Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin News

• Καλησπέρα σας κορίτσια, 

Γράφω πρώτη φορά στο φόρουμ αν και το διαβάζω πολύ καιρό, δεν είχα βρει όμως πρόσφατα ποστ για να γράψω. Έτυχε και είδα το παραπάνω ποστ οπότε και πήρα το θάρρος να συμμετέχω.  19/10 έκανα την 2η σπερματέγχυση και κανονικά έπρεπε να κάνω χοριακή 2/10, ωστόσο επειδή δεν κρατιέμαι έκανα σήμερα ένα τεστ πρόωρης ανίχνευσης (υποθετικά δείχνει ως και 6 μέρες πριν την καθυστέρηση) και βγήκε αρνητικό. Υπάρχει ελπίδα να έχω θετική χοριακή το Σάββατο ? αμφιβάλλω πολύ.. Θα κάνω τη χοριακή αλλά φοβάμαι θα έχω πάλι το αρνητικό αποτέλεσμα ..... όπως η @alex280108 και εγώ προσπαθώ να απασχολούμαι με διάφορα πράγματα μέσα στη μέρα αλλά ειδικά οταν είμαι μόνη η σκέψη μου είναι εκεί.

• Ευχή 2
  • Από την διαχείριση / Admin news

• πρίν από 39 λεπτά , Alex@ είπε:

Με την καρδούλα όλα καλα;;;

Ίσως να ειπώθηκε σαν παρηγοριά για τα συμπτώματα, αν καταλαβαίνεις τι θελω να πω, βέβαια έχετε δίκιο ότι μπορεί να δημιουργήσει άγχος στην έγκυο.

Σας ευχαριστώ όλες για τις απαντήσεις σας! Ευτυχώς είστε κ εσείς κορίτσια ώστε να καταλαγιαζουν οι ανησυχίες μας κ να τις ελέγχουμε.

Δεν χρειάζεται να ευχαριστείς! Γι'αυτό είμαστε εδώ! Να βοηθάμε η μία την άλλη όσο μπορουμε.

Συμφωνώ με την @Nima21 

Γιατροί αυτά δεν τα λένε οπότε!!! Εγώ θα σου πρότεινα να χαλαρώσεις και να απολαύσεις τις ημέρες που δεν έχεις ναυτίες και αναγουλες! Να βγαίνεις καμμία βόλτα σε αυτές τις μέρες για να τις χαιρεσαι! 😉🩷

Εγώ πάντως 2 μέρες έχω ξεκινήσει τα φάρμακα της έμβρυομεταφοράς και σας λέω ήδη είμαι έγκυος με τέτοια κοιλιά τούμπανο που έχω γίνει!!! 😂

• Χαχα 1

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Ζώπυρον καρντιά μου απευθυνόμουν σε δωράκι-κιουλτάκι και είπαμε ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ MULTIQUOTE!

απλό είναι Νίτσα μου - ως κι εγώ τα κατάφερα τελικά!:D

ααααααααααααααααα λοιπόν Ζώπυρον.... βάλε το παιδί για ύπνο.... τι ώρα σχολάει ο άντρας σου????

θα σας αφήσω τώρα, μην βιάζεσαι καλή μου - θα μπω το βράδυ που θα κάνεις καραόκε και θα σε κουτσομπολεύω:tongue:

ο άντρας μου θ' αργήσει ΑΛΛΑ δεν τον θέλω... - λόγω της καθυστέρησης, είμαι πρησμένη, με πονάνε όλα μου κι έχω τρομερά νεύρα:mrgreen:

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ζώπυρον καρντιά μου απευθυνόμουν σε δωράκι-κιουλτάκι και είπαμε ΔΕΝ ΤΑ ΠΑΩ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ ΓΙΑ MULTIQUOTE!

απλό είναι Νίτσα μου - ως κι εγώ τα κατάφερα τελικά!:D

ααααααααααααααααα λοιπόν Ζώπυρον.... βάλε το παιδί για ύπνο.... τι ώρα σχολάει ο άντρας σου????

θα σας αφήσω τώρα, μην βιάζεσαι καλή μου - θα μπω το βράδυ που θα κάνεις καραόκε και θα σε κουτσομπολεύω:tongue:

ο άντρας μου θ' αργήσει ΑΛΛΑ δεν τον θέλω... - λόγω της καθυστέρησης, είμαι πρησμένη, με πονάνε όλα μου κι έχω τρομερά νεύρα:mrgreen:

Άαααααντε καλέ που έχεις νεύρα?????

Λοοιπόν, φύγε τώρα... κι εγώ θα μπω το πρωί να δω τι έλεγες για μένα!!!:tongue::tongue::tongue:

Και θα τραγουδήσω κιόλας γιατί είμαι τολμηρή!!!:P:p:p

κοριτσια να υποθεσω οτι ολες μενετε αθηνα ε????

να λεω για τον καφε........

κι εγω ειμαι μεσα...αλλα εχω ενα προβλημα...........

μενω θεσ/νικη:mrgreen:

δωράκι μου, όσο κι αν σου φανεί παράξενο, εγώ άνετα (λέμε τώρα) κανονίζω ταξιδάκι για σαλονίκη (τη λατρεύω) και επί της ευκαιρίας γνωρίζω και σένα και την αγγελίνα (που είναι κάπου κει γύρω)!

(την νίτσα δεν θα την πάρουμε μαζί)

Διαφημίσεις

δωράκι μου, όσο κι αν σου φανεί παράξενο, εγώ άνετα (λέμε τώρα) κανονίζω ταξιδάκι για σαλονίκη (τη λατρεύω) και επί της ευκαιρίας γνωρίζω και σένα και την αγγελίνα (που είναι κάπου κει γύρω)!

Χααααααα!!! Θα έρθωωωω επειδή έχω συμπεθέρα τη Σεβούλα οπότε θα πάω στη Λάρισα κ θα έρθουμε μαζί... Σας την έφερα... Πριτς:mrgreen::mrgreen::mrgreen:

αχ ναιιιιιιιιιιιιιιιιι

ελατε ελατε....θα χαρω πολυ να σας γνωρισω!!!!!!!

χιχιχιχι ελα μωρε κριμα ειναι...... παρτε το κι αυτο το κοριτσι

:tongue:

και νιτσα....οχι δεν οδηγω...δυστυχως!!!!

οταν εβαλα μπρος για διπλωμα εμεινα εγκυος και μετα το αφησα....

τωρα βαριεμαι:mrgreen:

r.gif

an1cEXP0cr60000Mjg5ZHw0NTQ4NjY0NWRhfCYjOTI0O3kgYm95cyBpcw.gif

an1cvcAVM0V0000MDAwMDEwN2x8MDAwMDEzZGF8TG92ZQ.gif

Ο Θεος να μας φυλαει.....

Διαφημίσεις

Νίτσα, δεν έχεις συμπεθέρα. κατά το δεν έχεις νύφη.

Σαλονίκη να κανονίσουμε να βρεθούμε Δώρα. θα χαρώ πολύ. Αγγελίνα κάνε πρόγραμμα.

Ζόπυρον, δεν σου το έχω ξαναπεί, αλλά γουστάρω τρελά τα ποστο σου, όταν απαντάς.

προσπάν είναι το σιρόπι για βήχα, φλέγματα, μπουκώματα. αυτίο παίρνω κι εγώ από χθες. είμαι με ψύξη και ιγμορίτιδα. περαστικά στο γαμπρούλη της Χριστίνας.

καλώς ήρθατε Ειρήνη, Μάρκο (το κανονικό όνομα;)!

ούτε εμείς βγαίνουμε βράδυ. λες και βγαίνουμε απόγευμα.

η μικρή μου χθες από τις 4.00-6.00 έκανε εμετό. χωρίς πυρετό, βήχα, μύξες, διάροια.

προσέχουμε τη διατροφή της και την προσέχουμε. γι' αυτό δεν μπήκα καθόλου χθες.

αχ, έχουν ανοιχτεί τόσα θέματα μαζί που δεν τα προλαβαίνω!

για το προσπάν, δεν μου απαντήσατε

έχω άρρωστο παιδί γαιδάρες!

....

καλά το αερικό, θα κοιμάται - στανταράκι!

Πως να σου απαντησουν αφού δεν το ξέρουν καν; Ναι είναι λογικό μετά από οποιοδήποτε αποχρεμπτικό να έρχεται βήχας... ρευστοποιούνται οι βλένες και ψάχνουν διέξοδο!

Το αερικό μόλις γύρισε από Κορωπί και διαβάζει ακόμα θα σας πει στο τέλος τι έγινε :P

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...