Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Πλακα κανεις Ραννια??? Α ρε αθανατες στιγμες εχω ζησει στην Πατρα σε καρναβαλι, ημουν σε γκρουπ σκιαχτρων και χορευα τρεις ημερες και τρεις νυχτες ξεφρενα για να πνιξω τον πονο μου για εναν μαλ..κα που φερθηκε σκαρτα.

Σοφη δυναμη??? Γλυκεια?? Το προφιλ μου ειναι πιο γλυκο απο τα γραπτα μου παντα!!!!!!!!!!

Ξεγελα η εμφανιση Αρια και πολλες φορες με εχει εγκλωβισει μαλλον οχι εμενα τους αλλους.

Ζουπυ οκευ μμμμμμμμμμμ.

Αγγελινα παιρνεις διπλες και τριπλες γνωμες εννοειται πριν κανεις οτιδηποτε.

ΛΟΙΠΟΝ εγω αυριο πρέπει να είμαι στο σουντιο στις 9

ειμαι πτωμα

και δεν βρίζουμε κανεναν

και η harlow την εκανε ...(ρουφιανααααααααααααα μου χρωστας εκει εγω ! :-) )

εχω και τα ψυχολογικά μου....

αντε μη τα παρω ! :-)

ΛΟΙΠΟΝ εγω αυριο πρέπει να είμαι στο σουντιο στις 9

ειμαι πτωμα

και δεν βρίζουμε κανεναν

και η harlow την εκανε ...(ρουφιανααααααααααααα μου χρωστας εκει εγω ! :-) )

εχω και τα ψυχολογικά μου....

αντε μη τα παρω ! :-)

pes Μου οτι 8α παιξεις στη ζωή της άλλης ώς την επιτελους δολοφονο της μισητης ξενιας!

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Ειδικά για το θέμα του ρατσισμού:

Κατανοούμε τα συναισθήματα των μελών τα οποία είναι αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις,

δυστυχώς όμως οι αποδέκτες αυτών των συναισθημάτων δεν είναι δυνατόν να είναι το σύνολο κοινωνικών ομάδων (μετανάστες), ειδικά όταν αυτές οι ομάδες είναι οι ίδιες θύματα μιας πολύ μεγαλύτερης κατάστασης για την οποία φταίχτης, είναι κάθε άλλο απο τα μέλη αυτής της ομάδας. Το φόρουμ δεν μπορεί να αποτελεί βήμα αυτών των συναισθημάτων καθώς αυτά, ενισχύουν τα συναισθήματα οργής, και νουθετούν αναγνώστες στην πεποίθηση ότι,(τα συναισθήματα οργής απέναντι σε μετανάστες) ειναι κάτι το αποδεκτό.

ξεχασαν να γραψουν ... οτι ειμαστε όλοι μεταναστες ....!

Τει λογιστικής. Δε τελείωσα ποτέ, απλά σπούδασα 4 χρόνια χωρις να πάρω ποτέ το πτυχίο. Πρέπει να έφυγα απο κάτω το 2001 νομίζω. Πάνε βλέπεις και πολλά χρόνια και το αλτζχαίμερ δεν αφήνει

α πρεπει να εχουμε και πολλους κοινους γνωστους ...

Διαφημίσεις

pes Μου οτι 8α παιξεις στη ζωή της άλλης ώς την επιτελους δολοφονο της μισητης ξενιας!

εγω ειμαι με την τεχνη αγαπητη μου ...

αυτα δεν τα ξέρω !

(υ.σ. εχω δημιουργήσει κι ενα σλόγκαν θύμισε μου να στο αναλύσω που λεει :

εχεις πάθει ¨τέχνη ¨! - ειρωνικό είναι ! )

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...