Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

νταξει μωρε...το πρωτο "σοκ" ειναι....διαβαζα για μια κοπελα διπλα που εμεινε εγκυος στο 2ο στην ηλικια σου , μετα απο 20 χρονια....στην αρχη ειχε ψιλοφρικαρει...εγραψε αφου γεννησε και συγκεκριμενα ελεγε "ΠΕΤΑΩ"...αν βρω το λινκ θα στο βαλω...

εγω καλα, τιποτα σπουδαιο, εδω στο σπιτι, φτιαχνω μπριζολες για μας και κοτοπουλο με λαχανικα για το παιδι...

ο καιρος ...χαλια! και λεγαμε να παμε στις κουνιες σημερα....κοχονες!

γεια σας και απο μένα..εμείς κοινό φαγητό για όλους σήμερα πέρκα με λαχανικα...

βίκυ 'εχω μια συνάδελφο στη δουλειά που γεννάει τον άλλο μήνα και είναι 50!!!!!!!!!!

Αυτό με τη διπλή δουλειά όμως είναι θέμα :(

Διαφημίσεις

καλησπέρα σας!!!! τι κανουτε????? χιχιχιιχιχ

κορίτσια??? πειράζει που ειμαι λίιιιιιγο δυσπιστη???

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83148

uop51syge.png

Ήρθες αγγελάκι μου και μου άλλαξες την ζωή...

Σ' αγαπώ πολύ θησαυρέ μου!!!c

Άντε! Πέρφεκτ! Τι ζώδιο είναι το κοριτσάκι σου Αερικό?

Λιονταράκι στην αλλαγή με τον Καρκίνο!

(ελπίζω να'ταν άντρας γιατί αλλιώς θα γίνω ρεζίλι):tongue:

d__0asPFDj8

Δηλαδή τι πιθανότητες έχει ρε να είναι άντρας; Αφού οι περισσότερες είναι γυναίκες :P

Εμείς μόλις τελειώσαμε το φαγητό μας αφού πρώτα είχαμε πάει λαϊκή εγώ και σ/μ μπαμπάς και κόρη (με τον μπαμά να έχει βγει πανκ από το σ/μ και να βαράνε τα τηλέφωνα για να πάω να βοηθήσω μιας και ήταν δίπλα δίπλα λαϊκή και σ/μ), κάναμε επιτέλους κακακια και τώρα την πλένει ο πατέρας της για να την βάλει για νάνι! Α ναι πήγαμε και κούνιες και με ξέκανε τελείως γιατί ο μπαμπάς πήγε σπίτι να ξεφορτώσει το αυτοκίνητο και γύρισε μετά να μας πάρει!

Είμαι πτώμα κι ακόμα δεν έχω μαγειρέψει για μας! Πήρα γαυράκι για σήμερα με σπανακόριζο, θα φτιάξω κι ενα χοιρινό με σέλινο να βρίσκεται και για τη Δευτέρα καλαμαράκια και διάφορα άλλα συναφή λαχανικά :D

αλήθεια καλαμαράκι από πότε δίνουμε στο παιδί;

Διαφημίσεις

Να σας πω και εγω την περιφανεια μου σημερα? Πηγαμε παπουδες. Καναμε πιπι πριν φυγουμε και πηραμε καθισματακι τουαλετας μαζι. Καναμε και στου παπουδες στην δικια τους τουαλετα και καναμε και οταν γυρισαμε. Συνολο 4 ωρες εξω σημερα ΧΩΡΙΣ ΠΑΝΑ!!!!!!!!!!!!!!!!!

Κατι εκανε η αχρηστη η μανα ε?

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Μπράβο Ελλ μου :) Μακάρι να την βγάλετε και να απαλλαγείτε από αυτό το αμφιβόλου ποιότητας πράμα που βάζετε στο πιπί και στον πωπό σας :D Είμαι πολύ περήφανη και για τις δυο σας! Και στα δικά μας :lol:

Στελινουλα αληθινη ιστορια ειναι και εχω καταλαβει πιθανοτατα ποιος ειναι. Λιγοι ανθρωποι με αυτα τα χαρακτηριστικα εχουν παθει οτι αυτος.

Μπραβο Ελλ, πρεπει και εγω να παρω αυτο το καθισματακι μαλλον γιατι ο Μαριος το γιογιο το κανει καπελο και την τουαλετα την φοβαται οτι θα πεσει μεσα μαλλον.

Εμεις μολις φαγαμε αφου γυρισαμε απο δουλειες εξωτερικες και σε λιγο θα τον κοιμισω.

μπράβο βρε ελλ! Εμείς λέμε τα κακά..τα τσίσα όχι :(

αλλά δεν της έχω βγάλει εντελώς την πάνα στο σπίτι ακόμη και νομίζω ότι αυτό φταίει....

Ναι βγαλτην! Μεσα ειμαστε παντα χωρις πανα. Ακομα και ατυχημα να εχει πανα ΔΕΝ της βαζω. Επειδη δεν θελω να την πισωγυρισω πλεον προσπαθω να βγαινει εξω παλι χωρις πανα. Η μονη στιγμη που μπαινει πανα ειναι στον υπνο, ΑΦΟΥ εχει κοιμηθει.......οποτε ολες τις αλλες ωρες με βρακι. Μπαααααας και το συνηθισουμε......

Here in dreamland we will NOT obey the masters

:evil:

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...