Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Κορίτσια καλημέρα! 

Έκανα επεμβατικη υστεροσκοπηση αυτό το μήνα για διορθωση του σχήματος της μητρας , ωστε με το καλο να προχωρήσουμε σε ετ.Μου ήρθε περίοδος στην αναμενόμενη ημερομηνία αλλά πρώτα με αρκετά καφέ και έπειτα από μια μέρα αιμα αλλά πολύ λίγο...με το σταγονόμετρο...Έχει τύχει σε καμία να έχει λίγο αιμα στη περίοδο μετα από υστεροσκοπηση;

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Αγγελίνα; Γιατί έκανες τρίτο νικ; Welcome back φιλενάδα με το φτιαγμένο πράμα :D

Άμα σου πω θα πέσεις κάτω απ' τα γέλια...ξέχασα ΚΑΙ το password ΚΑΙ το mail μου, η άπαιχτη χάκερ! Και ξανάκανα λογαριασμό για τον ίδιο λόγο και στο φόρουμ!:oops:

Καταλαβαίνεις τώρα για τι μιλάμε?:rolleyes: Κι ύστερα μου την έλεγε η Σέβη, που δεν φτιάχνω άλμπουμ! :lol:

Μαλεκόν, πίστεψέ με, έχουν κάνει και πολύ χειρότερα οι διαχειριστές, τους λίγους μήνες που έχω γραφτεί.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Στα τυρογαριδάκια τους κέρδισαν ρε γμτ? :tongue:

Όχι...τέτοιους θέλανε, τέτοιους βάλανε. Και επειδή, σε πολύ σημαντικά θέματα, τη διάθεσή τους απέναντι στους διαφωνούντες, το λιγότερο φασιστική θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω, έχω πάψει να ασχολούμαι. Τρανταχτό και πολύ πρόσφατο παράδειγμα τα όσα έγιναν στα εμβόλια με τα ποστ του apeleytheros. Εγώ εκεί τα είδα όλα, και είπα ε άντε και...

Η δική μου άποψη είναι ότι το φόρουμ είναι κατευθυνόμενο και προπαγανδιστικό, πλέον. Αν δεν ήταν οι φιλενάδες μου εδώ, δικό μου κλικ δεν θα ξανάβλεπαν.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Όχι...τέτοιους θέλανε, τέτοιους βάλανε. Και επειδή, σε πολύ σημαντικά θέματα, τη διάθεσή τους απέναντι στους διαφωνούντες, το λιγότερο φασιστική θα μπορούσα να τη χαρακτηρίσω, έχω πάψει να ασχολούμαι. Τρανταχτό και πολύ πρόσφατο παράδειγμα τα όσα έγιναν στα εμβόλια με τα ποστ του apeleytheros. Εγώ εκεί τα είδα όλα, και είπα ε άντε και...

Η δική μου άποψη είναι ότι το φόρουμ είναι κατευθυνόμενο και προπαγανδιστικό, πλέον. Αν δεν ήταν οι φιλενάδες μου εδώ, δικό μου κλικ δεν θα ξανάβλεπαν.

Τι έγινε με τον απελευθερο? :confused: Δεν τα πολυπαρακολουθουσα τα θεματα των εμβολιων....

Διαφημίσεις

Εξηγούσε ο άνθρωπος για ποιο λόγο δεν πρέπει να φοβόμαστε τα εμβόλια και πόσο μούφα είναι η παραφιλολογία που έχει αναπτυχθεί γύρω από αυτά. Με αναφορά σε πανεπιστημιακές έρευνες κλπ, όχι "εμένα η αδελφή της ξαδέλφης της συμπεθέρας μου..." Αλλά τον φάγανε μπαμπέσικα. Πιο μπαμπέσικα δεν γινότανε, όμως. Και στείλανε ΟΛΑ τα ποστ του αρχείο. Ήταν τόσο ξεκάθαρο, το ίδιο σαν να βάζανε πινακίδα νέον με την επιγραφή "ΠΡΟΣΟΧΗ, ΕΔΩ ΕΠΙΤΡΕΠΕΤΑΙ ΝΑ ΓΡΑΦΟΥΝ ΜΟΝΟ ΟΙ ΕΜΒΟΛΙΟΦΟΒΙΚΟΙ, ΠΡΟΣΚΥΝΗΤΕΣ ΤΗΣ ΟΜΟΙΟΠΑΘΗΤΙΚΗΣ ΚΑΙ ΠΑΣΗΣ ΦΥΣΕΩΣ ΤΡΟΜΟΛΑΓΝΟΙ".

Κατά τα άλλα, είναι φόρουμ που θα μπουν οι ανίδεοι γονείς να ενημερωθούν αντικειμενικά για την ασφάλεια των εμβολίων των παιδιών τους. Φέξε μου και γλύστρησα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Και αφήνουν όσους λένε ότι το συμπλήρωμα είναι δηλητήριο για τα παιδια :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Τέλος πάντων....

Η μικρή μου έχει κανει το σπιτι μπουζουκτζίδικο :D Έχει τσουρομαδήσει ένα λουλούδι κ έχει γεμισει ο τοπος πεταλα :D:D:D

Α, καλά, και γι' αυτό τους την έχω πει, παλιότερα που είχα τα κουράγια...στην Αγλαία το είχα πει. Δε βαριέσαι...

Πόσο είναι η ζουζού?

Αερικό, για να μη λες, προσπάθησα και τίκερ να βάλω, αλλά ενώ κάνω κόπυ, μετά δεν μου κάνει πέηστ. Μυστήρια πράματα.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

13 μηνών. Και έχει κόλημα με τα λουλούδια. 'Οπου δει λουλούδι, αληθινό, ψευτικο, ζωγραφιστό κολλάει την μούρη της, κάνει ότι παίρνει βαθια εισπνοή και μετά κάνει "αααααααα" με απόλαυση (λες και μυρίζει το λουλούδι) :D:D:D

Διαφημίσεις

13 μηνών. Και έχει κόλημα με τα λουλούδια. 'Οπου δει λουλούδι, αληθινό, ψευτικο, ζωγραφιστό κολλάει την μούρη της, κάνει ότι παίρνει βαθια εισπνοή και μετά κάνει "αααααααα" με απόλαυση (λες και μυρίζει το λουλούδι) :D:D:D

Να σου ζήσει το λελούδι σου!

Πάλι σκ@τ@ με το τίκερ...ουφ!

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...