Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Etsi opos pame, xalara to ksanarxizo ki ego to kapnisma...

Oxi re Aerikouli, ennoeitai pos den tha treksoume me ti mia sto xeirourgeio, alla me tarakse kai san skepsi akomi. Mas eipe kai i idia i pidiatros na pame se orila (pali).

MarcoPolo, os proto metro prolipsis, stamatame ton paidiko, min ksanavriso...

Zopiron, ti kaneis, filenada? Ti exeis esi?

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Μαρα πριν τα 18 δεν παιζει να ερθει Αθηνα η πουκυ για το νταραβερυ????

Θα δεσουν στανταρ με τετοιες τρελες μανες!!!!

Οντως ο Μαριος εχει γεννηθει για να καταρριπτει ολες τις πιθανοτητες. Πριν καν συλληφθει δεν του διναν καν πιθανοτητες οτι θα τα καταφερει και αυτος εκει πεισματικα καταφερε 7 μηνες αθλιας εγκυμοσυνης, θερμοκοιτιδες, ελλειψη θηλασμου και αλλα πολλα και συνεχιζει αλωβητος να σπαει τα προγνωστικα γιατρων και ειδικων.

Δεν μασαει αυτος με τιποτα αν τον γνωρισεις με την μια καταλαβαινεις οτι οτι θελησει στην ζωη του θα το κανει. Αγυριστο μανιατικο κεφαλι.

γουσταρω μάριο και against all odds!

μπα το προτζεκτ πουκι στην αθηνα μαλλον δεν θα παιξει... και την κατανοώ.. εχει βολευτει/συνηθισει/μάθει/αγαπησει αυλιδα... οταν την φερνω αθηνα με κοιταει με ενα βλεμα τυπου 'η θ αμου βρεις κατι να κανω εδω ή γυρνα με πισω κουρουνα"....αντε να τελειωσει ο προαστιακος να μετακομισω κ εγω!

dZJip3.png

αυτο ελειπε...να πεσει καρτα για το Σακη!

Sakiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiis!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

μαρκο, το ξερεις οτι βγαινει γκρουπο στο καρναβαλι με το ονομα σου ε? και οποτε παιρναω απο το στεκι σε σκεφτομαι! :)

Ράννια Πατρινιά είσαι; Σπούδασα πάτρα. Αυτό με τα στέκια ήταν το πιο ωραίο και δεν το είχα ξανασυναντίσει.

Διαφημίσεις

ΦΩΤΙΑ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ και επιδη νιωθω καθηστερημένη

που αργω να απαντησω

(και συνέχεια ξεχναω οτι δεν ειναι τσατ - αλλα βέβεια μεχρι να απαντήσω με εχετε φαει λαχανο ΠΑΩ .... εχω γύρισμα αυριο .... μπαρπρίζ στην ομόνοια - εχω πόστο θηβων και κορινθου ! :-) )

katanoo re gioli..αλλα μικρο παιδακι τωρα να πεφτει κατω και να του κανουν αναποδες λαβες? κλαψ....

εννοεις φανταζομαι να τους ριχνει κατω και να τους κανει αναποδες λαβες???:):)Για την Πουκυ μιλαμε...

'η θ αμου βρεις κατι να κανω εδω ή γυρνα με πισω κουρουνα"

χαχαχαχαχ ιδια η μανα της ομως! :tongue::tongue::tongue::tongue::tongue:

:oops::oops::oops: η αληθεια ειναι ο,τι γεννησα τον κλωνο μου...εσωτερικως και εξωτερικώς.....

dZJip3.png

κάθε νομός έχει το νομάρχη που του αξίζει... ;) ποιος τον ψηφίζει αυτόν τον άνθρωπο εδώ και 500 χρόνια;;;;

Έχω την ίδια απορία!Κι είμαι και Θεσσαλονίκη.

η ποπη και η μανα της...χωρις τα δαχτυλιδια τα χρυσα..ειπαμε..τα κλεψανε οι "αλβανεζεσ"

Ρε σεις, κανένα λινκ λέμε.

Έμενα Θεσσαλονίκη από φοιτήτρια για 13 συναπτά έτη. Τώρα μένω στη Σαλαμίνα. Ψήφιζα κιόλας εκεί. Ο Ψωμιάδης δεν σημαίνει πως έχουν χιούμορ, σημαίνει πως δεν έχουν εναλλακτική.;)

Μμμμμμμμμμμμμμ σημαίνει πως έχουν τυρόπιτα στον εγκέφαλο:P

Aτιμο αυτο το παιδι μου ξυπνησε 4 φορες μεχρι στιγμης και με εκανε να χασω την εμετικη Ποπη..........

Αγγελινα δεν υπαρχει αλλος τροπος να αποφυγετε την επεμβαση????

Η Κικη με το αρρωστο πιτσιρικι που ειναι??? Πηγε στον γιατρο???

Gioli χαλαρωσε νερο και αλατι!!!! Και μεταξυ μας αρπαζομαστε καμια φορα δεν τρεχει τιποτα.....

Εδώ είμαι:D. Πρωτέα και κωλοβακτηρίδια, 38 πυρετό έπεσε για νάνι, και πάω κι εγώ τώρα δίπλα του. Λεπτομέρειες αύριο γιατί κοιμάμαι όρθια.

Καληνύχτα κοριτσάκια μου. Giolli καλωσόρισες:D

Αγγελίνα μου περαστικά σας.

Νάνι!

Wktmp2.png

qIogp3.png

Διαφημίσεις

πατρινια ναι

τι σχολη? ποτε τελειωσες?

Τει λογιστικής. Δε τελείωσα ποτέ, απλά σπούδασα 4 χρόνια χωρις να πάρω ποτέ το πτυχίο. Πρέπει να έφυγα απο κάτω το 2001 νομίζω. Πάνε βλέπεις και πολλά χρόνια και το αλτζχαίμερ δεν αφήνει

εεεεε για αυτο λεω να κανει ενα..μπαλετάκι....

χαχαχα αμα μου ελεγε η μανα μου να παω μπαλετο....χαχαχαχαχχχα.....(η συνεχεια ειναι ακαταλληλη!)

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...