!!!

οταν εβαλα μπρος για διπλωμα εμεινα εγκυος και μετα το αφησα....

τωρα βαριεμαι:mrgreen:

κι εγώ με το που πήρα το δίπλωμα έμεινα έγκυος. τώρα λέω να κάνω μαθήματα γιατί βαρέθηκα να εξαρτώμαι από τον Στεφ για να πηγαίνω στη δουλειά.

αργότερα θα με ψάχνει.;):mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Λοιπόν τα πράγματα βρέθηκαν μέσα σε μια σακούλα του Jumbo ταλαιπωρημένα... από γατιά (μπλιαχ).

Ήταν: η τσάντα, τα χαρτιά χύμα, το πορτοφόλι, η θήκη από το κινητό χωρίς το κινητό, η θήκη του δίσκου άδεια, ο δίσκος και το καλώδιο χύμα, η ταυτότητα χυμα, καπνοί, χαρτάκια στριφτίρια και χάπια όλα χύμα! Το μόνο που ήταν στην θέση του και δεν χρειάστηκε να αποστειρώσω/πλύνω ήταν οι κάρτες που ήταν στη θέση τους μέσα στο πορτοφόλι... δεν τις άγγιξαν καν! Μάλλον επανενεργοποιούνται (σίγουρα της εθνικής γιατί θα το κάνει η κουμπάρα μου).

Το κακό είναι ότι η ταυτότητα ακυρώθηκε και δεν επαναενεργοποιείται (για να σε αναγκάσουν προφανώς να βγάλεις τις καινούργιες!!!)

Αυτά! Πριν από λίγο μπήκαμε έκανα αποστείρωση και μου πήρε ολόκληρο τσιγάρο για να σας διαβάσω! Είστε ανελέητες... πάω στο παιδί μου :D

Νίτσα, δεν έχεις συμπεθέρα. κατά το δεν έχεις νύφη.

Σαλονίκη να κανονίσουμε να βρεθούμε Δώρα. θα χαρώ πολύ. Αγγελίνα κάνε πρόγραμμα.

Ζόπυρον, δεν σου το έχω ξαναπεί, αλλά γουστάρω τρελά τα ποστο σου, όταν απαντάς.

προσπάν είναι το σιρόπι για βήχα, φλέγματα, μπουκώματα. αυτίο παίρνω κι εγώ από χθες. είμαι με ψύξη και ιγμορίτιδα. περαστικά στο γαμπρούλη της Χριστίνας.

καλώς ήρθατε Ειρήνη, Μάρκο (το κανονικό όνομα;)!

ούτε εμείς βγαίνουμε βράδυ. λες και βγαίνουμε απόγευμα.

η μικρή μου χθες από τις 4.00-6.00 έκανε εμετό. χωρίς πυρετό, βήχα, μύξες, διάροια.

προσέχουμε τη διατροφή της και την προσέχουμε. γι' αυτό δεν μπήκα καθόλου χθες.

Πρώτα απ' όλα περαστικά στη νύφη μου!!!

και να πω ότι είσαι Ιούδας...

Επίσης το prospan το γνωρίζω κι εγώ. Το δίνω και στα 2παιδιά όταν είναι κρυωμένα και αποδίδει...

τι τραγουδάκι θα πεις?

Σκέφτομαι να πω ένα δικό μου το οποίο θα επινοήσω εκείνη την ώρα, σαν τις Κρητικές μαντινάδες ένα πράγμα...

"ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΦΙΛΗ ΕΣΥ, ΕΙΣΑΙ ΦΙΔΙ":mrgreen::mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Δωράκι κρίμα που δεν οδηγείς γιατί θα σου 'λεγα να ερχόσουν εσύ... Σιγά τι είμαστε???

Μία ευθεία... "ένα πακέτο τσιγάρα δρόμος"...

Σεβούλα, καλά κάνεις και δεν οδηγείς εσύ... δε γίνεται η αυτού υψηλότης να μην έχει ΣΟΦΈΡ!!! χιχιχι

Διαφημίσεις

δεν είναι ετοιμόλογες μόνο οι πόντιες πουλόπωμ, είναι και οι καππαδόκισσες.

γιατί χαλάστηκες; εγώ δεν τα πήρα με το "δεν έχω νύφη" που πέταξες τις προάλλες.

ντόμπρα, τσεκουράτα. περιμένω.

Σέβη μετά το μήνυμα 972!!!! πληγώθηκα ανεπανόρθωτα!!!!!!

κλαψ κλαψ κλαψ... αλλά δεν πειράζει...

Θα βρεθεί η κατάλληλη συμπεθέρα που θα εκτιμήσει τα χαρίσματα του παιδιού μου!!!!!!

Σέβη μετά το μήνυμα 972!!!! πληγώθηκα ανεπανόρθωτα!!!!!!

κλαψ κλαψ κλαψ... αλλά δεν πειράζει...

Θα βρεθεί η κατάλληλη συμπεθέρα που θα εκτιμήσει τα χαρίσματα του παιδιού μου!!!!!!

το παιδί σου είναι χαρισματικό,

εσύ ανήκεις εδώ, μαζί μας, στις αλλοπρόσαλλες.:mrgreen:

δεν είναι ετοιμόλογες μόνο οι πόντιες πουλόπωμ, είναι και οι καππαδόκισσες.

γιατί χαλάστηκες; εγώ δεν τα πήρα με το "δεν έχω νύφη" που πέταξες τις προάλλες.

ντόμπρα, τσεκουράτα. περιμένω.

Είπα ΕΓΩ τέτοιο πράγμα???? Συμπεθέρα.... όλα κι όλα....να λέμε τα σύκα-σύκα και τη σκάφη-σκάφη!!!!!

Αφού το κλείσαμε .... Δεν είπαμε ότι θα μείνουν τα παιδιά στη Λάρσα και θα προσέχεις και τα εγγόνια μας??? ε ε ε?

Γιατί ως γνωστόν όταν παντρευτούν τα παιδιά ΕΓΩ θα σεξαλώνω

(αχ ναι ναι ναι ουαου ουαου μπιπ μπιπ μπιπ) με τον συμπέθερο σου (τον άντρα μου!)...

Διαφημίσεις

εσύ ξεσάλωνε, εγώ θα κάνω μπέημπι σίτινγκ!

Έλα ρεεεε... ξέρεις τι ωραία που θα περνάς??? με τα εγγονάκια μας... και μην ανησυχείς, δε θα χάνεις επαφή με τον έξω κόσμο.

Θα σου στέλνω βιντεοσκοπημένο υλικό από τα μαγευτικά ταξίδια μου με το Γ. Καλά, ε? φανταζομαι... εσένα και τον Στέφανο στον καναπέ, να έχετε κοιμίσει τα εγγονάκια για να βγουν τα παιδιά και να βλέπετε dvd εμένα και το Γιάννη στα Κανάρια νησιά... και να είναι χειμώνας κι εμείς θα 'μαστε με μαγιό

wow wow wow :mrgreen::mrgreen::mrgreen:

Στο χω πει συμπεθέρα, δεν έχω κανένα πρόβλημα να μετοικίσει ο υιός μου στη Λάρσα..

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...