Quantcast
Jump to content
Προσοχή σε SCAM μηνύματα! Μας ενημέρωσαν ότι εστάλει μήνυμα στα Αγγλικά, για αλλαγή κωδικού πρόσβασης. Δεν έχουμε στείλει κάτι τέτοιο. Τα μηνύματά μας, πάντα είναι μεταφρασμένα στα Ελληνικά & περιέχουν το λογότυπό μας. ×
➔ Parents.org.gr
  • Από την διαχείριση / Admin news

• 1 hour ago, Alex@ είπε:

Γύρισα σήμερα από το ραντεβού με τον γιατρό, προχωράμε καλα, οι παλμοί μας.οπως πρέπει κ η ανάπτυξη τους όπως πρέπει κ αυτή με την εβδομάδα που είμαι. Επίσης κ τα δύο μεγαλώνουν μέχρι στιγμής το ίδιο. Τη μεθεπόμενη Παρασκευή πάω για την αυχενική!!! Τα συμπτώματα έχουν υποχωρήσει τελείως θα έλεγα, μόνο κάποιες στιγμές να με πιάσει κάποια αδιαθεσία!!

Τι ωραία νέα! Με το καλό να κάνεις και την αυχενική σου! Τώρα αν θυμάμαι καλά έχουμε μια βδομάδα διαφορά εσύ πιο μπροστά. Οπότε τώρα είσαι 10βδ και 5μερων σωστά; Και εγώ έχω ραντεβού με τον γιατρό την τρίτη και έχω φουλ άγχος. Πόσους παλμούς είχατε; 

ΑνΑλ (Ανώνυμες Αλλοπρόσαλλες)

ζώπυρον

Recommended Posts

Κι εγώ το ίδιο............. με σύγχισε το ποπάκι βλέπεις και έβγαλα αφρούς από το στόμα.

Στο μεταξύ κάπου είχα γράψει ότι γαμήθηκα στο γέλιο με την κάρτα που έφαγα (για δημοσιεύσεις τύπου chat) επειδή είπα ότι θα πάνε πρώτο τραπέζι πίστα στην Κοκκίνου κι έπεσα κάτω από την καρέκλα από τα γέλια.:D:D:D:D:D:D όντως (μάλλον ξεσυνδέθηκε το ρημαδολαπτοπ και πάει η δημοσιεύση).

Μα για την Κοκίνου δηλαδή...........να'τανε ο Σάκης να το καταλάβω:D:D:D:D:D

Αφού δεν είδα κάρτες όταν το διάβαζα!!!! Τελικά έφαγες κάρτα για την μόνη ατάκα που με διασκέδασε; Έλεος κύριε δικαστά του δικαστηρίου!

Aggelina ΨΥΧΡΑΙΜΙΑ!!! Δεν πάμε για εγχείριση με ΜΙΑ μόνο διάγνωση! Και όχι πριν δοκιμάσουμε και τον ομοιοπαθητικό!

Διαφημίσεις

• Απαντήσεις 31,9k
  • Πρώτη δημ/ση
  • Τελευταία Απάντηση

Περισσότερες δημοσιεύσεις

• Aeriko

3696

• MarcoPolo

2484

• Mara-76

2192

• luckyMe

2080

Περισσότερες δημοσιεύσεις

Ειδικά για το θέμα του ρατσισμού:

Κατανοούμε τα συναισθήματα των μελών τα οποία είναι αντιμέτωπα με δύσκολες καταστάσεις,

δυστυχώς όμως οι αποδέκτες αυτών των συναισθημάτων δεν είναι δυνατόν να είναι το σύνολο κοινωνικών ομάδων (μετανάστες), ειδικά όταν αυτές οι ομάδες είναι οι ίδιες θύματα μιας πολύ μεγαλύτερης κατάστασης για την οποία φταίχτης, είναι κάθε άλλο απο τα μέλη αυτής της ομάδας. Το φόρουμ δεν μπορεί να αποτελεί βήμα αυτών των συναισθημάτων καθώς αυτά, ενισχύουν τα συναισθήματα οργής, και νουθετούν αναγνώστες στην πεποίθηση ότι,(τα συναισθήματα οργής απέναντι σε μετανάστες) ειναι κάτι το αποδεκτό.

Aτιμο αυτο το παιδι μου ξυπνησε 4 φορες μεχρι στιγμης και με εκανε να χασω την εμετικη Ποπη..........

Αγγελινα δεν υπαρχει αλλος τροπος να αποφυγετε την επεμβαση????

Η Κικη με το αρρωστο πιτσιρικι που ειναι??? Πηγε στον γιατρο???

Gioli χαλαρωσε νερο και αλατι!!!! Και μεταξυ μας αρπαζομαστε καμια φορα δεν τρεχει τιποτα.....

εγω τα χω με τη harlow

μου χρωστας μαρη .... αχ αχ

(αθανατη κυψέλη ε ;;; ! ναι ρε γμτ! και καποτε εμενα ύδρας

νια ήμουν και γερασα ... κι εδω που μένω για να κλάσω θέλω ΚΤΕΛ )

gioli προπόνηση ;;;

εγω κάνε μπρατεφερ ... (τζούρα πανω το πράτζο για το τσιγαρο και εισπνοή και ....κατω το μπράτσο ..εκπνοή ... μιλάμε πολυ προπόνηση !!! :-) :-) χαχαχαχαχ

Διαφημίσεις

εγω τα χω με τη harlow

(αθανατη κυψέλη ε ;;; ! ναι ρε γμτ! και καποτε εμενα ύδρας

νια ήμουν και γερασα ... κι εδω που μένω για να κλάσω θέλω ΚΤΕΛ )

gioli προπόνηση ;;;

εγω κάνε μπρατεφερ ... (τζούρα πανω το πράτζο για το τσιγαρο και εισπνοή και ....κατω το μπράτσο ..εκπνοή ... μιλάμε πολυ προπόνηση !!! :-) :-) χαχαχαχαχ

Καράτε με τη κόρη μου κάνουμε. Μετά απο 17 χρόνια είπα να το ξαναρχίσω

ΑΜΑΝ ρε μαρκοπουλο μεσα εξω εδω και ωρες...προσπαθω να σου πω κατι και ολο σε χανω...

κατα τυχη διαβασα κατι ποστ σου διπλα σχετικά με το μαριόπουλο..τι παιδι ειναι...τι εχει περάσει κλπ κλπ κλπ... και πως έχει καταριψει κάθε.. '΄θεωρία" (απο τον θηλασμό έως την θερμοκοιτίδα ) τι να σ πω ρε πουλάκι μου.... αφενος σου βγαζω το καπέλο για την υπομονη σου και την ψυχραιμια σου κλπ κλπ κλπ αφετέρου θα ήθελα ΠΑΡΑ πολύ οταν η πουκι έρ8ει αθηνα.. στα 18 της δηλαδή να στην πασάρω για γνωριμια και ο,τι ηθελε προκύψει (με τον μαριο ενοοώ)

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Exei ekei evaisthisia, giati to protoepathe 7 minon. Apo 7 mexri 12 minon ipotropiaze sinexeia. Ystera ekane na to pathei 4 xronia...mexri pou pige pronipia ston kolopaidiko, anathema tin ora kai ti stigmi pou ton estelna. Einai i ekti fora pou tha parei antiviosi gia to idio pragma, gamo to kerato mou mesa! Me to pou ksekinaei to sinaxi, amesos mazevetai igro sto afti!

Gioli mou, na eisai kala.

Mara, vazoun kati solinakia sta aftia esoterika, oste na mi mazevetai igro kai dimiourgeitai flegmoni=otitida.

εγω τα χω με τη harlow

Λύσαξες πια.............κι εγώ ακόμα ξύπνια είμαι.

έχω καπουτσινιέρα..........κατέβα αύριο να πεις καφέ.....λέω να κάνω μακαρονάδα.

Πάρε το διαστημόπλοιο και τη μικρή κι έλα

Καράτε με τη κόρη μου κάνουμε. Μετά απο 17 χρόνια είπα να το ξαναρχίσω

αχουυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυυ τα καλα του αντρα μου κανεις εσυ.... που επιμενει να παει το παιδι να μα8ει τανκ σου ντο και ισραηλιτικη αυτοάμυνα....

dZJip3.png

Διαφημίσεις

Εγγραφείτε ή συνδεθείτε για να σχολιάσετε

Για να δημοσιεύσετε ένα σχόλιο θα χρειαστεί να είστε εγγεγραμμένο μέλος. Είναι δωρεάν.

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Κάντε εγγραφή να συμμετάσχετε στις συζητήσεις - είναι εύκολη και γρήγορη!

Δημιουργήστε νέα εγγραφή

Σύνδεση

Έχετε ήδη έναν λογαριασμό χρήστη; Συνδεθείτε εδώ.

Συνδεθείτε τώρα
  • Δημιουργία νέου...