Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ω Θεε μου! Πείτε μου πως τα καταφερα να ξαναγυρίσω κοντά σας, αγαπημένες! Εχω δυο ωρες που παλεύω η άσχετη!

Τα κατάφερες καλό μου!

Λιονταράκι στην αλλαγή με τον Καρκίνο!

ωχωχωχωχ!!Δυναμικό πιδάκι!

Να σας πω και εγω την περιφανεια μου σημερα? Πηγαμε παπουδες. Καναμε πιπι πριν φυγουμε και πηραμε καθισματακι τουαλετας μαζι. Καναμε και στου παπουδες στην δικια τους τουαλετα και καναμε και οταν γυρισαμε. Συνολο 4 ωρες εξω σημερα ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατι εκανε η αχρηστη η μανα ε?

Μπράβο!!!!!!!!!!!!!!! Άντε να δούμε εμείς τι θα κάνουμε...

Εμείς 38,6 πάλι...δεν έχουμε φάει σχεδόν τπτ...αχ το γιαβράκι μου ταλαιπώρια.

Wktmp2.png

qIogp3.png

καλησπέρα αγγελίνα μου!

συγνώμη για το χθεσινοβραδυνό μου ξέσπασμα... είχε να κάνει με τους γιατρούς, όχι με σένα! ελπίζω να μην με παρεξήγησες!

Όχι Ζωπυρον μου, σοβαρολογείς? Και λίγα είπες...

Φτιάχτηκε το πράμα μου, συννυφάδες! Ξαναγυρίζω πανηγυρικά κοντά σας!

Κικίτσα, περαστικά. :-( Τον γιο έχεις αρρωστούλη? Ίωση?

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Διαφημίσεις

καλησπέρα αγγελίνα μου!

συγνώμη για το χθεσινοβραδυνό μου ξέσπασμα... είχε να κάνει με τους γιατρούς, όχι με σένα! ελπίζω να μην με παρεξήγησες!

Καλως τη ζούπυ!

Όχι Ζωπυρον μου, σοβαρολογείς? Και λίγα είπες...

Φτιάχτηκε το πράμα μου, συννυφάδες! Ξαναγυρίζω πανηγυρικά κοντά σας!

Κικίτσα, περαστικά. :-( Τον γιο έχεις αρρωστούλη? Ίωση?

Πρωτέα και κωλοβακτηρίδια:-( Ουρολοίμωξη πες...

Καλησπέρα :P

Δεν θα πιστεψετε για ποιο πραγμα πηρα κάρτα :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Για λέγε για λέγε!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Για καθίστε γιατί εχω χάσει πολλά επεισόδια...Βίκυ, τώρα κατάλαβα ότι είσαι έγκυος! Συγχαρητήρια, με το καλό! :D:D:D

Έλλη μου, συγχαρητήρια και σε σας...μεγάλη υπόθεση να ξεφορτώνεσαι την πάνα! Εμείς τα είχαμε καταφέρει στα 3+ (μαχαίρι, όμως-και τη βραδινή ταυτόχρονα). Και εις ανώτερα! :D:D:D

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?p=1932407#post1932407

ποστ 137, εκτός θεματος :tongue: Άσχετο αν στο επόμενο ποστ συνεχίζω εντός θεματος. Τους το ειπα

και εγώ πήρα επειδή είπα "άι γεια σου" και έκανα τσατ ...γκρρρρρρρρ

malecon μου, εγώ σε τέτοια θέματα δεν γράφω πλέον...δεν έχει κανένα νόημα απολύτως. Και το χρόνο μου θα χάσω και την φαιά ουσία μου και την καλή μου διάθεση (που ειδικά από αυτή έχω έλλειψη εσχάτως), για να εξηγώ τι? Και σε ποιους? Και γιατί? Για να μαζέψω κάρτες. Δεν θα (ξανα)πάρω. Θέλω να κάνω ένα σχόλιο, το κάνω εδώ, με 5 νοήμονες ανθρώπους, όχι στο κάθε χάπατο που γυρεύει τεραίν να εκτονωθεί.

6l8Wp3.png1Ikfp3.png

Μου έκανε εντυπωση γιατί η απάντησή μου εξυπηρέτησε το θεμα...αν δειτε παρακάτω η Ράννια είχε λόγο που ρωτούσε. Μα είναι τόοοοοσο βλάκες οι συντονιστές? :confused: Τέλος πάντων, πιστευω πως δεν θα μου κοπεί η όρεξη από την στενοχώρια :-P:razz::-P

Αγγελίνα δεν έχεις και άδικο, αλλά ρε γμτ μπορεί να διαβασει το φόρουμ και κάποιος που δεν φοράει παρωπίδες, γιατί να μην πεις και την αντιθετη άποψη?

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...