Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

χαχαχαααααα....ελα μωρε!!!τις ωρες εκεινες...μια χαρα διαλυμενα ηταν ολα.....Σκεψου:Αποτελεσματα ΔΣ ολης της Φιλοσοφικης Αθηνων-5 το πρωι....εεεε????Γαμω τα γελια????

ναι ρε φιλε...μαθαινα για κατι καλπες στην αθηνα, που ηθελαν 10 μερες καταμετρηση! ολη η φιλοσοφικη για να καταμετρηθειιιιιιιιιιιι εφτασαν οι επομενες εκλογες!χαχαχα

Τι λουμπεν σκηνικα θεε μου! :mrgreen:

Διαφημίσεις

Είμαι και γνώστης τους αθλήματος.......άμα με ρωτήσεις που είναι η σέντρα θα σου Ερμού 70 (καταπληκτικό μαγαζί!!!)

χαχαχα κι εγω το ιδιο σχετικη ειμαι! αλλα γουσταρω ΜΠΑΟΚΙΑ! τρελα ειναι ρε! εχεις δει αλλους "φιλαθλους" (λεμε τωρα....) να μπουκαρουν στο γηπεδο, να παιρνουν το τερμα και να φευγουν?χαχαχαχαχαχαχ

Μιλαμε για μεγαλεια! σα να βλεπεις ιταλικη κωμωδια ειναι οι τυποι!

Πραγα με τον καλο μου σε περιοδο που περναγα καταθλιψη μπες βγες απο τα νοσοκομεια και θαυμαζουμε τα υπεροχα κτηρια και ξαφνικα βλεπω σε ενα κοσμημα κτηριο με μαυρη μπογια Παοκαραααααα.

Ασχετο αλλα μου ηρθε τωρα στο μυαλο.

ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΧΧΑΧΑ ΑΕΙ ΜΩΡΗ ΑΡΙΑ ΠΛΕΟΝ! ΧΧΑΧΑΑΧΧΑΑΧΑΧΧΑ

μισο χαρλοου γιατι διαβαζω την εμπειρια μιασ δολιασ στο χοουν σκουλιγκ.. στο σχολειο λεει την κοροιδευαν επειδη ειχε βυζια και αυτη ηθελε να αυτοκτονησει..μετα πηρε ντρογκεσ για να μην την λενε βυζαρου και μετα εβγαλε λεει εναν σουγια και τραυματισε εναν σε ενα παρτι επειδη ηθελε να την φιστικωσει...

και μετα επαιξε στο νονο 4? η στον σημαδεμενο 2?

dZJip3.png

Διαφημίσεις

ναι ρε φιλε...μαθαινα για κατι καλπες στην αθηνα, που ηθελαν 10 μερες καταμετρηση! ολη η φιλοσοφικη για να καταμετρηθειιιιιιιιιιιι εφτασαν οι επομενες εκλογες!χαχαχα

Τι λουμπεν σκηνικα θεε μου! :mrgreen:

τελειαααααα....ηταν!!!Και πως τα καταφερναμε ολοι απο ενα σημειο και μετα με καποιον μαγικο τροπο λεγαμε τα ιδια πραγματα με αλλα λογια...:rolleyes::tongue:

Πωωωω...αμφιθεατραρα της σχολης...ενας να γραφει αποτελεσματα στον τεραστιο πινακα...και γυρω γυρω τα σκυλια να ελεγχουν μην γινει νοθεια:tongue::tongue:

Στις 5 πλεον φευγαμε οι πιο πολλοι κι εμεναν πισω ο βαρυς λαος....τα αποτελεσματα σαφως εβγαιναν πολυυυυυυυ αργοτερα με τις αναλογες τυμπανοκρουσιες..

χαχα....ω...πραγματικα λουμπεν ομως!!!

χαχαχα κι εγω το ιδιο σχετικη ειμαι! αλλα γουσταρω ΜΠΑΟΚΙΑ! τρελα ειναι ρε! εχεις δει αλλους "φιλαθλους" (λεμε τωρα....) να μπουκαρουν στο γηπεδο, να παιρνουν το τερμα και να φευγουν?χαχαχαχαχαχαχ

Μιλαμε για μεγαλεια! σα να βλεπεις ιταλικη κωμωδια ειναι οι τυποι!

να με δεις εμένα να μπαίνω σε κερκίδα του Ολυμπιακού με κασκόλ του Παναθηναϊκού και φωνάζω "έχει δει κανείς το Γιώργο?" (φίλος που πήγαμε μαζί γήπεδο αλλά ήταν γάβρος και χωρίσαμε στις θύρες).

Και να σηκώνεται κατακόκκινος από την ντροπή ο Γιώργος πάνω (που έχει μιάσμα Πανάθα φίλη) και να με βγάζει σηκωτή από τη θύρα.........μεγαλεία όχι αστεία.

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...