Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• Συγχαρητηρια στα κοριτσια που ειχαν θετικο αποτελεσμα! Μια ηρεμη και τελειομηνη εγκυμοσυνη ευχομαι. Σχετικα με την αδεια εγω πηρα απευθειας επαπειλουμενη καθως δεν ηθελα να ρισκαρω να συμβει το οτιδηποτε. Εστειλα στην υπηρεσια μου αναρρωτικη που μου την εγραψε ιδιωτης κανονικα και στην αρχη μ ζητησαν κ εναν υπερηχο. Η επιτροπη δε μς καλεσε ποτε αλλα ειμαι εκπαιδευτικος δε γνωριζω με βεβαιοτητα αν η διαδικασια ειναι ιδια για ολο τον δημοσιο τομεα. 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

γιατί τί είχε χτες το αερικάκι??? πάλι άρρωστο ήταν?

Μαρή... η παρατηρητικότητά σου με τσακίζει λέμε :lol:

Κοιμήθηκε καλύτερα αν και την έπιασε ένα βηχαλάκι κατά τις 2.00 και πήγε ο πατέρας της... Η καταρροή συνεχίζεται αλλά με μικρότερο ρυθμό και φυσικά συνεχίζουμε να μασουλάμε τα πάντα... απ' ό,τι είπε η παιδίατρος βγαίνουν και οι 4 τραπεζίτες όπου στους δύο έχει σκάσει από μία μύτη... μέχρι να σκάσουν και οι 4 μύτες από κάθε τραπεζίτη θα υποφέρει λίγο!

Πως να τους πιει τους ηλεκτρολύτες? Πείτε καμμιά ιδέα.

με φαγητό... ρίχνεις λίγο λίγο σε κάθε κουταλιά ;)

Ρε συ Κική εφόσον και τις δύο φορές βρήκαν τα ίδια μικρόβια από που συμπεραίνουν ότι τα πήρατε λάθος; :confused:

gioli ξέχασα να σου πω χθες ότι εσύ εγώ και η κική έχουμε τα μωρά μας κοντά κοντά... εσύ με την Κική πιο κοντά απ' ό,τι καταλαβαίνω :D

Διαφημίσεις

Και τι θα καταλάβεις? Πάλι μπαν θα φας. γιατί ασχολείσαι?

Οι ηλεκτρολύτες είναι σε υγρή μορφή? Μέσα σε κα'να χυμό?

για σχολιασμό διαχείρησης δημόσια

εδώ εγώ έφαγα κάρτα για τη Κοκκίνου και ξεράθηκα στο γέλιο:D:D:D θα πρέπει να είμαι το μοναδικό μέλος που τρώει κάρτες και κατουριέται στα γέλια.

Άντε Καλημερούδια

Μωρέ κι εγώ γελάω... δε θα τους την πω, για την κάρτα αυτή καθαυτή, αλλά για το γεγονόες ότι οι κάρτες δίνονται βλακωδώς. Στο φινάλε, αυτήν την κάρτα την περίμενα.

Δλδ, έχω ποστ εγώ η ίδια που είναι για κάρτα, και δεν παίρνουν και κάποια τελείως άσχετα που παίρνουν. Για να μην πω για άλλους που θα έπρεπε να είναι καραμπαναρισμένοι και τίποτις.

Μαρή... η παρατηρητικότητά σου με τσακίζει λέμε :lol:

Κοιμήθηκε καλύτερα αν και την έπιασε ένα βηχαλάκι κατά τις 2.00 και πήγε ο πατέρας της... Η καταρροή συνεχίζεται αλλά με μικρότερο ρυθμό και φυσικά συνεχίζουμε να μασουλάμε τα πάντα... απ' ό,τι είπε η παιδίατρος βγαίνουν και οι 4 τραπεζίτες όπου στους δύο έχει σκάσει από μία μύτη... μέχρι να σκάσουν και οι 4 μύτες από κάθε τραπεζίτη θα υποφέρει λίγο!

Ωχχχχ και εμάς όταν έβγαλε τραπεζίτες τους καταλάβαμε. Κανένα άλλο δόντι. Υπομονή...

Ρε συ Κική εφόσον και τις δύο φορές βρήκαν τα ίδια μικρόβια από που συμπεραίνουν ότι τα πήρατε λάθος; :confused:

Εμ, πες μου μην κατεβάσω κανένα καντήλι τώρα:evil:

gioli ξέχασα να σου πω χθες ότι εσύ εγώ και η κική έχουμε τα μωρά μας κοντά κοντά... εσύ με την Κική πιο κοντά απ' ό,τι καταλαβαίνω :D

Άντε! Πέρφεκτ! Τι ζώδιο είναι το κοριτσάκι σου Αερικό?

Wktmp2.png

qIogp3.png

Δλδ, έχω ποστ εγώ η ίδια που είναι για κάρτα, και δεν παίρνουν και κάποια τελείως άσχετα που παίρνουν. Για να μην πω για άλλους που θα έπρεπε να είναι καραμπαναρισμένοι και τίποτις.

Σώπα ρε που θα κάτσεις να φας το χρόνο σου να ασχοληθείς..........get over it λέμε.

Εγώ έκανα αφιερωσούλα στον χτεσινοδραδυνό καρταδόρο μου (δες πιο πάνω)

Διαφημίσεις

Εμενα ρε κοριτσια η δικια μου δεν καταλαβα πως εβγαλαι δοντακια τσουπ ξεπροβαλαν............Ειχε μεγαλα θεματα με τον υπνο αλλα με τα δοντια τιποτα

ειναι στα παιδακια φαινεται

Εγω αλλα θεματα εχω τωρα πως θα τα βγαλω περα σε αυτη την ηλικια με το καινουργιο μωρο που τα εχω ξεχασει ολα η κουτρουλα..............

Ειμα και γενικα στην κοσμαρα μου ωρε γλεντιαααααααααααααα

Ευτυχως Μαρκοπουλακι .

Γιατι οταν εκανα την μικρη τοπ 1998 η αγνοια σε ολο της το μεγαλειο..........

Ειχα παθει μαστιτιδα με πυρετους κ.λ.π και δεν το ειχα καταλαβει...........

Ειμουνα μονη με ενα μωρο αγκαλια και ψαχνωμουνα...........

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...