Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

που γραφεις δωσε λινκ τωρα

! :twisted::twisted::twisted::twisted:

με τσιγκλάει το θεματάκι της θεοδώρας της βυζαντινοκρατούσας με το hs.... μόλις βρω πως θα βρω ατάκα να χώσω τον Σάκη μέσα βουρ και έφυγα.

Ψάνχω μπας και βρω κάτι πιο πιασιάρικο, αλλά δεν........βαριέμαι κιόλας

ποια ειναι αυτη ρε παιδακια ?

αγγελινα που ειπαμε οτι μενεις ?

οχι , δε σπουδασα τει, απλα λογω εαακ ηξερα τα παιδια, με τα περισσοτερα κανουμε ακομα παρεα

το ξερα οτι εισαι εαακιτισα! χα ! μαρα 8εα του συμπαντος! γιεα!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

το ξερα οτι εισαι εαακιτισα! χα ! μαρα 8εα του συμπαντος! γιεα!

ναι..το χω αυτο το κουσουρι! ;)

εσυ που τη ξερεις την εαακ για να εχουμε καλο λογο? δικια μας εισαι?ε?ε?ε?

Διαφημίσεις

ελαααααααααααααααα ξεκιναμε λέμεεεεεεεεεεεεεεεεε

Χαρλοου ειμαι οπαδος του "οτι του φανει του λωλοστεφανη" μπαχαλέματος.. αμα δνε σε βολευει στο ρουν της συζητησης το γυριζω σε κανονικο Mode δεν μ ειναι τιποτα ;)

dZJip3.png

Zopiron, olo afto to diastima ton exei dei kai 4 fores orila, 2 enas edo kai 2 mia kathigitria sti Thessaloniki. Tora leo na ton pao kai ston diefthinti tis sxetikis klinikis tou Papageorgiou. Ta exoun tsekarei ola, den iparxei thema allou. Den kaname aktinografia, omos. Gia kapoio logo aneksigito, epanilthe i palia evaisthisia.

αγγελίνα μου, ανεξήγητοι λόγοι που επανακάμπτουν οι ασθένειες δεν υπάρχουν και το ξέρεις!

και μόνο που η γιατρός δεν έχει εξετάσει κρεατάκια - ιγμόρια και προτείνει χειρουργείο στ' αυτιά... είναι τουλάχιστον επικίνδυνη! κι αυτή κι όποιος άλλος κάνει το ίδιο!

και κρεατάκια - ιγμόρια... δεν εξετάζονται ούτε με την αφή ούτε με την... ενόραση αλλά με ακτινογραφία (ευτυχώς ή δυστυχώς)!

γι' αυτό αγγελίνα... ψυχραιμία και περίσκεψη! θα περιμένω εναγωνίως νέα σου!

και σιγά σιγά θα την κάνω, είμαι κομματάκια...

ναι..το χω αυτο το κουσουρι! ;)

εσυ που τη ξερεις την εαακ για να εχουμε καλο λογο? δικια μας εισαι?ε?ε?ε?

ειχα ενα γκομενακι στην ΑΡΑΝ τα χρονια της νιοτης...και με εσουρνε ;)

dZJip3.png

Ναι Αγγελινα ψαξτα ολα πριν κανεις κινηση με μια ακτινογραφια δεν παθαινει τιποτα το παιδι. Και ομοιοπαθητικη αν δεν δεις φως αλλου.

Και ο Μαριος στην κοιλια ηταν 7 μηνων που του κανανε, λες γιαυτο να ειναι ντουρασελ?????????

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...