Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Καλημέρα :)

εγώ είμαι ξύπνια! καλά πάτε καλά???????????????

τι γράψατε χτες??????

Μάμησέ τα! Μου πήρε ένα τσιγάρο στριφτό να διαβάσω από εκεί που το άφησα!!!!

Διαφημίσεις

Τι να το κάνεις το λινκ αφού πας για ύπνο?

Άντε για να μην λες....

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83602

Για πρωινό!:tongue:

Καλημέρα!!!!!!!!

Έφαγα μπαν από δίπλα!Μουχαχαχαχαχαχα

Δεν το γλυτώνουν το τηλεξεχεσίδι τη Δευτέρα.

http://parents.org.gr/forum/showthread.php?t=83583 από εδώ για να μην κουράζεστε:mrgreen:

Ο γιος μου το βράδι είχε 38. Όλη νύχτα δεν ανέβασε και το πρωί 38.6 .

Η ιστορία έχει ως εξής: Πριν καιρό του κάναμε τσεκαπ και ούρα. Μας λέει η μικροβιολόγος βρήκαμε 2 μικρόβια, μάλλον δεν τα πήρατε σωστά. Τα ξαναπαίρνουμε. Πάει η μάνα μου να πάρει τα αποτελέσματα, της λένε το ίδιο.

Το λέω χθες στη γιατρό, με ρωτάει τι και πως. Παίρνω τη μικροβιολόγο, μου λέει ότι και τις 2 φορές βρήκαν τα ίδια. Πρωτέα και κωλοβακτηρίδια. Τον πήγα στη γιατρό. Μοας εξετάζει, μου λέει ότι αυτό είναι. Της λέω δλδ αποκλείουμε γαστρεντερίτιδα? Δε μπορούμε ποτέ να αποκλείσουμε τπτ μου λέει.

Μας έδωσε ceclor, ultra levur, almora. Το τελευταίο γμτ δεν το πίνει με τπτ λέμε. Με έχει αγχώσει. Γιατί έχασε 450 γρ. σε μια μέρα, και μου λέει η ντόκτορ αφυδατωθηκε. Τα χρειάστηκα μιλάμε. Τα έκανα πάνω μου.

Πως να τους πιει τους ηλεκτρολύτες? Πείτε καμμιά ιδέα.

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

Καλημερα κορες.

Αυτη η Μαρουσκα χθες ειχε ρεντα χαχααχ

Εμενα η μικρη θα παει σε αποκριατικο παρτυ το απογευμα μονη θα την αφησω εγω εκει δηλ και ειναι σε εξαψη χαχαχ

Γ

Δεν το γλυτώνουν το τηλεξεχεσίδι τη Δευτέρα.

Πως να τους πιει τους ηλεκτρολύτες? Πείτε καμμιά ιδέα.

Και τι θα καταλάβεις? Πάλι μπαν θα φας. γιατί ασχολείσαι?

Οι ηλεκτρολύτες είναι σε υγρή μορφή? Μέσα σε κα'να χυμό?

Κικη γιατι σε μπαναρανε δεν το επιασα...............

για σχολιασμό διαχείρησης δημόσια

εδώ εγώ έφαγα κάρτα για τη Κοκκίνου και ξεράθηκα στο γέλιο:D:D:D θα πρέπει να είμαι το μοναδικό μέλος που τρώει κάρτες και κατουριέται στα γέλια.

Άντε Καλημερούδια

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...